Dodaj do ulubionych

Katalog nagród DOZ

03.01.12, 15:27
czy ktoś ma katalog nagród 2011 rok. Na stronie nie ma juz dostępnych nagadróg. w mojej aptece nie mają juz zadnego katalogu.
Obserwuj wątek
    • janka39 Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 15:29
      zapytaj pana Arłukowicza. Apteki będą chyba wydawac w drugim obiegu, bo promocji im robic nie wolno
      • kropkaa17 Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 16:11
        Wydaje mi się że programu od tego roku już nie ma.
        Mi zaproponowali przeniesienie punktów na nowy program i nową kartę - program opieki farmaceutycznej
        • emma6666 Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 17:19
          mam katalog i nagrody już zamówiłam. Szkoda że się skończyło.
          • sylaf Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 17:24
            czy ktos ma w wersji elektronicznej i moze przeslac?
            • emma6666 Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 17:38
              mam wersję papierową, napisz ile masz punktów to Ci napiszę co możesz wziąć.
              • grabasik Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 18:16
                A czy ja mogę prosić o info - mam 177 pkt. Ale skoro nagród nie ma na stronie to jak mogę cokolwiek zamówić?
                • emma6666 Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 18:32
                  Przepraszam za wprowadzenie w błąd, mąż zaniósł katalog do apteki bo farmaceutka go chciała z powrotem. A nagrody można zamawiać w aptece, tam mają jakieś formularze.
                  • agnieszka.kly Re: Katalog nagród DOZ 03.01.12, 22:45
                    Dziewczyny, ja dostałam 30.grudnia info na ten temat
                    Drodzy Pacjenci,

W związku z nowymi regulacjami prawnymi, informujemy, iż z dniem 1 stycznia 2012 roku funkcjonowanie Programu Lojalnościowego "Dbam o Zdrowie" ulega zawieszeniu.

Oznacza to zakończenie procesu nowych rejestracji i naliczania punktów za realizowane przez Państwa po tej dacie zakupy.

Punkty dotychczas zgromadzone na kartach Programu Dbam o Zdrowie Pacjenci będą mogli wymieniać na nagrody do końca 2012 roku. Nagrody te, będą jednak przesyłane tylko i wyłącznie na adres domowy Pacjenta, podawany przy zamówieniu nagrody podczas wizyty w aptece.

W celu uzyskania bliższych informacji prosimy o kontakt z naszą Infolinią 800 278 354, za pośrednictwem formularza kontaktu znajdującego się na stronie www.doz.pl lub bezpośrednio w trakcie wizyty w najbliższej Aptece Dbam o Zdrowie.
                    (...)
                    • eszi katalog jest na stronie 19.01.12, 20:05
                      odpowiedź z DoZ.pl: katalog nagród dla Pacjentów dostępny jest w zakładce Programy lojalnościowe, która pojawia się po lewej stronie w momencie zalogowania się na profil użytkownika. Nad katalogiem nagród znajduje się odnośnik "moje karty". Wchodząc w niego sprawdzić można dostępną ilość punktów na karcie Pacjenta, z wyrazami szacunku Dział Operacyjny DOZ
                      • malinkowa81 Re: katalog jest na stronie 05.02.12, 19:10
                        ja zamówiłam, ale nagrody są "w przygotowaniu" już tydzień - czy to tak długo zawsze trwa??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka