cortinka 08.06.04, 13:01 Szukam stron sklepów interentowych z artykulami dla dzieci zna ktoś jakieś ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuska25 Re: Adresy sklepów internetowych 08.06.04, 13:27 znam kilka: www.tanimarket.pl (jest naprawdę tani-polecam) www.bobo.pl www.baby.com.pl www.bobasimy.pl Jak sobie przypomne jeszcze jakieś -dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Adresy sklepów internetowych 08.06.04, 16:38 www.bobomarket.pl www.bobasmarket.pl www.baby.com.pl www.maluchy.com.pl www.wozkidzieciece.pl www.bobasy.com www.misio.pl www.marko-zabawki.pl www.ezabawki.pl www.krainazabawek.pl aga Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Adresy sklepów internetowych 08.06.04, 13:57 Dzięki. Znalazłam też fajny sklep www.bobasek.com. Są tam tanie foteliki Maxi-Cosi. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda102 Re: Adresy sklepów internetowych 08.06.04, 17:24 www.e-dada.pl www.ekubus.pl www.adas.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: Adresy sklepów internetowych 14.06.04, 10:58 Polecam www.littleangels.pl super sklep głównie z ubrankami dla dzieci, też zabawki. Szczególnie fajne sa sukieneczki i inne kompleciki dla dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: Adresy sklepów internetowych 14.06.04, 14:36 To jeszcze raz ja, zapomiałam dodać że www.LittleAngels.pl będzie czynny od lipca dopiero, narazie można się zajestrować i wtedy otrzyma się maila jak sklep zacznie dzialać, dodatkowo osoby zarejestrowane wezmą udział w losowaniu nagrody. A ubranka są super bo sama miałam okzaje je widzieć, ponieważ sklep będzie prowadziła mama mojego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: Adresy sklepów internetowych 14.06.04, 15:43 no, to czekamy na otwarcie Czy ceny są takie jak w mininiebo? Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: Adresy sklepów internetowych 14.06.04, 16:08 Ceny będą zdecydowanie niższe niz w mininiebo. Dostepne dla 'przeciętnej' emamusi ) pzdr Monika ps Annuchna -gratuluję cudownej córeczki Zosieńki, którą już pare razy podziwiałam na forum, a zdjęcia z pieskiem to juz wogóle super- cała historyjka Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: Adresy sklepów internetowych 14.06.04, 17:18 dzięki dzięki)))wpadnij do nas na forum...))) a co do cen, to bardzo sie cieszę, że niższe, bo Mininiebo troche przesadza z cenami. bedę w takim razie pierwszą klientka u was))tzn u Twojej teściowej))) Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: Adresy sklepów internetowych 05.07.04, 22:20 można już kupować w www.LittleAngels.pl obecnie są w nim dostępne m.in. bielizna niemowlęca, fajne komplecieki z polaru dla dziewczynek, sukineczki, kurteczki, super czapeczki i kapelusiki, ceny bardzo przystępne. polecam też przy okzaji inny sklep, nie kupowałam tam co prawda, ale bardzo fajny www.abrakadabra.sklep.pl pozdrawiam i życzę udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
mariannabo Re: Adresy sklepów internetowych 06.07.04, 11:10 www.tanimarket.pl mają bardzo dobre ceny na pościel, łóżeczka klupś i inne rzeczy dla dzieci... taniej nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaemil Re: Adresy sklepów internetowych 07.07.04, 10:52 Ja znalazłam tańsze łóżeczka Klupsia i nie tylko: www.bobasmarket.pl Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_paula Re: Adresy sklepów internetowych 07.07.04, 11:13 www.bobomarket.pl www.baby.com.pl www.canpol.com.pl www.chicco.pl www.jakobi.prx.pl/sklep.php www.disneysklep.pl www.dzieciaki.com www.bieliznaity.pl www.bambini.pl www.7ya.ru www.bellvit.com.pl www.ania.pl www.urwis.com.pl www.tanimarket.pl www.adas.com.pl www.bobo.pl www.bobasmarket.pl www.maluchy.com.pl www.wozkidzieciece.pl www.misio.pl www.marko-zabawki.pl www.ezabawki.pl www.krainazabawek.pl www.ekubus.pl Odpowiedz Link Zgłoś