Dodaj do ulubionych

Białe crocs-y - użytkowanie

05.01.12, 10:51
Bardzo podobają mi się ( córce również ) te crocs-y:
allegro.pl/crocs-klapki-lato-hello-kitty-32-33-biale-minibuty-i1989032578.html
Obawiam się jednak tej bieli, a dokładnie tego czy nie zżółknie. Co do czystości to pewnie zwykłe opłukanie wodą wystarczy, ale jak stracą kolor to już kichasad
Może któraś z Was ma doświadczenie z bielą w crocs-ach. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • paniwaz Re: Białe crocs-y - użytkowanie 05.01.12, 21:23
      Mam swoje Mary Jane już kilka lat ok. 4-5. Absolutnie nie zżółkły, ale brudzą się cholernie i dziecku na pewno nie kupiłabym. O płukaniu wodą zapomnij - tylko szczotka! Ja lubię myć je Cifem, ale absolutnie każdy detergent działa. Po tylu latach intensywnego użytkowania rozciągnęły się wzdłuż i w szerz o ponad dwa numery, ale i tak je kochamsmile Kolejne kupiłam brązowe, ale jakoś mi nie leżą. Stawiam teraz na landrynkowo różowe.
      Pani Wąż
      • mmala6 Re: Białe crocs-y - użytkowanie 05.01.12, 21:45
        mój syn miał (ma) granatowe i brudziły się bardzo. Białych sobie nie wyobrażam.
    • tweety_28 Re: Białe crocs-y - użytkowanie 05.01.12, 21:50
      Dzięki, wyleczyłyście mnie z zakupówsmile
      • ninusia4 Re: Białe crocs-y - użytkowanie 06.01.12, 10:50
        Ja mam podobne doświadczenia do pani Wąż.
        Tyle, ze ja miałam jaśniuśieńko różowe.
        Codziennie, a nawet dwa razy dziennie jechałam ze szczotką i cifem.
        • iwek33 Re: Białe crocs-y - użytkowanie 06.01.12, 19:10
          Wszystkie crocsy ( nasze i dzieci) wrzucam do automatu. Wyjmuję mówki smile
          Nic się nie zdeformowały, ani nie zmieniły koloru ( mamy białe, szare, granatowe, szarozielone)
          • iwek33 Re: Białe crocs-y - użytkowanie 06.01.12, 19:10
            nie mówki, tylko nówki miało być smile
            • sonrisa06 Re: Białe crocs-y - użytkowanie 06.01.12, 19:42
              Nie żółkną, ale trzeba myć przynajmniej codziennie, a najlepiej dwa razy dziennie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka