Dodaj do ulubionych

dżinsy - nie biodrówki

20.02.12, 16:02
Wiecie gdzie można kupić porządne dżinsy, ale nie biodrówki, tylko z wysoką talią, ale w których nie wygląda się jak niemiecka emerytka? Czyli dobrze opinające tyłek.

Obserwuj wątek
    • jajko54 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:03
      C&A w stałej kolekcji za 119zł
      • zabkownica Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:51
        chyba juz takich nie produkują..
        Sama szukamsad
    • thorgalla Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:06
      He he he mam dokładnie ten sam problem.
      Z wysoką talią i proste nogawki.
      Big star model bodajże Linda,cena około250zł (niestety)

W cubusiu facet próbował mi wmówić,że TYLKO biodrówki i skinny są modne i TYLKO takie się nosi.A ja mam w doooooopie modę i co do dżinsów mam swoje wymagania.
      • niebieska.oktawia Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:09
        tylko levis. pani daje Ci kilka par z wyzszym stanem a Ty przymierzasz smile
        • kocianna Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:21
          Bywają na bazarkach (sprowadzane z Turcji). Marks&Spencer mają.
        • arwena_11 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:24
          www.charles-voegele.pl/
          ja kupowałam w stacjonarnym, są super. No i mają długość dla normalnych ludzi na nie dla 175 w zwyż. Jedne z niewielu jeansów, których nie musiałam skracać
          • ada16 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 17:43
            A ja myślałąm, ze mam jakieś wyjątkowo krótkie nogi, bo wszsytkie ( prawie ) spodnie są za długie.
            • thorgalla Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:00
              Ja mam odwrotnie,wiele spodni są dla mnie za krótkie.
      • pitahaya1 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 17:30
        Mam z C&A (na czterech literach nawet) a w szafie dwie pary Lindy. Z Lindy lepiej wyglądają niebieskie (inny materiał, sklad i lepiej trzymają talię).
        • ascii2 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:51
          a ja przymierzyłam dużo par właśnie z c&a i nic nie znalazłam a potrzebowałam takie wyższe na moje pulchne kształty. może podasz coś więcej jaki model, bo babeczka w sklepie też jakas nieobeznana była i nic mi nie znalazła.
    • dziennik-niecodziennik Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:29
      Jukon ma modele z wyższym stanem. tzn nie z wyższym a z normalnym, ale w sensie ze nie biodrówki smile
      • zajola Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:16
        GAP
        • nabakier Re: dżinsy - nie biodrówki 21.02.12, 19:35
          potwierdzam -GAP
    • jkk74 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:33
      ja kupiłam takie kończące się na linii pępka w KaphAlu... i to w dużym rozmiarze... leżą idealnie, wyglądam na wyższą i co najmniej rozmiar mniejszą... koszt coś koło 120 zeta...
      big_grin
    • olena.s Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:38
      Kiedyś kupiłam olśniewającej urody Trusardi. Drogie jak piorun, ale można trafić na wyprzedaży posezonowej.
    • morgen_stern Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:45
      Lee - kupiłam tam niedawno boskie dżinsy, z wyższym stanem, opinające tyłek, wąskie ale wystarczająco luźne w łydkach, czyli nie te idiotyczne rurki.
    • koala0405 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 19:19
      Ja noszę tylko wygodne Lee Cooper. Mają wysoki stan, klasyczne z domieszką elastanu.
      • anyx27 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 20:02
        Kappahl, Next, Camaieu.
    • magata.d Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 20:28
      Kupiłam takie tydzień temu w Kappahl, i ze zniżką 35 zł smile
      • oli_2 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 22:53
        w ciucholandach czy jak ich tam zwą
        • zuzi.1 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 23:23
          A ja polecam dzinsy TATUUM, kiedyś szukałam z wysokim stanem i w końcu znalazłam, od razu kupiłam kilka par, na jakiś czas wink
    • eilian Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 23:24
      Bardzo Wam dziękuję. Mam w takim razie co sprawdzać na najbliższych zakupach. Może faktycznie spróbuję w M&S, ostatnio mierzyłam tam sztruksy - leżały świetnie i były właśnie takie wysokie.
      • znowu.to.samo Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 23:47
        Podpinam sie bo mam ten sam problem, do tego jestem niska. 158 cm..a tu wszędzie biodrówy albo obcisłe rurki.
        Baaaaardzo rzadko udaje mi sie dostać naprawdę pasujące dżinsy....
        • calimeczka Re: dżinsy - nie biodrówki 21.02.12, 19:18
          Fajny temat, sama wiecznie takich poszukuję...
          Obecnie posiadam 2 pary jeansów w szafie- jedne z ciut za niską talią, a drugie z ciut za wysoką.
          Ale na idealne trafić nie mogę. Przy każdych zakupach mierzę jeansy i ciągle nie mogę znaleźć pasujących. U mnie w małej mieścinie jest problem z wyborem niby jest wiele par - ale wszystkie biodrówki, i co najgorsze z licrą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka