Dodaj do ulubionych

Konsola gra Overmax pomocy ! :)

07.12.11, 10:49
proszę mi doradzić kto ma takie konsolki Overmax, bo nie wiem którą zakupić
są po 119zł 200 gier
po 159zł 101 gier
i najnowszy model 169zł 120 gier
wszystkie z kablem do tv ale chodzi mi która ma najlepszą jakośc tzn. grafikę
czytałam ze były tez takie z 30 i 45 grami i podobne te miały najlepszą grafikę czy to prawda?
dziękuję z góry za odpowiedzi bardzo mi zalezy
Obserwuj wątek
    • monika19782 Re: Konsola gra Overmax pomocy ! :) 07.12.11, 11:18
      Moim zdaniem one wszystkie maja słaba grafikę, ciut lepszą niż gierki na Atari smile, moje córki dostały je w tamtym roku, ze 120 graja w dwie gry na krzyż, 169 zł to bardzo duzo za taką jakość.
      • kugorki Re: Konsola gra Overmax pomocy ! :) 07.12.11, 12:14
        ja kupiłam 111 gier, 2,7 cala ekran, z wejściem AV i możliwością podłączenia do sieci. zapłaciłam w kerfurze 85zł.
        wg mnie jak dziecko będzie potrzebowało więcej to zainwestuję w dobrą grę PC, ale to jeszcze trochę przede mną wink
    • magusia27 Re: Konsola gra Overmax pomocy ! :) 07.12.11, 12:30
      ja bym chyba drugi raz wcale nie kupiła tej gry; w zeszłym roku kupiłam na gwiazdkę i od razu reklamowałam bo coś się w niej rozłączało, generalnie reklamowałam trzy razy; bardzo szybko siadają baterie; nie polecam w ogóle sad
      • magda1039 Re: Konsola gra Overmax pomocy ! :) 07.12.11, 12:57
        o kurcze, to nie dobrze, a syn tak chce taką gierkę, są też w podobnych cenach gry tv z padami ale podejrzewam ze tez kiepskie będą a na PS mnie nie stać sad nie mam innego pomysłu na prezent dla 8 latka sad
        • magda1039 Re: Konsola gra Overmax pomocy ! :) 16.12.11, 18:17
          kupiłam jednak tą konsolę, wybrałam droższą i grafika jest całkiem fajna, nie jest to psp ale jak za tą cenę i dla dzieci 5-8 lat spokojnie polecam, 12 latek też się pobawił choc ten to juz ma większe wymagania smile
          • johana75 Re: Konsola gra Overmax pomocy ! :) 16.12.11, 19:29
            Mój syn ma taką ze 100 grami za 150 zł. fakt że jak za taką jakośc to cena jest wygórowana...Nie zepsuła się ,ciągle działa, i syn gra często na niej,jednak nadal zbiera na PSP. Kup jak najtańszą bo grafika jest do d.... ;P Mam tez 8latkasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka