Dodaj do ulubionych

zniżka do kaphala

17.02.12, 10:24
dziewczyny czy były ostatnio na pocztę lub smsa zniżki na odzież dziecięcą bo mam upatrzoną kurteczkę dla córci ale bez zniżki trochę droga 160 zł
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:36
      w tym tygodniu dostałam poczta ulotke,smsa nie było.
      ale znizki coraz kiepsciejsze-kiedys to było 25%,potem 20% a na ostatnim kuponie juz tylko -15% sad
    • czarnulkaaa2 Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:36
      Ja elektronicznie nic nie dostałam, pocztą przyszły w zeszłym tygodniu kupony zniżkowe-co ciekawe na 15, a nie jak do tej pory 20%-ciekawe czy tak już zostanie....
    • kuczynska78 Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:36
      Ja własnie dostałam pocztą. Zmniejszyli jednak te obniżki i mam kupony tylko na 15% (pamiętam czasy, gdy regularnie dawali po 25%).
      Agnieszka
    • kakuba Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:43
      hmm.. ja mam jeszcze ostatni kupon (przysłany pocztą) na -20% ważny do 27.02.2012
      (poprzedni ważny do 13.02 tez był na -20%)
      na -15% jeszcze nigdy nie dostałam...
      sms dawno już nie było... ostatni chyba o stanikach za 34,90
      • czarnulkaaa2 Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:46
        Te na 20 były ostatnio-teraz rozsyłają już na 15-też pamiętam czay jak było 25% ale pewnie już nie będzie...
    • krasulas Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:49
      tak - 2 tyg. temu i wczoraj

zapytaj w sklepie - mają pod ladąsmile
      często dodają do zakupów albo ot tak
      jak dostałam parokrotnie nie prosząc o nie - poprostu chwilę rozmiawiając ze sprzedawcą
    • jowitka345 Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 11:18
      dostałam smsa 7.02 -50% na majtki a ulotkę dostalam chyba dwa dni temu..
      mogę komus wysłać... ja nie potrzebuję.
    • lolapalola Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 16:09
      Ja dostalam poczta i mam 20 % znizki moze dlatego, ze ostatnio wydalam duzo w kappahl wczesniej tez dostaalam na 15 %.
      • krasulas Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 16:23
        wielokrotnie pisano, że częstotliwość zakupów/wartość nie wpływa na ilość/wartość otrzymywanych kuponów
        ja nic nie kupowałam przez ostatnie 4 m-ce a dostałam i 20% i 15% kupony w odstępie 10 dni
        kupowałam za to parę dni temu spodnie narciarskie i nie dostałam do nich szelek
        wymieniałam parę dni później i w ramach rekompensaty dostałam 6 bonów 20% ważnych do 30.06. (data wspisana ręcznie)
        także Oni wiele mogą i jak chcą to kupony dadzą
        • patatajowa Re: zniżka do kaphala 21.02.12, 09:15
          ja kupowałam niedawno spodnie, przy kasie wyciagam karte i szukam kuponu-niestety nie znalazłam w czelusciach torebki wink pani przy kasie była tak miła ze dała mi taki recznie wypisany spod lady na 20%.
    • lolapalola Re: zniżka do kaphala 18.02.12, 08:33
      To, ze pisamo wielkorotnie o braku wplywu zakupow na otrzymywane zakupy nie oznacza, ze kazdy musial to przeczytac.Nie wiedze potrzeby sledzenia wszystkich watkow nie mam na to czasu mam dzieci wiec nie bede sleczec i doczytywac czy mam cos napisac czy nie bo ktos to juz napisal.Napisalam to co ja mysle o przyznawaniu bonow i nie potrzebnie poprzedniczka napisala ta kasliwa uwage uncertain
      • krasulas Re: zniżka do kaphala 18.02.12, 08:40
        rety!
        toż to nie "uwaga" była! kąśliwa?
        a informacja...
        a wątków faktycznie śledzić wszystkich nie trzeba
        a napisałam tak, gdyż często tam kupowałam - od lat 4 systematycznie głównie na ich wielkich % opisywanych na forum
        przepraszam jak Cię uraziłamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka