maja11-25 29.01.12, 21:38 Witam jaki polecacie balsam do ust . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eesti_2005 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 29.01.12, 21:43 Alterry wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19240 Odpowiedz Link Zgłoś
nat_bad Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 21:33 też ostatnio kupiłam, naprawdę jest niezły Odpowiedz Link Zgłoś
viki711 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 29.01.12, 21:45 Moje ostanie odkrycie to Vichy Aqualia Thermal Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 29.01.12, 21:48 carmex w słoiczku, ratuje usta moim chłopakom bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 29.01.12, 21:51 Z tych w "słoiczku" bardzo dobry jest też Tisane. Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 29.01.12, 22:09 ja jestem maniaczką... i śmiało mogę stwierdzić, że rewelacyjny jest CARMEX (ja akurat stosuje w sztyfcie, bo tak mi wygodniej) i fajny tez jest Be Be Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Balsam do ust jaki najlepszy 29.01.12, 22:16 Bebe johnson ale tylko ta klasyczna niebieska. fajny jest też carmex (używam w sztyfcie) ale nie kupuję jej na zimę bo ona dodatkowo "ziębi" Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Balsam do ust jaki najlepszy 29.01.12, 23:05 mustela w szerokim sztyfcie. Sobie smaruję usta, młodemu dodatkowo policzki, brodę, nos. Bardzo dobre w niskich temperaturach są też balsamy chapstick, szczególnie miętowy Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 29.01.12, 23:13 Od kilku juz lat stosuję balsamy do ust i masła do ust The Body Shop. Nie uczulają mnie (a wiele innych powodowało szorstkość warg np. Nivea i inne drogeryjne), długo pozostają na ustach (nie lubię takich suchych, bardzo szybko wchłaniających sie balsamów), nie są chłodzące (nie lubię, poza tym wydaje mi sie, ze akurat mentol niekoniecznie słuzy delkatnej skórze warg), nie są białe, czy w jakikolwiek inny sposób kolorowane (lubię balsamy bezbarwne). Cena do zaakceptowania, szczególnie zwazywszy, że na długo starczają. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatufek Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 23:25 ja tej zimy nabylam balsam ochronny FlosLeka i jestem zadowolona, zima to jedyny okres gdy stosuje takie "cuda" -- Odpowiedz Link Zgłoś
lalunanera Re: Balsam do ust jaki najlepszy 20.02.12, 13:40 Zupełnie sie z toba zgadzam - drogeryjne balsamy w sztyfcie raczej wysuszają niz nawilżają Też lubie Body Shop, umiarkowanie tez Tisane, ale od zeszłego roku używam tylko Figs & Rouge (do kupienia chyba głównie w necie - jak kupuje w aptece). Różne smaki, zapachy, 100% natury i sa śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 07:35 w sytuacjach awaryjnych zdecydowanie polecam Tisane - są w małym słoiczku i od jakiegoś czasu także w sztyfcie chyba są robione na bazie miodu, a w każdym razie taki mają 'smak' Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 08:34 Tak jak w niedawnym wątku polecałam dezodorant w sztyfcie z czystego miąższu aloesu ( 0 chemii) tak teraz polecam sztyft do ust. Używamy od kilku lat, jest najlepszy z wszystkich jakie kiedykolwiek miałam. Bardzo długo trzyma się na ustach, nie wysycha, jest bezbarwny,m bezwonny, nie uczula. Cena niewysoka zważywszy, że 1 starcza na ok dwa lata. Bardzo go polecam, ma też właściwości lecznicze, gdy np zrobi się "kącik" w rogu przy ustach smaruję też tym balsamem i po góra dwóch dniach kącika nie ma. allegro.pl/aloesowy-balsam-do-ust-i2078995208.html Odpowiedz Link Zgłoś
rudamarta4 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 22:39 iwek33 napisała: > Tak jak w niedawnym wątku polecałam dezodorant w sztyfcie z czystego miąższu al > oesu ( 0 chemii) tak teraz polecam sztyft do ust. Używamy od kilku lat, jest na > jlepszy z wszystkich jakie kiedykolwiek miałam. Bardzo długo trzyma się na usta > ch, nie wysycha, jest bezbarwny,m bezwonny, nie uczula. Cena niewysoka zważywsz > y, że 1 starcza na ok dwa lata. Bardzo go polecam, ma też właściwości lecznicze > , gdy np zrobi się "kącik" w rogu przy ustach smaruję też tym balsamem i po gór > a dwóch dniach kącika nie ma. > allegro.pl/aloesowy-balsam-do-ust-i2078995208.html Jakim cudem starczy na dwa lata?? Używam pomadki ochronnej z Avonu wymiennie z Carmexem w słoiku i nie ma bata, ale pomadka zużywa mi się w ciągu dwóch- trzech tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 10:36 rudamarta4 napisała: > Jakim cudem starczy na dwa lata?? Używam pomadki ochronnej z Avonu wymiennie z > Carmexem w słoiku i nie ma bata, ale pomadka zużywa mi się w ciągu dwóch- trzec > h tygodni. Ja używam tego aloesowego od 8 lat, używam tylko zimą. Jedna pomadka starcza na dwie zimy. Nie wiem, jakim cudem. Może takim, że jak posmaruję usta rano, to są tak natłuszczone i nawilżone, że kolejny raz muszę dopiero popołudniu. Moje dzieci też używają, każdy ma swój, oznaczony kolorowym niezmywalnym mazakiem i też mają na dwa sezony. A mąż ma swój sztyft już trzecią zimę. Jak w tym roku nie zużyje to wyrzuci. Te sztyfty po otwarciu mogą być używane 3 lata. Uwielbiam je, u nas sprawdzają się wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 08:40 Lubię sztyfty, bo są wygodne w uzyciu. Wszelakiego rodzaju balsamy do ust w słoiczkach uważam za wyjatkowo mało higieniczne. Nie trawię mocno zapachowych i smakowych typu owocowego (wiśnia, truskawka itp), mentolowego. Ostatnio z dużą przyjemnością używam Nivea, Pure & Natural, Lemon & Olive (Pomadka ochronna z oliwą z oliwek i wyciągiem z cytryny). Mi bardzo dpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 10:06 pia_ napisała: > Lubię sztyfty bo są wygodne w uzyciu. Wszelakiego rodzaju balsamy do ust w sło > iczkach uważam za wyjatkowo mało higieniczne. A ja sie przkonalam do sloiczkowych. W sytuacji, kiedy uzytkowników balsamu jest więcej, higieniczniej już nabrać ze słoiczka świeżo wymytym palcem. Smarowanie sie kilku osób jednym sztyftem po kolei - to dopiero byloby niehigieniczne. Z kolei kupowanie sztyftu każdemu dziecku z osobna - raz, ze nieekonomiczne, bo np. moje dzieci uzywają tylko, kiedy im każę, na mróz, a dwa - każdej z córek musiałabym kupować inny sztyft, albo jakos je oznaczać, żeby sie nie pomyliły. W sztyfcie dobrej jakości są Chanel i Elizabeth Arden, ale cenowo kompletnie sie nie opłaca I jeszcze kiedys uzywałam dobrych sztyftów marki chyba Idea25 (w sprzedazy bezpośredniej), ale nie wiem, czy to jeszcze jest w sprzedaży.... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Agni 30.01.12, 15:43 Oczywiście Cię nie przekonam. Dla mnie sztyft czy też balsam do ust w słoiczku, to rzecz wyłacznie osobistego uzytku. Nie wyobrażam sobie, aby inne osoby, nawet czystymi rękoma gmerały w kosmetyku, który stosuję do ust (tyczy się to takze uzywania sztyftu), tym bardziej, że obie z córką mamy problemy z opryszczką. Dla mnie używanie sztyftu jest sprawą codzienną, podstawową i oczywistą, nigdy nie zapominam umyć zębów, nałożyć kremu na twarz i balsamu na usta i tego samego nauczyłam córkę. Ponieważ to kosmetyk codziennego użytku, dlatego młoda ma go zawsze w plecaku lub piórniku, a drugi w kurtce, na nartach uzywa specjalnego sztyftu PizBuin. Oczywiście gubi je często, więc raz kupuję droższe innym razem tańsze, ale nie jest to wydatek, który rujnuje mi kieszeń. A co do balsamów słoiczkowych, to widzę jak ich uzytkowniczki smarują się nim stojąc na przystanku, w knajpach, czy na zakupach. Jakoś trudno mi uwierzyć, aby na chwilę przed tą czynnością myły ręce. Dlatego balsamom w słoiczkach mówię tak, ale do użytku w domu, na wyjścia wyłącznie sztyft. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: pia :-) 30.01.12, 16:09 Nie przekonasz mnie, a ja ciebie Zreszta nie taki miałam zamiar, napisałam tylko dlaczego przekonałam sie do słoiczków, choc kiedys uznawałam wyłącznie te w sztyfcie. twoja córka uzywa balsamu często, moje - tylko jak im każę, więc kupowanie każdej oddzielnych opakowań, które prędzej stracą ważność niz zostaną zuzyte dla nas jest nieekonomiczne. > A co do balsamów słoiczkowych, to widzę jak ich uzytkowniczki smarują się nim s > tojąc na przystanku, w knajpach, czy na zakupach. Mnie tez obrzydza widok takich "gwiazd". Kiedys widziałam, jak dziewczyna, chyba z nerwicą natręctw, smarowala sie przez pięć minut kremem nivea. Co chwile nabierała nową porcje i wsmarowywała a to w usta, a to w dłonie. W autobusie, gdzie przed chwilą trzymała sie uchwytu, bleee.. Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 10:54 TISANE!! Kocham ten balsam. I tak jak prawie w ogóle nie używam kolorowych kosmetyków tak bez tego balsamu żyć nie potrafię Jak mi się skończy to natychmiast biegnę do apteki po nowy słoiczek, bo jestem prawie uzależniona od niego Próbowałam wiele różnych sztyftów, balsamów, ale temu jestem wierna od paru lat i uważam, że jest SUPER! Moi chłopcy też lubią jak im posmaruję nim usta, i mąz też czasem się upomina o balsamik Ostatnio mi mąż przyniósł oriflejmowski tester od wypróbowania - z zapachu trochę podobny do Tisane, ale nie umywa się. Po posmarowaniu nie czułam różnicy. Natomiast po Tisane usta robią się natychmiast gładkie. Wyleczyłam usta mojemu synkowi, który obgryza je, nawet na mrozie Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 11:07 u mnie też króluje TISANE Odpowiedz Link Zgłoś
stefa_ja Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 11:59 tisane w słoiczku, bo w pomadce jest gorszy choć łatwiejszy w użyciu Odpowiedz Link Zgłoś
stypkaa Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 12:13 >bo w pomadce jest gorszy choć łatwiejszy w użyciu O to cenna uwaga, bo ostatnio prawie się skusiłam na pomadkę Tisane, ale w końcu wzięłam balsamik w słoiczku, ten sam co zawsze Czyli jednak dobrze wybrałam Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 12:29 wg mnie Tisane w słoiczku i Tisane w sztyfcie dają identyczny efekt, ale w sztyfcie bardzo szybko się zużywa (2-3 szyciej niż słoiczek) Odpowiedz Link Zgłoś
25marzka25 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 15:06 LIPOBASE krem do smarowania ust i nie tylko,świetnie nadaje się na skórki wokół paznokci,zrogowaciały naskórek na łokciach, do smarowani buzi dziecka .Jak dla mnie rewelka,od lat mam problem z suchymi ustami a co za tym idzie z ciągle wyskakującą opryszczką to tylko smaruje tym kremem Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 16:05 Witam dzięki za podpowiedzi kupiłam balsam Neutrogena Formuła Norweska .Pytałam się o Tisane w aptece ale już nie było dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielono_mi_15 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 21:04 Najlepszy Chapstick, potem Carmex, Tisane na mnie nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 30.01.12, 22:41 carmex byl fajny, gdy zaczynalam go uzywac. Teraz jest tak, ze po 15 min od uzycia usta sa spierzchniete!!! Musze wyrzucic i znalezc cos dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 11:53 ja jestem maniaczka balsamów do ust Przetestowałam ich setki i tak wszelkie Nivea itp są ok eśli nie masz większych problemów z ustami. Ja ich nie lubię tak samo jak Carmexów Dla mnie najlepszy jest Chapstick Medicated w sztyfcie,do kupienia na Allegro za grosze. Natomiast w domu i dal siebie i dla dziecka używam czego co jest najlepsze na świecie Rosebud Salve, różany nic tak nie regeneruje spierzchniętych ust mojej córki jak właśnie on. Rewelacja! Nie wiem czy mogę, ale najwyżej admin wyrzuci wklejam link do bloga, gdzie go pokazywałam. Mozna go kupić na Allegro, albo bezpośrednio w USA, wychodzi sporo taniej. wyznania-kosmetykoholiczki.blogspot.com/search?q=Rosebud Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 11:59 Z zainteresowaniem śledzę wątek i ogladam linkowane balsamy. Ale ten Rosebud Salve jakos mnie nie przekonuje składem, to przeciez głównie wazelina i olejki eteryczne, w dodatku nie wiadomo jakie, bo są "secret" ;-/ No i w ogóle nie budzi zaufania zatajanie składu, chyba, że jednak jest podany? Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 12:14 Dla mnie (od lat kilkunastu już chyba) najlepsze są Blistexy, przetestowałam wszystkie balsamy o których jest mowa w poście, ale nic co by było lepsze od Blistexa nie znalazłam. Te balsamy są rewelacyjne, mam zawsze kilka rodzaji bo są do różnych "wargowych" dolegliwości allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=blistex na codzień chyba najlepszy jest ten : allegro.pl/blistex-conditioner-codzienna-pielegnacja-ust-i2088806081.html Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 12:35 Sorki, ale jeśli chodzi o opryszczkę, to raczej marna pociecha, że łagodzi świąd i ból. To już lepiej nakleic sobie plasterek Compeed, który całkowicie eliminuje przykre skutki opryszczki, nic mi się z warg nie sączy, nie ma bólu i świadu i gojenie jest szybsze. Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 12:50 Kupiłam jeszcze balsam tisane Odpowiedz Link Zgłoś
lula_p Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 14:22 mnie i carmex i tisane i formuła norweska i nivea i wiele innych uczulają. Nie uczula mnie jedynie bebe, choć ostatnio z klasycznej musiałam się przerzucić na intensywną pielęgnację. Jak wycofają kiedyś bebe z obrotu to chyba się pochlastam Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 14:50 Gdzie można kupić pomadkę Bebe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 14:53 maja11-25 napisała: > Gdzie można kupić pomadkę Bebe pozdrawiam w rossmannie Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 19:10 Podłączę sie, szukam dobrego regenerującego balsamu lub pomadki, która nie ma smaku/zapachu miodu, migdałów lub wanilii. Z polecanych mialam Tissane i Bebe, ale okropnie drazni mnie ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 19:23 moje dzieci używają zwykłej wazeliny białej - dostępna w aptece, w pudełku lub tubce, bezzapachowa, przy wysokich mrozach aplikuję im też na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 20:43 ives rocher culture bio albo badger balm. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 21:36 Oriflame, Tender Care, w malutkim różowym pudełeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 22:22 używam na noc Nuxe w słoiczku-cud, miód, na dzień La Roche Nutritic w sztyfcie, dla dzieci Mustela bebe w sztyfcie-super wydajny na cały sezon starcza-oczywiście każda ma swój, fajny też jest Sanoflore pomarańczowy, ale szybko się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 31.01.12, 22:38 Czysta lanolina, 100%, taka jak sie uzywa na brodawki w poczatkach karmienia mam w malutkiej tubce,na mroz rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka103 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 20.02.12, 13:54 najlepszy carmex wiśniowy lub truskawka polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Co na usta zima ? 27.01.14, 19:04 odswiezam watek o balsamach do ust.co polacacie na zime ? dla dzieci w wieku szkolnym i dla doroslych Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Co na usta zima ? 27.01.14, 19:07 a przez dwa lata tak bardzo sie zdezaktualizowały rady? Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Co na usta zima ? 27.01.14, 23:23 Wyszukałam tak polecany tu Tisane, ale w sztyfcie bo słoiczków nie uznaję i co w składzie? parabeny...a już liczyłam testować Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Co na usta zima ? 27.01.14, 23:32 Pozostanę przy neutrogena i eveline, bo carmex u mnie to porażka - mentol, kamfora i kwas salicylowy... Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Co na usta zima ? 28.01.14, 08:49 dokładnie, carmex mnie podrażnia, gdy próbowałam używać czułam jakby mi wypalał skórę. Tisane nie działa na mnie wcale, wszelkie balsamy drogeryjne wręcz wysuszają usta, działając w ten sposób że ok jest parę minut po użyciu a potem gorzej niż bez balsaamu. To samo bylo z pomadką neutrogeny. Zadowolona jestem z balsamu xsmall z Douglasa, polecila mi konsultantka gdy mialam masakrę na ustach, pomógł natychmiast - z tym że jest w sloiczku i wymaga gmerania paluchem. Pamiętam też że niezły był balsam z oriflame w takiej różowej kulce. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Balsam do ust jaki najlepszy 28.01.14, 09:37 Najlepszy jaki miałam kiedykolwiek to: Uriage, Bariederm Natłuszcza na długo, nie "roluje" się na ustach. Naprawdę świetny. W superpharm są często promocje 20 lub 25% zniżki na kosmetyki Uriage. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 28.01.14, 09:43 Nadal i niezmiennie używam ( i cała moja rodzina) balsamu z czystego aloesu ( rewelacyjny: bezbarwny, bezwonny, długo się trzyma na ustach, nie wysycha, nie uczula ) -pisałam o nim w tym watku dwa lata temu. uwielbiamy go. Link do aukcji ( przypadkowej), żeby pokazać o który chodzi ( bo teraz i inne firmy robią produkty z czystego aloesu) allegro.pl/aloe-lips-aloesowy-balsam-do-ust-24h-i3899581357.html Odpowiedz Link Zgłoś
czarna200 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 02.04.14, 20:05 Dla mnie najlepszym rozwiazaniem na zniszczone i przesuszone usta jest balsam janeiredale o podwojnym dzialaniu: zluszczajacym i nawilzajacym. Balsam rowniez powieksza lekko usta i przyspiesza synteze kolagenu w ustach co sprawia ze szybciej sie one regeneruja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
slona78 Re: Balsam do ust jaki najlepszy 28.01.14, 10:38 Dla mnie największą porażką jest Carmex i Neutrogena, nie nadają się do suchych ust, nie pielęgnują. Za to z powodzeniem używam dziecięcego Lilliputz z rossmanna i Palmer'sa (jak nie mam balsamu do ust to stosuję ichniejszy krem na rozstępy - cudownie leczy usta). Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Balsam do ust jaki najlepszy 29.01.14, 12:57 Dziś kupiłam blistex w słoiczku, o taki : wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=63534 Dla mnie super a usta po ostatnich mrozach miałam cholernie spierzchnięte, a właściwie popękane do krwi Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Balsam do ust jaki najlepszy 03.04.14, 08:27 z tych droższych produktów Nuxe, Reve de Miel, Lip Balm wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12254 ja obecnie używam sztyftu z Alterra często w Rosmman w promocji za 3,99 ,ten sztyft można tez stosować jako odzywka do rzes wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=50859 Wychwalany na YT By Terry, Baume de Rose SPF 15 ,tylko co to za cena, nie dla mnie ale może komus się przyda ? wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=41531 Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Bomb Cosmetics balsamy i scraby do ust 03.04.14, 09:57 przepięknie pachna, ale wiem ze niektórym to przeszkadza polecam balsamy i scruby do ust bomb cosmetics aromatella.pl/kategoria-produktu/domowe-spa/pielegnacja-ust/ ja tez uwielbiam sztyft z alterra z rossman Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Co stosujecie latem ? 03.04.14, 10:00 Wiadomo latem mocne slonce,wyjazdy nad wode, dużo czasu spedzamy na swiezym powietrzu,uzywacie balsamow do ust z filtrami ? Jakie ? Odpowiedz Link Zgłoś
maggdi2 Labello 03.04.14, 12:43 Tylko i wyłącznie LABELLO od 30 lat )) Do Polski niestety nie jest sprowadzany ale na allegro da się kupić przywieziony z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Balsam do ust jaki najlepszy 03.04.14, 22:24 Na blogu ktos polecal te balsamy jeden bezzapachowy drugi cynamonowy pisza ze sklad sama natura sylveco.pl/sklep/oczy-i-usta Odpowiedz Link Zgłoś