sylaf 03.01.12, 15:27 czy ktoś ma katalog nagród 2011 rok. Na stronie nie ma juz dostępnych nagadróg. w mojej aptece nie mają juz zadnego katalogu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janka39 Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 15:29 zapytaj pana Arłukowicza. Apteki będą chyba wydawac w drugim obiegu, bo promocji im robic nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa17 Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 16:11 Wydaje mi się że programu od tego roku już nie ma. Mi zaproponowali przeniesienie punktów na nowy program i nową kartę - program opieki farmaceutycznej Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 17:19 mam katalog i nagrody już zamówiłam. Szkoda że się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaf Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 17:24 czy ktos ma w wersji elektronicznej i moze przeslac? Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 17:38 mam wersję papierową, napisz ile masz punktów to Ci napiszę co możesz wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 18:16 A czy ja mogę prosić o info - mam 177 pkt. Ale skoro nagród nie ma na stronie to jak mogę cokolwiek zamówić? Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 18:32 Przepraszam za wprowadzenie w błąd, mąż zaniósł katalog do apteki bo farmaceutka go chciała z powrotem. A nagrody można zamawiać w aptece, tam mają jakieś formularze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kly Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 22:45 Dziewczyny, ja dostałam 30.grudnia info na ten temat Drodzy Pacjenci, W związku z nowymi regulacjami prawnymi, informujemy, iż z dniem 1 stycznia 2012 roku funkcjonowanie Programu Lojalnościowego "Dbam o Zdrowie" ulega zawieszeniu. Oznacza to zakończenie procesu nowych rejestracji i naliczania punktów za realizowane przez Państwa po tej dacie zakupy. Punkty dotychczas zgromadzone na kartach Programu Dbam o Zdrowie Pacjenci będą mogli wymieniać na nagrody do końca 2012 roku. Nagrody te, będą jednak przesyłane tylko i wyłącznie na adres domowy Pacjenta, podawany przy zamówieniu nagrody podczas wizyty w aptece. W celu uzyskania bliższych informacji prosimy o kontakt z naszą Infolinią 800 278 354, za pośrednictwem formularza kontaktu znajdującego się na stronie www.doz.pl lub bezpośrednio w trakcie wizyty w najbliższej Aptece Dbam o Zdrowie. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
eszi katalog jest na stronie 19.01.12, 20:05 odpowiedź z DoZ.pl: katalog nagród dla Pacjentów dostępny jest w zakładce Programy lojalnościowe, która pojawia się po lewej stronie w momencie zalogowania się na profil użytkownika. Nad katalogiem nagród znajduje się odnośnik "moje karty". Wchodząc w niego sprawdzić można dostępną ilość punktów na karcie Pacjenta, z wyrazami szacunku Dział Operacyjny DOZ Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: katalog jest na stronie 05.02.12, 19:10 ja zamówiłam, ale nagrody są "w przygotowaniu" już tydzień - czy to tak długo zawsze trwa?? Odpowiedz Link Zgłoś