serafinko 06.06.04, 00:13 Dziewczyny co sądzicie o wózekach pierre cadin, są dobre, czy nie warto zawrać sobie głowy?? Pozdrawiam, Monika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agao_z Re: wózki pierre cardin 06.06.04, 17:47 Ja jestem wlascicielka takiego wozka-parasolki. Nie powiem, wiele przeszedl: wakacje w gorach, ostre podjazdy po wertepach, takie same zjazdy, za kazdym razem wydawalo mi sie, ze juz gdzies tam wysoko to chyba bede musiala go zostawic, ale... on sie nadal trzyma i nie jest rozklekotany . Tak wiec podsumowujac: jestem zadowolona )) Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ksieciu Re: wózki pierre cardin 13.06.04, 22:57 Ja mam wozek Pierre Cardine na pompowanych kolach. Trzyma sie niezle ale juz czuc ze zaczyna sie rozklekotywac (mam go od wrzesnia). Ponadto praktycznie po 3 m-cach podarla mi sie pianka na raczce prawdopodobnie od skladania i przewozenia w bagazniku. Ale reasumujac wozek jest OK, sprawdza sie w trudny terenie, jest wygodny dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś