Dodaj do ulubionych

Moskitiera do Bebecara???

07.06.04, 09:57
Kochane Mamusie,użytkowniczki Bebecarów!!!
Chciałam poznac Wasze opinie na temat moskitiery do wózka. Zastanawiam się
nad jeje kupnem, bo u nas na dzialce te meszki chcą zjeść!!! moje dziecko.
Zasłaniam już ją pieluszką, ale rączki są nieosłonięte. Może macie taką
moskitierę i możecie mi pomóc. Czy warta ją kupować? Czy dziurki są na tyle
małe, ze ochronią przed meszkami? A moze macie lepszy sposób?
Będę wdzieczna za opinie.

Pozdrawiamy
Magda i Zosia
Obserwuj wątek
    • magda.mama.antosia Re: Moskitiera do Bebecara??? 07.06.04, 10:05
      Witaj
      Tydzień temu miałam ten sam problem tylko, że z wózkiem Quinny i to 3-kołowym.
      Też zastanawiałam się nad kupnem jakiejś "firmowej" moskitiery, ale zdecydowałam
      się na zwykłą Baby Ono - kosztuje około 11 zł i dała się zamontować nawet na
      3-kołowcu. Oczka są na tyle małe, że meszki nie mają szans się przedostać.
      Jedyny mankament to bardzo delikatna siateczka-dość łatwo ją zaciągnąć. Ale i
      tak polecam.
      Pozdrawiam
      Magda
      • macias-mada Re: Moskitiera do Bebecara??? 08.06.04, 15:51
        A gdzie kupiłaś? Chyba zrobię tak samo.
        • szwedowska Re: Moskitiera do Bebecara??? 09.06.04, 12:24
          Czesc Magda, jak tam bobo? Ja nie mam moskitiery specjalnej ale kupilam gaze w
          aptece (w paczkach po 1 m3)i uzywalam do przykrywania hani w foteliku
          samochodowym. Na wozek tez sie pewnie da zarzucic albo inawet przyczepic ale
          pewnie gdy bedzie stal w miejscu a nie jechal. Choc nie wyglada tak rasowo jak
          oryginalna. Ale ja juz bojkotuje akcesoria Bebecara bo so piorunsko drogie.
          Parasolke do wozka kupilam tania, zwykla. Aha, nie dopowiedzialam Ci w jakim
          poscie na pytanie okosz w Trackerze (chyba o to??), u nas jeszcze wszystko w
          porzadku, bo stelaz zaczelam uzywac dopiero w marcu, najpierw do fotelika,
          potem do spacerowki z wkladem ale poki Hania nie siedzi korzystam czesciej ze
          starej gondoli innej firmy. A moze pyatlas o hamulce??? Moje sie zapiaszczyly
          ale jakos nie mialam czasu ich wyczyscic, ale dzialaja, tylko czasem trzeba dwa
          razy nacisnac. Ale prywate na forum uskuteczniam wink))
          Pozdrawiam,
          Magda
        • magda.mama.antosia Re: Moskitiera do Bebecara??? 09.06.04, 14:18
          Witaj, moskitiere kupilam w sklepie z akcesoriami dzieciecymi - wozki foteliki,
          zabawki itp. Ale wczoraj widzialam ja tez w sklepie internetowym www.tomi.pl.

Pozdrawiam
          Magda
    • betty1234 Re: Moskitiera do Bebecara??? 09.06.04, 17:18
      Hej,
      Ja w piątek kupiłam uniwesalną moskitierę do wózka i łóżeczka w Rossmannie za
      8,99. Jej wymiary to 110x140 cm - pasuje wg zdjęć na kartoniku i do wózka
      głebokiego i do spacerówki.
      Pozdrawiam,
      Beata
    • edytkus Re: Moskitiera do Bebecara??? 10.06.04, 05:44
      Ja mam moskitiere Bebecar ale jeszcze nie uzywalam. Dziurki ma takie jak wizjer w budce i w ogole
      jest zrobiona z tego samego rodzaju materialu, a kroj ma dokladnie taki jak oslona p-deszczowa.
      • mcten Re: Moskitiera do Bebecara??? 10.06.04, 19:16
        mam pytanko, czy kupowalas moskitere w Godex-ie czy w sklepie i ile za nia
        placilas.?

pozdr,
        • edytkus Re: Moskitiera do Bebecara??? 10.06.04, 19:19
          W Godexie ale ceny nie pamietam - to bylo w zeszlym roku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka