kina1 12.12.11, 11:51 Gdzie w Warszawie można kupić chodzące pet shopy? na allegro mały wybór a poza tym cena zabójcza z wysyłką 63 zł. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kina1 Re: Chodzący pet shop 12.12.11, 12:58 Dziewczynki, moje siostrzenice, są zachwycone. a ja uwazam, że to zbójecka cena za takie malutkie zwierzątko na baterie, ale cóż, skoro chcą to dostaną pod choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Chodzący pet shop 12.12.11, 13:30 Owszem same pojedyncze chodzące LPS były w marketach od 31 do 44zł, ale ten większy zestaw np. konik, jamnik czy motyl z dodatkami najmniej widziałam za 69zł w Carrefour. Moja córka ma rybkę (bardzo chciała) - no i jest jak z Zhu Zhu- stoi sobie dumnie na półce! Więc nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Chodzący pet shop 12.12.11, 13:33 Acha i teraz młoda męczy mnie o konika chodzącego, ale chce aby on był "koniem pociągowym"i ciągnął wózek, ale czy on da radę? czy nie jest na to za słaby?- czy ktoś ma i sprawdził to? Odpowiedz Link Zgłoś
m_aw Re: Chodzący pet shop 12.12.11, 15:17 W Auchan w Wola Park są pojedyncze zwierzatka po ok 33zl. Wg mnie fajne są Odpowiedz Link Zgłoś