Dodaj do ulubionych

Lalki Monster High Sweet 1600

19.01.12, 16:45
Za parę dni córka ma 8 urodziny i wymarzyła sobię lalkę chłopaka Wilkołaka z serii Monster High która ponoć będzie w tej nowej serii Sweet 1600. Nie wiecie gdzie, oprócz Allegro (tutaj są lalki strasznie drogie) możne je już kupić ? ? ?
Obserwuj wątek
    • malpa513 Re: Lalki Monster High Sweet 1600 19.01.12, 18:37
      te lalki są dostępne tylko na allegro albo za granicą, w Polsce pewnie będą za kilka miesięcy
    • dorinkas Re: Lalki Monster High Sweet 1600 19.01.12, 19:20
      Nowe modele widziałam w weekend Tesco, ale nie wiem czy był to model 1600.
    • babciazanetka Re: Lalki Monster High Sweet 1600 19.01.12, 20:56
      jak w Warszawie to kupiłam dziś w sklepie Nygus na Targówku
      ja kupiłam 2 z nowej kolekcji była też para tez z nowej kolekcji
      wnuczka zachwycona takich jeszcze nie miała
      • oowaldek Re: Lalki Monster High Sweet 1600 19.01.12, 22:08
        Bardzo ruchliwy towar, ponoć mają być w sklepach za jakiś miesiąc. Czasem po prostu firmy nie przewidzą takiego wzięcia. Podobnie jest z air hogs, pewnie pojawią się znowu po wakacjach dopiero
        • czarnybf3 Re: Lalki Monster High Sweet 1600 19.01.12, 22:26
          Tych nowych kolekcji Upiornej Szkołu jpewnie jest parę już znalazłem dzisiaj:
          Monster High Halloween, Monster High Beach.
          że też takie paskudy są przez dzieci tak bardzo pożądane. Na Allegro dzisiaj ceny spadły ze 199,00 PLN na 169,00 PLN ale to chyba i tak za drogo ? ? ? Sprzedawca twierdzi że ta nowa seria jesr droższa od starej ze względu na dodatkowe akcesoria oraz na duże problemy z dostępnością produktu sad
          129 bym był gotowy dać.

....................................................
          Jestem zdania, i to całkiem poważnie, że nigdy dzieci nie mogą zrobić rodzicom takiego wstydu, jak rodzice dzieciom.
          Jan Kurczab

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka