rommil 17.02.12, 10:24 dziewczyny czy były ostatnio na pocztę lub smsa zniżki na odzież dziecięcą bo mam upatrzoną kurteczkę dla córci ale bez zniżki trochę droga 160 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:36 w tym tygodniu dostałam poczta ulotke,smsa nie było. ale znizki coraz kiepsciejsze-kiedys to było 25%,potem 20% a na ostatnim kuponie juz tylko -15% Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:36 Ja elektronicznie nic nie dostałam, pocztą przyszły w zeszłym tygodniu kupony zniżkowe-co ciekawe na 15, a nie jak do tej pory 20%-ciekawe czy tak już zostanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:36 Ja własnie dostałam pocztą. Zmniejszyli jednak te obniżki i mam kupony tylko na 15% (pamiętam czasy, gdy regularnie dawali po 25%). Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:43 hmm.. ja mam jeszcze ostatni kupon (przysłany pocztą) na -20% ważny do 27.02.2012 (poprzedni ważny do 13.02 tez był na -20%) na -15% jeszcze nigdy nie dostałam... sms dawno już nie było... ostatni chyba o stanikach za 34,90 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:46 Te na 20 były ostatnio-teraz rozsyłają już na 15-też pamiętam czay jak było 25% ale pewnie już nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 10:49 tak - 2 tyg. temu i wczoraj zapytaj w sklepie - mają pod ladą często dodają do zakupów albo ot tak jak dostałam parokrotnie nie prosząc o nie - poprostu chwilę rozmiawiając ze sprzedawcą Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 11:18 dostałam smsa 7.02 -50% na majtki a ulotkę dostalam chyba dwa dni temu.. mogę komus wysłać... ja nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lolapalola Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 16:09 Ja dostalam poczta i mam 20 % znizki moze dlatego, ze ostatnio wydalam duzo w kappahl wczesniej tez dostaalam na 15 %. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: zniżka do kaphala 17.02.12, 16:23 wielokrotnie pisano, że częstotliwość zakupów/wartość nie wpływa na ilość/wartość otrzymywanych kuponów ja nic nie kupowałam przez ostatnie 4 m-ce a dostałam i 20% i 15% kupony w odstępie 10 dni kupowałam za to parę dni temu spodnie narciarskie i nie dostałam do nich szelek wymieniałam parę dni później i w ramach rekompensaty dostałam 6 bonów 20% ważnych do 30.06. (data wspisana ręcznie) także Oni wiele mogą i jak chcą to kupony dadzą Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: zniżka do kaphala 21.02.12, 09:15 ja kupowałam niedawno spodnie, przy kasie wyciagam karte i szukam kuponu-niestety nie znalazłam w czelusciach torebki pani przy kasie była tak miła ze dała mi taki recznie wypisany spod lady na 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
lolapalola Re: zniżka do kaphala 18.02.12, 08:33 To, ze pisamo wielkorotnie o braku wplywu zakupow na otrzymywane zakupy nie oznacza, ze kazdy musial to przeczytac.Nie wiedze potrzeby sledzenia wszystkich watkow nie mam na to czasu mam dzieci wiec nie bede sleczec i doczytywac czy mam cos napisac czy nie bo ktos to juz napisal.Napisalam to co ja mysle o przyznawaniu bonow i nie potrzebnie poprzedniczka napisala ta kasliwa uwage Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: zniżka do kaphala 18.02.12, 08:40 rety! toż to nie "uwaga" była! kąśliwa? a informacja... a wątków faktycznie śledzić wszystkich nie trzeba a napisałam tak, gdyż często tam kupowałam - od lat 4 systematycznie głównie na ich wielkich % opisywanych na forum przepraszam jak Cię uraziłam Odpowiedz Link Zgłoś