feromonka 17.02.12, 09:05 przed chwilą zajrzałam na limango, fajne ceny, ale dużo butów ma juz status wyprzedane primigi fajne, bo ostatnio udało mi się kupić, ale nie wiem jak buty firmy GABOR, miałyście? są godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga_owca Re: limango-primigi,gabor,geox 17.02.12, 09:49 primigi drogie, kupowałam swego czasu (albo na limango albo markafonii) znacznie taniej, więc te % trochę na wyrost Odpowiedz Link Zgłoś
ewakop Re: limango-primigi,gabor,geox 17.02.12, 14:06 Mój syn ma Gabory dzieciece leciutkie, ciepłe. Wada nie trzymają rzepy. Dugi raz bym juz nie kupiła. Kupowałam za granica także nawet nie moglam reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: limango-primigi,gabor,geox 17.02.12, 14:12 dzięki za info dziewczyny te gabory miałam rano w koszyku, ale w ciemno nie chciałam ich kupić, przejrzałam troche forum, ale nei znalazłam wiele informacji na ich temat i zrezygnowalam z zakupu, rozglądam się dalej moze trafie na jakąs promocję ecco - bo z nich jesteśmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś