Dodaj do ulubionych

Niewygodne buty

06.10.21, 09:03
Pomóżcie proszę wybrać wygodne buty! Mam wrażliwe stopy z wysokim podbiciem.

Buty skórzane i pasujące do stylu: koszula, dżinsy, marynarka .
Nie muszą mieć obcasa, ale nie chcę by były to buty sportowe...

Próbowałam m.in. Clarks, Geox, Riekier, Gino Rossi, Ryłko... wszystko jest jakieś niewygodne lub za ciężkie...
Obserwuj wątek
    • lilia.z.doliny Re: Niewygodne buty 06.10.21, 09:08
      Gabor znasz?
      Bardzo wygodne imo
    • alpepe Re: Niewygodne buty 06.10.21, 09:10
      No jak Rieker i Geox są niewygodne lub za ciężkie, to chyba nie pomogę. Ja mam fazę na fly london, klasyczne dość półbuty, dla mnie wygodne, ale ciężkie.
      • an-i-ka Re: Niewygodne buty 06.10.21, 09:19
        Kupiłam 2 modele Riekera ostatnio - jedne cisnęły z boku a drugie z podeszwą memosoft były ciężkie, dwie pary zwróciłam... Załamka.

Geox ma fajne sneakersy, natomiast bardziej eleganckie buty z Geoxa są jakieś twarde...
    • z.szarych.stron Re: Niewygodne buty 06.10.21, 09:37
      Ecco
      • nuta15 Re: Niewygodne buty 06.10.21, 09:56
        Mam tak jak ty wrażliwe stopy i wysokie podbicie, poza tym nietypowy rozmiar , 36 zazwyczaj jest za mały , 37 za duży. Ostatnio kupiłam takie harpers.pl/collections/polbuty/products/bordowe-polbuty-damskie-2002-9109601070 nie są najpiękniejsze, ale bardzo wygodne, lekkie, skóra miękka, w środku mają miękką wkładkę z " poduszeczką" pod piętą , w porównaniu z innymi butami, które mierzyłam nie wyglądają ciężko.
    • 35wcieniu Re: Niewygodne buty 06.10.21, 10:42
      Ortopeda i wkładki na wymiar.
      Jak wszystkie buty wydają Ci się niewygodne to to będzie dobre rozwiązanie.
    • komorka25 Re: Niewygodne buty 06.10.21, 13:39
      Spróbuj Go Soft. Też mam taki problem i ich modele w większości są na mnie dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka