monika78kr 08.01.12, 14:09 Juz jest. W Krakowie na Rynku sporo kurtek dziewczecych we wszystkich rozmiarach i wielu kolorach (114-129 zl). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Benetton -50% 08.01.12, 14:43 We Wrocławiu w Renomie marne resztki kurtek, przecena -50%. Natomiast w Dominikańskiej choć dział dziecięcy jest tam szczątkowy, to przecena jest juz od 50 do 70%, np bluzki chłopięce kosztujące w Renomie 59 zł, w Dominikańskiej są po 29 zł, ale o tym dowiaduje się człowiek przy płaceniu Odpowiedz Link Zgłoś
andzia84 Re: Benetton -50% 08.01.12, 15:05 w złotych tarasach też już jest, wczoraj wybór całkiem spory i dla chłopców i dla dziewczynek. kurtkę puchową dla syna kupiłam za 89 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Benetton -50% 08.01.12, 15:18 No właśnie ta sama kurtka puchowa j Renomie była po 99 zł, w Dominikańskiej po 89 zł, sklepy prowadzi dwóch różnych dystrybutorów. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Benetton -50% 08.01.12, 17:20 a czy u was sa te kurtki na przecenie? albo czy wogóle były? bo w Rzesz niestety nie było ich wcale. jesli sa to po ile? www.benetton.com/woman/collection/aw11_woman_look_33/ Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: gdzie w rzeszowie benetton? 09.01.12, 08:59 w galerii Rzeszów na Słowackiego-na parterze koło cukierni Santos- nie rzuca sie zbytnio w oczy -jest Sisley/Benetton. Tylko damski i z bardzo uboga ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: gdzie w rzeszowie benetton? 09.01.12, 14:08 a no własnie dlatego nie wiedziałam szkoda tylko że Rzeszów zawsze ze wszystkim w tyle... w MH mogliby otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: Benetton -50% 08.01.12, 20:00 Kupiłam puchową kurtkę dla córki w ładnym, mlecznym brązie (były jeszcze szare, brązowe bardziej nam się podobały), dłuższą, z paskiem w talii, przecenioną z 259 na 129. Oglądałam też inne kurtki dziewczęce ale te tańsze np. po 89 zł były z wypełnieniem poliestrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Benetton -50% 08.01.12, 22:12 zebraw-paski napisała: > Kupiłam puchową kurtkę dla córki w ładnym, mlecznym brązie (były jeszcze szare, > brązowe bardziej nam się podobały), dłuższą, z paskiem w talii, przecenioną z > 259 na 129. Ciekawe, czy to od dzisiaj ta obniżka? Bo jeszcze wczoraj mierzyła córka dokładnie te kurtke, o której piszesz, i kosztowała 179 zł (w klifie). A corce bardziej sie spodobała kurtka w kolorze gorzkiej czekolady z Zary i cały czas sie gryzę, że sie nie sprawdzi (wypełnienie jest w połowie puchowe, a w polowie poliestrowe ) Może orientujecie się, czy w któryms Benettonie w Warszawie sa te kurtki w innych kolorach niz ten średni brąz (wydaje mi się trudny w aranżacji i szary, w rozmiarze 2XL? Oglądałam też inne kurtki dziewczęce ale te tańsze np. po 89 zł by > ły z wypełnieniem poliestrowym Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: Benetton -50% 08.01.12, 23:59 Ja byłam dzisiaj w Złotych Tarasach, były tylko te brązowe i szare. Możliwe, że ta przecena jest od dzisiaj, bo jak w ubiegłym tygodniu byłam w Klifie to w tej cenie (chyba właśnie 129 zł) były kurtki poliestrowe. Oglądałam też dzisiaj inne (granat, róż) z wypełnieniem z poliestru (chyba po 89 zł) a ja takiej nie chciałam. Ten mleczny brąz mi się akurat podoba, córce też ale dodatki będziemy musiały kupić rzeczywiście nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Benetton -50% 09.01.12, 08:47 A masz jakies dodatki upatrzone? Bo ja kupiłam ciemnobrązową z połyskiem w Zarze, ale tam są przynajmniej zwroty i mogłabym jeszcze zmienić na tę z Benettona (na pewno jakość będzie lepsza od Zary), ale jakos mi wyobrażni brak co do kolorystyki czapki i szalika do tej kurtki. Jak na razie to tylko kolor ecru przyszedł mi na myśl.... Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton -50% 09.01.12, 09:08 moim zdaniem fiolety, śliwki. Z ecru będzie mdło. taz zastanawiam się nad ta kurtka, ale boję się, ze za rok będzie za mała. Córka ma w tej chwili ten model kurtki, poza porysowaną klamerką jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: Benetton -50% 09.01.12, 09:37 Też myślałam bardziej o ecru niż o śliwkach i fioletach, jakoś z tym odcieniem mlecznego brązu z połyskiem tego połączenia nie widzę (chociaż akurat fioletów moja córka ma najwięcej, wypróbuję ). Czapki ecru są teraz na wyprzedaży w H&M np., przy okazji przymierzę je do kurtki. Myślę, że mdło byłoby gdyby to był beż, brąz ... trzeba będzie nad tymi dodatkami popracować, też jeszcze nie mam właściwie pomysłu. Zastanawiałam się też chwilę nad szarą kurtką ale od razu skojarzyła mi się z tymi szarymi kurtkami H&M za 30 zł, które też mi nie przypadły do gustu. Poza tym kurtka bardzo fajna, ja zdecydowanie wolałam puchową. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Benetton -50% 09.01.12, 10:02 zebraw-paski napisała: > Też myślałam bardziej o ecru niż o śliwkach i fioletach, jakoś z tym odcieniem > mlecznego brązu z połyskiem tego połączenia nie widzę Mnie sie fiolety tez jakos nie łączą akurat z takim ciepłym odcieniem sredniego brązu. szczerze mówiąc w ogóle fiolety do brązu dla mnie jakos nie bardzo, ale moze brak mi wyobrażni i na zywo byłoby to OK? Prędzej myslałam o czyms takim: A może jakis odcień czerwieni? A z kolei do czekoladowej kurtki z połyskiem myślałam właśnie o nieco monochromatycznym efekcie z takimi dodatkami: No nic, w czwartek jadę na zakupy i zobaczę czy w ogóle te kurtki puchowe w B. jeszcze będą.... Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Benetton -50% 09.01.12, 09:42 Moja mlodsza corka ma w tym roku ta kurtke w kolorze brazowym i o ile nie bylam do niego przekonana w momencie zakupu to teraz uwazam, ze wybor byl dobry. Kurteczka w naturalnym swietle pieknie sie prezentuje i czesto jest komplementowana. Corka ma 4 lata, wiec z dodatkami nie bylo problemu - ma wielokolorowy komplet z dominujaca fuksja, drugi sliwkowy. Mysle, ze i dla starszego dziecka mozna znalezc cos w paski co ozywi spokojny braz. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Benetton -50% 09.01.12, 15:47 Do tych brązów mi najbardziej pasuje skrajna pstrokacizna we wzory norweskie czy tam Fair Isle (czyste, nasycone barwy). Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Benetton -50% 09.01.12, 19:28 Te czerwona nawet mam, więc jesli sie zdecyduje na kurtkę z bewnettona, to moge zobacyć, czy pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: Benetton -50% 09.01.12, 12:11 Dziewczyny, mogłybyście wrzucić fotkę tych kurtek z Benettona? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Benetton -50% 09.01.12, 13:56 Fason dokładnie taki, tylko kolor brązowy, jak znajdę to zalinkuję: www.ebay.com/itm/Kids-Fashionable-UNITED-COLORS-BENETTON-Down-jacket-Navy-Soft-Warm-Baby-/120791484643 Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton -50% 09.01.12, 14:28 a ja zarezerwowałam (chyba inną) - pasek z metalową sprzączką, kaptur z futerkiem Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Benetton -50% 09.01.12, 14:55 My tez mamy ta z paskiem i futerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: Benetton -50% 09.01.12, 14:55 Ja kupiłam właśnie taką - z futerkiem przy kapturze i metalową sprzączką w pasie. Linka do tych kurtek niestety nie mam, może ktoś znajdzie. Były szare i takie w kolorze mlecznej czekolady, po 129 zł. Minkapinka, tak z ciekawości, którą wybrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton -50% 09.01.12, 14:59 czekoladową, granatową, kupioną w listopadzie, tez córka ma Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: Benetton -50% 09.01.12, 15:11 Może taką granatową? Natknęłam się na zdjęcie w internecie, bardzo ładna, ale w sklepie jej nie widziałam (albo przeoczyłam). Były te kurtki z sklepach Benettona? I zastanawiam się czy wypełnienie jest puchowe czy poliestrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Benetton -50% 09.01.12, 15:19 nie, granatową jak szara i brązowa, te ze zdjecia sa chyba bez kaptura Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 15:30 W gliwickim Benettonie nawet spory wybór - poza zalinkowaną granatową. Sporo miodowych z futerkiem i paskiem, krókich puchówek w granacie oraz tych ze zdjęcia (śliczne....). Niestety w naszym poszukiwanym rozm. L niewiele było - poza posiadaną już krótką puchówką i przejściową cudną granatową pikowaną. Te przejściowe - były w łamanej szarości i lekko połyskującym granacie. Cena 69zł. Kupiłam w ciemno rozm. L (pomimo, że Mki sa na córę idealne) i jest cudna - szczupła, świetnie skrojona - na wiosna/jesień idealna. Sama chciałam wcisnąć się w XXL, ale marzenia ściętej głowy Dla mojego 3latka kupiłam z tej serii brązową (90zł). Również śliczna! Zimówki wg mnie szalenie krótkie w tym roku - już mamy taką teraz i jednak wolałabym dłuższą. Ale w Zarze - o dziwo świetnie zaopatrzonej - kupiłam czerwoną a'la puchówkę za 69zł (były brązowe, granatowe). Beżowe/brązowe kurtki (a w sumie karmelowe) na dziewczynce nie bardzo mnie do siebie przekonały - a wybór b.duży. Pamiętam, że parę dni temu w K-cach nic już z kurtek sensownego nie wisiało. Dodam jeszcze, że panie - b.uprzejme - stwierdziły, że masa kurtek zeszła w regularnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 15:39 i jeszcze wersja ze ściągaczem na dole - płaszczyk - była ceny nie pamiętam, ale fason nie córkowy, więc... dla nas zaopatrzenie w kurtki średniawe - granatowa na stójce puchówka, plus beżowa z paskiem... reszta sprzedana (żółtych, czerwonych marynarko-kurteczek nie było) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 15:44 a te przejsciowe były w rozmiarze XXL? to sa takie mocno pikowane? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 15:48 taktak były napewno w łamanej szarości - bo mierzyłam nie wiem jak w granacie jest pikowana, z odpinanym kapturem, niewiel poniżej pasa naprawdę urocza! Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 17:21 chyba tak... ale na zakupy samotnie za tydzień (bez towarzystwa dzieci) ale... mam remont 2 piętra niżej i decybele utrudniają życie - może jutro jeszcze raz podskoczę zadzwoń, zarezerwuj (jeżeli można, np. na 3 dni), a ja spróbuję podjechać Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 19:31 krasulas napisała: > chyba tak... ale na zakupy samotnie za tydzień (bez towarzystwa dzieci) > ale... mam remont 2 piętra niżej i decybele utrudniają życie - może jutro jesz > cze raz podskoczę > zadzwoń, zarezerwuj (jeżeli można, np. na 3 dni), a ja spróbuję podjechać W Warszawie w Klifie w sobotę tylko na godzinę mogli mi zarezerwować, ciekawe, czy wszędzie tak jest. Wkurzająca jest tez ta ich polityka "brak zwrotów" Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 19:39 Mi bez problemów zarezerwowali na dwa dni, w drugim byli ciut mniej chętni, ale tez max do 2 dni da się . A brak zwrotów jest wnerwiający na maxa. Dzisiaj zauważyłam z paragonów, że dystrybutorem jednego z wrocławskich Benettonów jest ta sama firma, która ma Cubusa. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 19:47 nie fajnie... ja nie ukrywam, że wyjazd z dwójką dzieci (jeszcze nieco dalej od domu) jest dla mnie utrudniony organizacyjnie (pomimo mojej wielkiej miłości do nich, stwierdzam, że są piekielnie niegrzeczni będąc razem na zakupach) będzie mi wstyd, zakupy trwać będą minutę i przyznam, że kusi mnie katowicka Silesia (choć tam kurtek dziecięcych zimowych malutko wisiało) ale z chęcią kupiłabym coś sobie... minkapinka - zobaczymy jak aura nas zaskoczy (śnieg??? córka musi ze szkoły wrócić) jeżeli pojadę - odezwę się i pamiętać o kurtce będę pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:03 dzięki cena tej kurtki jest bardzo zachęcająca. W Warszawie takich kurtek nie ma, prosilam kolezanke z Gdańska, ma jutro zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Krasulas 10.01.12, 09:07 to ten model kurtek? www.ebay.de/itm/TOP-Jacke-Daunen-v-Benetton-Gr-90-86-92-schon-warm-blau-TOP-/250967244013?pt=DE_Baby_Kind_Baby_Babykleidung&hash=item3a6ed03ced#ht_1042wt_1185 www.ebay.de/itm/BENETTON-Jacke-Winterjacke-Daunenjacke-pink-128-M-/190624123124?pt=Kinderbekleidung_M%C3%A4dchen&hash=item2c621548f4#ht_500wt_1202 Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Krasulas 10.01.12, 17:35 Nienie, choć one również są na % i również w granacie (taki model mamy w czerni i jest bardzo ok). Nasz fason to taki typowy benettonowski - pikowana katana - uszyty nieco jak marynarka (wcięcia na tyle), kaptur i napy. Nie jest bardzo szeroka jak wersja chłopięca (np. ze sztruksowym kołnierzykiem). Byłam w Sielesi! wymiecione wszystko!!!! zostały maleńkie rozmiary i parę chłopięcych puchówek - w stosunku do Gliwic do bida... I nasza granatowa przejściowa pikowana owszem jest - ale w ramach nowej kolekcji wiosna 2012 za pełną kwotę 139zł Identyko jaka nasza przeceniona - ponoć powtórzyli model/kolor. także - jak będę w Gliwicichach - na 98% w czwartek podejdę do B. i zobaczę na XXL. Jeśli nadal będziesz zainteresowana - kolor granat lub łamany popiel - proszę daj znać. A może telefonicznie odłożą? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 19:50 Pia_ a tych poszukiwanych przeze mnie czapeczek nie było?, bo nawet dzwoniłam lecz panie nie umiały znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:17 Dzięki, swoja drogą nieźle!- poszły w pełnej cenie 100czapka i 140 szalik do nich)) Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 19:44 "W Warszawie w Klifie w sobotę tylko na godzinę mogli mi zarezerwować, ciekawe, > czy wszędzie tak jest. Wkurzająca jest tez ta ich polityka "brak zwrotów" " Mi w Klifie zarezerwowali do końca dnia czyli odrobinę dłużej, zależy kto odbiera telefon Ale generalnie tej polityki braku zwrotów też nie lubię (jedynie wymiana), poza tym w Klifie można wymienić zakupiony towar na inny w ciągu 7 dni a w Złotych Tarasach tylko w ciągu 3 dni. Dzisiaj się też zdziwiłam, że dział dziecięcy w Benettonach warszawskich jest tylko w tych dwóch miejscach. Tak na marginesie politykę zwrotów zmienili też w Mothercare, towaru z wyprzedaży też już nie można zwracać (a kiedyś było to możliwe), teraz jedynie wymiana. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 19:48 W Warszawie dziecięcy B. jest w 3 miejscach: Klif, GM i ZT. Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 20:58 Dzisiaj dzwoniłam do Galerii Mokotów i w tamtejszym Benettonie Pani powiedziała mi, że działu dziecięcego nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:18 To dziwne jeszcze 2 tygodnie temu mieli))) Od początku tam KIDS mają tj. od istnienia GM Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:30 mielin napisała: > To dziwne jeszcze 2 tygodnie temu mieli))) 3 dni temu tez, nawet kupilam Mlodej szalik, ale nie od Twojego beretu Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 20:44 Ja tez zarezerwowałem w warszawskim Klifie na cały dzień. Własnie odebrałam. Kupiłam ostatnią XXL Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:02 minkapinka napisała: > Ja tez zarezerwowałem w warszawskim Klifie na cały dzień. Własnie odebrałam. Ku > piłam ostatnią XXL No to juz nie mam po co jechać w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:25 agni71 napisała: > > No to juz nie mam po co jechać w czwartek Agni, co Ty tam chciałaś znaleźć w czwartek po akcji ogłoszonej na tym legendarnym już forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:30 Nawet ja, niefanka wyprzedaży, rzuciłam się na kurtki )) W Gdańsku podobno sporo kurtek jeszcze wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:38 > W Gdańsku podobno sporo kurtek jeszcze wisi. Do Gdańska mi nie po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:44 agni71 napisała: > > W Gdańsku podobno sporo kurtek jeszcze wisi. > > Do Gdańska mi nie po drodze Jak się wie co się chce, to mozna kogos poprosic o zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:48 > Jak się wie co się chce, to mozna kogos poprosic o zakup. eee, az tak to mi nie zalezy. Może jednak ta z Zary sie sprawdzi? Nawet juz buty pasujące do niej kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:40 Ja się nie rzuciłam bo akurat puchówkę dla córki na przyszły rok mam, ale nie przeczę że wiele razy skorzystałam z rzucanych na forum info o fajnych okazjach i wiele razy śmiałam się z opisywanej tu magii tego forum Sklepy powinny nam płacić za reklamę bo nic tak nie działa na wzrost sprzedaży jam magia tego forum dzięki za to, że jest chociaż trzeba być dyspozycyjnym bo upolować coś naprawdę fajnego można tylko zaraz po ukazaniu się tutaj info . Za kilka dni już nie ma po co jechać Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:38 > Agni, co Ty tam chciałaś znaleźć w czwartek po akcji ogłoszonej na tym legendar > nym już forum ? No właśnie dokładnie te kurtke, którą kupiła minkapinka, a której nie kupiłam w sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:42 agni71 napisała: > > Agni, co Ty tam chciałaś znaleźć w czwartek po akcji ogłoszonej na tym le > gendar > > nym już forum ? > > No właśnie dokładnie te kurtke, którą kupiła minkapinka, a której nie kupiłam w > sobotę Przykro mi, tak zachęcałaś Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:43 Agni_ jutro będę w GM, mogę ci sprawdzić i ew. odłożyć (albo napisz mi tel. na priv). Czy chodzi o Alaskę w kolorze Caffe Latte w XXL? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:51 mielin, bardzo ci dziękuję, ale GM jest tak daleko ode mnie (a i mąz juz w tamtych okolicach nie bywa służbowo), że i tak bym tam nie dojechała, żeby odebrać (a tłuc sie ze 2 godziny w jedną stronę, żeby kurtke odebrać to już dla mnie przesada Ale dziękuję za propozycję. Corka wybrała czekoladową z Zary, kupiłam juz nawet do niej buty, więc niech już będzie w przyszłym roku ta Zara Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:50 agni, przeciez Ty zupelnie inna pokazywalas w linku z ebaya Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:55 No cos mi sie nie zgadza z tymi kurtkami. Bo kurtka, która ogladałam, była w średnim brązie, z odpinanym kapturem z futerkiem (więc inna niz zalinkowana), ale pasek, dałabym głowę, byl wiązany a nie z klamerką (w linku jest wiązany). W każdym razie, jesli minkapinka wzięła ostatnią 2XL w Klifie, to na pewno ta - bo w tym rozmiarze była tylko ta jedna. No trudno, płakać nie będę, pozostaje mi miec nadzieję, ze ta, którą kupiłam, tez sie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gliwice - Forum 09.01.12, 21:01 > Mi w Klifie zarezerwowali do końca dnia czyli odrobinę dłużej, zależy kto odbie > ra telefon ja byłam osobiście, widocznie nie spodobalam sie sprzedawczyni Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Benetton -50% 09.01.12, 15:29 Były, sa puchowe i maja kaptur. Kupilam na przyszly rok... tez czekoladowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: Benetton -50% 09.01.12, 15:45 Czy dobrze zrozumiałam, że z tych puchowych z futerkiem przy kapturze i klamerką w pasie (po 129 zł) poza szarymi i brązowymi były też granatowe? I ile kosztuję teraz te granatowe ze zdjęcia, które wstawiłam (z blond dziewczynką)? Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Benetton -50% 09.01.12, 15:48 Z klamerka byly u nas brazowe, szare, fioletowe, granatowe. Ten plaszczyk granatowy (rowniez braz, fiolet, czern) po 129 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Benetton -50% 09.01.12, 16:07 We Wrocławiu po płaszczykach z kalmerkami ani śladu, ale kupiłam w outlecie Benettona dłuzszy płaszczyk puchowy z odpinanym futrzanym kołnierzem w kolorze zimnomorskiej zieleni, za 129 zł, przypuszczam, ze to stara kolekcja, ale świetny jest. Natomist przecena w Benettonie w Renomie jest do 50% dlatego kurtki zamiast 89 kosztują 99, a spodniczka którą chciałam zamiast 59 zł kosztuje 69 zł. W sklepie w Dominikańskiej wyprzedaż jest jednak -50%, dziewczyna, która mnie kasowała w sobotę była jakaś nieprzytomna i od cen -50% odejmowała jeszcze połowę. Szkoda, ze nie kupiłam wtedy jeszcze bluz dresowych dla córki, które dzisiaj kosztowały 89 zł i nie chciały mniej Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: Benetton -50% 09.01.12, 20:43 A jak z rozmiarówką ?? Nie mieliśmy jeszcze tej firmy kurteczek . Córka 4,5 : niespełna 120 cm wzrostu , ok 20 kg wagi . Obecnie kurteczka tchibo 110/116 jest w sam raz . Rok temu Zary kurteczke miała na 4-5 lat .. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Benetton -50% 09.01.12, 21:20 Córkę masz wysoką Rozmiar S jest na 120 wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Benetton -50% 10.01.12, 09:26 Spróbuję napisać prośbę w tym wątku, czy któraś e-mama będzie dzisiaj w Benettonie w Krakowie na Rynku i mogłaby mi kupić płaszczyk dla córeczki, oczywiście pokrywam wszelkie koszty, proszę odezwijcie się Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 do zebra w paski 10.01.12, 18:14 Ta ładna mleczno-czekoladowa z paskiem (za 129 zł) jest podobno poliestrowa, sprawdź metkę. Przed chwilą byłam w Krakowie kupić puchówkę dla jednej z forumek i pani mnie uświadomila, że ta z paskiem to poliestry, a inna brązowa, taka bardziej złota, to prawdziwa puchówka. Dla chlopców wg mnie nic ciekawego, jak zwykle Za to dla dziewczynek do wyboru, do koloru... Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: do zebra w paski 10.01.12, 19:23 alaska mleczno-czekoladowa z paskiem ma wypełnienie 50% puch 50% pierze. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: do zebra w paski 10.01.12, 20:09 Potwierdzam puchowo-pierzowa, ten model to przecież klasyczna, "sztandarowa" puchowa "Alaska", robią ją już od chyba dziesięciu lat rokrocznie W GM są te w kolorze caffelatte w całej rozmiarówce z wyjatkiem XXL, ale strasznie szybko wymiotło te stalowe, granatowe i fioletowe, ani sztuki. Poliestrowe to są te kolorowe tzw. "modne" takie "michelinki" jak i w H&M były... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: do zebra w paski 10.01.12, 21:00 Ta poliestrowa to chyba nie alaska. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Warszawa 10.01.12, 22:25 Dziewczyny, bo ja już się pogubiłam, możecie napisać które kurtki są jeszcze do kupienia w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Warszawa 11.01.12, 07:32 Galeria Mokotów - nie ma największego rozmaru, Klif - małe rozmiary, największy M. Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: Benetton -50% 11.01.12, 07:33 w Warszawie jest już bardzo mało byłam wczoraj w Klifie mierzyłysmy taką długą z szerokim paskie. (brąz i czarna) i ściagaczem na dole bardzo fajna, ale potrzebowałyśmy M a były tylko S albo L poza tym dużo było tych kolorowych kurtek ale one sa akurat dosyć brzydkie kupiłysmy w Złotych Tarasach tę ze zdjęcia (jedynego wstawionego w tej dyskusji ) tylko brudny róż to bardziej płaszcz- cudny, pieknie leży, wypełnienie puch i pierze i ma kaptur ale to była ostatnia dużo było jescze tych o których piszą dziewczyny, ale ani mnie ani córce się nie podobały (jeśli dobrze rozumiem, jedyne z paskiem z klamerką) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.lisiak Re: Benetton -50% 11.01.12, 09:33 Ja się skusiłam na brązową z metalową klamerką w rozmiarze M. I mam pytanie. Czy u was ta klamerka łatwo da się zapiać, czy trzeba nacisnąć z tyłu tak samo jak przy odpinaniu? Bo u mnie trzeba mocno się postarać żeby zapiąć. Pierwszy raz mam kurtkę z Benettona i nie wiem jak ma być. Ciekawa jestem też, bo kurtka nie jest przesadnie gruba. Czy jest ciepła? Sprawdza się u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
gloria-victis Re: Benetton -50% 17.01.12, 19:32 my mamy brązową a fotkę znalazlam tutaj www.benetton.tilaroma.com/benetton.aspx?l=blouson&prod=59791 Odpowiedz Link Zgłoś