westin 06.08.02, 10:24 SOS! Wzywam pomocy! Dzisiaj o 8.01 porwał mnie krwiożerczy pirat-ciurek i uwięził na bezludnej wyspie. Nie mogę sie wydostać, bo dookoła pływają tresowane rekiny-ludojady. Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 10:33 aha czy to nie byl przypadkiem pirat Rabarbar co to burzliwe dzieje miał? Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 10:35 proponuje przedziurawienie dmuchanych bestii(rekinow)czyms ostrym!a pirata walnij w drewniana noge! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzalek Re: SOS! Porwał mnie pirat! IP: 212.244.139.* 06.08.02, 10:37 poszczuj drania kornikami a z rekinow zrob salatke. salatka z rekina ? hmmm... nie jadlem nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 10:45 Najlepiej zadzwoń z komórki na 112. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:04 Dzięki za rady, ale komórki nie mam, rekiny nie wygladąją na dmuchane, sałatki chyba z nich nie zrobię, bo jedynymi dostępnymi mi narzędziami jest zszywacz, dziurkacz, mała linijka, długopis. Mogę ewentualnie postraszyc je myszą od komputera i sprawdzić czy czasem rekiny ich się nie boją. PS. To nie jest, niestety, pirat Rabarbar, to Gigaciur;( Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:05 na ciura jest jedyna skuteczna metoda - ignorowac... zajac sie plazowaniem i z mina wielce zaciurkowanego udawac, ze sie go nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:06 zszywacz,dziurkacz, mała linijka, długopis - posiadajac tyle przyborow biurowych macgyver poradzilby sobie bez problemu!rusz glowa, ale pamietaj o przepisach BHP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:15 Staram się, staram, ale nie jestem chyba makgajwerem. Chciałem zrobić jakąś bombę, żeby pozbyć sie rekinów, ale za pierwszym razem wyszedł mi młynek do kawy, a za drugim walkman... Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:18 mlynek do kawy to by sie wszystkim na plazy przydal wiec zostaw go nam....! a proponuje nakarmic rekiny niejaka salatka tunczykowa/sledziowa, ktora gdzies tu byla, tylko trzeba znalezc Eskimosa i mu ja wyrwac... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:21 Stary Eskimos jest za Stary na takie numery... Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:24 jakto on?!ale chodzi o to ze to on jes ostatnio jadl...poznac mozna po wypchanych policzkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:30 timit napisaý: > jakto on?!ale chodzi o to ze to on jes ostatnio jadl...poznac mozna po > wypchanych policzkach ;-) Aha. I po kawalku cebulki w kaciku ust... Od piatku salatka zdazyla juz mu w ustach odpowiednio sfermentowac, wiec na pewno bedzie pyszna. Rekiny oszaleja z rozkoszy , a moze i my sie zalapiemy na ten przysmak. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:32 Jak nawet nei masz komórki, to rzeczywiscie sytuacja jest beznadziejna Zostaje ci tylko zbudowac jakis szałas, zapuścić długą brodę i znaleźć jakiegoś Pientaszka (lub Pientaszkę - zależy od upodobań). tak nastaw się na 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:38 Pientaszka faktycznie umiliłaby mi samotne zycie na bezludnej wyspie, ale nie zapominaj o piracie Gigaciurze, który prowadzi ciągły monitoring moich poczynań i gdy stwierdza przestój w ciurkowaniu, dokłada mi nowe ciurki.( Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:40 proponuje odkrecenie kamer, a jak to nie pomoze to trzeba zawezwac Kartoflana Twarz!i zarzadzic blokade twego stanowiska pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 11:41 A gdybys tak Piratowi Gigaciurowi odstapil Pientaszke na chwil kilka ? W zyciu czasami trzeba isc na kompromis ... B. z zapasem madrosci zyciowych w zanadrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 12:29 aha a jak pietaszka zadzwoni wowczas z komorki westina na blekitną linie? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 13:30 Anielo, mam pytanie : co to jest blekitna linia ? kiedy pakowalem swoj tobolek wiecznego tulacza, to istnialy tylko rozowe linie. Czyzby doszlo do seksistowskiej segregacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 13:35 aha niebieska linia służy osobom gotującym słone zupy albo za ładnie wyglądającym, o ile są płci żeńśkiej. jeśli nie spełniasz w/w kryteriów to mogłeś o niej nie słyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 13:47 aha juz wiem. Tam sie dzwoni gdy sie wychodzi na miasto tylko w ciemnych okularach i w dlugich rekawach, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 13:53 aha wlasnie. i spodniczkach przykrywających dokladnie nerki (chociaz chyba niepotrzebnie, bo juz dawno milicjanci wynalezli ze na wysokosci nerek nie zostajją slady) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 13:59 A ja widzialem w pewnym bardzo pouczajacym filmie, ze ksiazka telefoniczna przylozona do glowy tez przynosi efekty nie pozostawiajac sladow ... Ale skoro tak sie maja sprawy z owa linia, to nie widze zwiazku z Pietaszka. Chodzi wszak o pisendlaw. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 14:06 nene podział taki nosic może znamiona przemocy fizycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 14:11 aniela_ napisaýa: > nene podział taki nosic może znamiona przemocy fizycznej. Pozwolisz , ze sie wypolemizuje. Przeciez Pirat, jak to Pirat, jest Prawdziwym Wilkiem Morskim czyli Prawdziwym Marynarzem (z wszystkimi konsekwencjami z tego faktu plynacmi). Wiec, jesli Pietaszka bylaby Prawdziwa Kobieta, to o zadnych znamionach przemocy fizycznej mowy byc nie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 14:27 aha pod warunkiem ze bylaby hiszpanską dziewczyną marzeniem ze snu. ze doprecyzuję z właściwą sobie pedanterią. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 14:47 aniela_ napisała: > aha pod warunkiem ze bylaby hiszpanską dziewczyną marzeniem ze snu. Aha.Mozna dodac ewentualnie ognista kreolke z Karaibow, brazylijska kawe z mlekiem, a w ostatecznosci Tahitansko-Hawajska "vahine". Inne typy Pietaszek w gole nie wchodza w rachube. W zwiazku z powyzszym jutro zapisuje sie na polroczny kurs Wilkow Morskich, na kierunku Piractwo i Korsarstwo. W tym zawodzie widze swoja przyszlosc, gdyz mysle, iz w nim moglbym najpelniej realizowac swoje aspiracje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 15:06 aha a nie wolisz wypozyczyc od chrisa z zaplecza jakiejs blond sexmaszyny? nie musisz miec zadnego dyplomu, wystarczy kilka funciakow. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 15:31 aniela_ napisała: > aha a nie wolisz wypozyczyc od chrisa z zaplecza jakiejs blond sexmaszyny? nie musisz miec zadnego dyplomu, wystarczy kilka funciakow. O zadnym pojsciu na latwizne mowy nie ma ! Swoje preferencje okreslilem jasno i jestem gotow na wszelkie trudy zwiazane z wyborem kariery. Mysle , ze warto ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 16:09 mozliwe. ale zważ ze mowia ze rynek nasycony absolwentami jest wiec moze nie dla każdego starczyc... a wtedy wspomnij na moje slowa o chrisie i zapleczu.. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 17:30 Wiesz Anielu, my piraci zwyklismy sami sobie przytulne (a zarazem przestronne) nisze rynkowe tworzyc, organizujac zarowno podaz , jak i popyt. Ze o towarze ( a raczej towarach) nie wspomne.... Poza tym, zorganizowanie grupy zdolnych absolwentow piractwa jest, moim zdaniem, przedsiewzieciem pelnym perspektyw. Jest to tez swego rodzaju wyzwanie (by nie rzec : czelendz), ktore chetnie podejme wraz ze swoim przyszlym zespolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: SOS! Porwał mnie pirat! IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 06.08.02, 17:57 a wiesz drogi Baloo ze przekonała mnie Twoja argumetacja. grupa mlodych zdolnych piratow po kursach z Grabienia, Rozboju w Biały Dzień. łupienia, Wymuszania i Szantażu ma przed sobą przyszłość i otwarte salony. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 20:22 Się bym zamustrowała. Czy są jakieś konkretne wymagania, pytam rzęs firanami trzepocząc wdzięcznie. Wiem, jak graficznie przedstawić Wesołego Rogera i znam pieśń o refrenie: Hej ha! Kolejkę nalej! Hej ha! wypijmy jeszcze! To zrobi doskonale morskim opowieściom... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 07.08.02, 00:07 No to pięknie, Misiania. Zalążek dzielnej załogi już jest - na początek będziemy robić za Bonnie and Clyde Mórz Południowych, a potem pójdzie już z górki. Dziękuję Ci Anielu , za wsparcie moralne. Jest mi ono szczególnie potrzebne na tym wirażu mojego życia. Moja wdzięczność wyrazi się już niebawem, pod postacią majtka-posłańca , który wręczy Ci udział w pierwszym łupie. Jeśli się uda , to kto wie, może ten posłaniec będzie nie tylko wilkiem morskim, lecz także byłym dekarzem .... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: SOS! Porwał mnie pirat! 07.08.02, 08:44 Czy drewniana noga i brak jednego oka to obowiązkowy strój organizacyjny? Wolałabym nie... Może jakieś względy dla pierwszych na pokładzie? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: SOS! Porwał mnie pirat! 07.08.02, 10:37 OK. Obiazkowe sa tylko tatuaze. Owlosiony tors jest juz fakultatywny. Tak samo broda. A opaske mozna zalozyc na zdrowe oko przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: SOS! Porwał mnie pirat! 06.08.02, 13:55 aha wlasnie. i spodniczkach przykrywających dokladnie nerki (chociaz chyba niepotrzebnie, bo juz dawno milicjanci wynalezli ze na wysokosci nerek nie zostajją slady) Odpowiedz Link Zgłoś