iwonsik 25.01.12, 12:33 Witam, gdzie można kupić ten nocnik w W-wie lub w sieci? Wydaje się spory i dla chłopca - takiego potrzebujemy. Nigdzie nie mogę go znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tweety_28 Re: nocnik Bebe Confort 25.01.12, 12:47 O ten chodzi? www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=nocniki&ProductID=502&producer=bebe-confort U nas się świetnie sprawdził Odpowiedz Link Zgłoś
ger_berek Re: nocnik Bebe Confort 25.01.12, 14:25 my kupowaliśmy ten nocnik w gdańskim Akpolu, widzę, że w sklepie internetowym go nie mają (zresztą mało co mają), ale może jest w sklepie stacjonarnym i go wyślą. Może zadzwoń albo napisz do nich maila? Tu masz namiary na centralę: Tel. (58) 345 42 26, e-mail: sklep[at]akpol.com.pl A jak nie, to ja bym brała Rotho, to też jest świetny nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
iwonsik Re: nocnik Bebe Confort 25.01.12, 21:22 W Patiimaks jest tylko ale na zamówienie ale czytałam opinie że to małe realne jeśli go nie ma na stanie. Pisałam do sklepu, nie odpowiedzieli... Napiszę do Akpolu zatem Nad tym Rotho też się zastanawiałam ale wyczytałam na forum, że ten Bebe jest masywniejszy i większy. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: nocnik Bebe Confort 25.01.12, 22:32 Linkowany nocnik jest faktycznie duży i pojemny Odpowiedz Link Zgłoś
iwonsik Re: nocnik Bebe Confort 26.01.12, 20:10 niestety nigdzie nie mogę go znaleźć...kupię ten Rotho choć obawiam się o wielkość Odpowiedz Link Zgłoś