kina1 07.01.12, 21:20 Dziewczyny, do którego Centrum Handlowego w Wawie najlepiej pojechać żeby jak najwięcej na wyprzedażach upolować? Gdzie największy wybór? Wybieram się jutro i chciałabym żeby to nie był nadaremny wyjazd. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Wyprzedaże Warszawa - które Centrum Handlowe 07.01.12, 21:51 Ciężko doradzić, bo w żadnym CH nie ma wszystkich sklepów. Zalezy jakie sklepy lubisz, co chcesz kupić? Ja dzisiaj byłam w trzech CH Na plus zaskoczyło mnie Blue City - sklepy jakby lepiej zaopatrzone niz np. w Arkadii..Niektórych sklepów nie ma np. Kappahl czy Mothercare, ale są w połozonym tuz obok CH Reduta. A obok reduty znowuż Decathlon. Odpowiedz Link Zgłoś
kina1 Re: Wyprzedaże Warszawa - które Centrum Handlowe 07.01.12, 22:43 Na pewno interesuje mnie h&m, jest coś dla dzieciaków na wyprzedaży? te słynne kurtki za 30 zł? Poza tym smyk, reserved, c&a, promod? dzięki agni Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: Wyprzedaże Warszawa - które Centrum Handlowe 07.01.12, 22:56 Zależy czego szukasz - moze napisz chociaz wiek/płec dziecka albo czego szukasz dla siebie - będzie łatwiej doradzic Odpowiedz Link Zgłoś
kina1 Re: Wyprzedaże Warszawa - które Centrum Handlowe 07.01.12, 23:32 Szukam ubrań dla chłopców 6,5 i 3,5 lat. Dla siebi eteż prostych spódnic, sukienki dzianinowej, fajnych tshirtów. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Wyprzedaże Warszawa - które Centrum Handlowe 07.01.12, 23:05 Dzisiaj byłam na zakupach nietypowo, bo z całą rodziną, a co to za zakupy z trójką dzieci i mężem Tak więc, zajrzałam tylko tam, gdzie było to absolutnie niezbędne. H&M ominęłam z premedytacją - kupiłam jakis czas temu kilka ciuszków z kartami z Avanti, a np. sławetne kurtki po 30 zł są, moim zdaniem, brzydkie jak noc, i nie zamierzałam się nawet za nimi rozglądać. Niestety, z wymienionych przez ciebie sklepów byłam tylko w Smyku i to za zabawką, więc nie wiem, jak tam wyprzedaz ubraniowa. Na pewno wszystkie te sklepy masz w Arkadii - tam najczęściej bywam i mam to centrum "obcykane".. Czy sa w wymienionych przeze mnie Blue City i reducie, to musiałabys sobie sprawdzic na ich stronach www. Ja osobiscie ubolewam, że mam do tych ch kiepski dojazd, bo na pewno częściej bym zaglądała - jednak w Złotych Tarasach czy Arkadii, z racji położenia, szybciej wszystko znika. Z dziecięcych to byłam dzisiaj w Benettonie w Klifie - nic mnie nie zachwyciło na tyle, żeby kupić, ale też i głównie szukałam kurtki zimowej. W B. na moja córkę (r. 2XL) była tylko w średnim brązie, który niezbyt mi sie podoba i chyba niełatwo byłoby do niego dobrac dodatki. Mothercare w Klifie - wzięłam tylko dwupak spodni dresowych. O dziwo, duzo jeszcze mają ubrań nie przecenionych wcale... Zresztą obkupiłam w M. córkę juz tydzień temu w Wola Parku. Zara w Arkadii i Blue City - w BC większy wybór, np. jesli chodzi o rozmiarówke kurtek (np. brązowa błyszcząca kurtka z wypełnieniem poliestrowo-puchowym za 119 zł w Arkadii była tylko na 9-10 lat, jeden egzemplarz, a w BC - było kilka w różnych rozmiarach). Za to w Arkadii chyba więcej bluzek, spodni, ale nie miałam czasu na spokojne pogrzebanie Gap - duzo juz przecen o 50%, kurtki puchowe dłuższe, czarne z paskiem po 185 zł, bluzki po 40 lub 50 zł. intersport - przecenione o ok. 30% kurtki narciarskie, np. Etirel po ok. 130 zł. Puchówki McKinley po chyba 199 zł. wójcik - w Blue City większy wybór niz w Arkadii, ale tez juz mało co zostalo, i nie było kolejnej obniżki. Mivo w Blue City - ceny takie jak na www i Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś