eilian 20.02.12, 16:02 Wiecie gdzie można kupić porządne dżinsy, ale nie biodrówki, tylko z wysoką talią, ale w których nie wygląda się jak niemiecka emerytka? Czyli dobrze opinające tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jajko54 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:03 C&A w stałej kolekcji za 119zł Odpowiedz Link Zgłoś
zabkownica Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:51 chyba juz takich nie produkują.. Sama szukam Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:06 He he he mam dokładnie ten sam problem. Z wysoką talią i proste nogawki. Big star model bodajże Linda,cena około250zł (niestety) W cubusiu facet próbował mi wmówić,że TYLKO biodrówki i skinny są modne i TYLKO takie się nosi.A ja mam w doooooopie modę i co do dżinsów mam swoje wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:09 tylko levis. pani daje Ci kilka par z wyzszym stanem a Ty przymierzasz Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:21 Bywają na bazarkach (sprowadzane z Turcji). Marks&Spencer mają. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:24 www.charles-voegele.pl/ ja kupowałam w stacjonarnym, są super. No i mają długość dla normalnych ludzi na nie dla 175 w zwyż. Jedne z niewielu jeansów, których nie musiałam skracać Odpowiedz Link Zgłoś
ada16 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 17:43 A ja myślałąm, ze mam jakieś wyjątkowo krótkie nogi, bo wszsytkie ( prawie ) spodnie są za długie. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:00 Ja mam odwrotnie,wiele spodni są dla mnie za krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 17:30 Mam z C&A (na czterech literach nawet) a w szafie dwie pary Lindy. Z Lindy lepiej wyglądają niebieskie (inny materiał, sklad i lepiej trzymają talię). Odpowiedz Link Zgłoś
ascii2 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:51 a ja przymierzyłam dużo par właśnie z c&a i nic nie znalazłam a potrzebowałam takie wyższe na moje pulchne kształty. może podasz coś więcej jaki model, bo babeczka w sklepie też jakas nieobeznana była i nic mi nie znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 16:29 Jukon ma modele z wyższym stanem. tzn nie z wyższym a z normalnym, ale w sensie ze nie biodrówki Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:33 ja kupiłam takie kończące się na linii pępka w KaphAlu... i to w dużym rozmiarze... leżą idealnie, wyglądam na wyższą i co najmniej rozmiar mniejszą... koszt coś koło 120 zeta... Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:38 Kiedyś kupiłam olśniewającej urody Trusardi. Drogie jak piorun, ale można trafić na wyprzedaży posezonowej. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 18:45 Lee - kupiłam tam niedawno boskie dżinsy, z wyższym stanem, opinające tyłek, wąskie ale wystarczająco luźne w łydkach, czyli nie te idiotyczne rurki. Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 19:19 Ja noszę tylko wygodne Lee Cooper. Mają wysoki stan, klasyczne z domieszką elastanu. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 20:28 Kupiłam takie tydzień temu w Kappahl, i ze zniżką 35 zł Odpowiedz Link Zgłoś
oli_2 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 22:53 w ciucholandach czy jak ich tam zwą Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 23:23 A ja polecam dzinsy TATUUM, kiedyś szukałam z wysokim stanem i w końcu znalazłam, od razu kupiłam kilka par, na jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 23:24 Bardzo Wam dziękuję. Mam w takim razie co sprawdzać na najbliższych zakupach. Może faktycznie spróbuję w M&S, ostatnio mierzyłam tam sztruksy - leżały świetnie i były właśnie takie wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: dżinsy - nie biodrówki 20.02.12, 23:47 Podpinam sie bo mam ten sam problem, do tego jestem niska. 158 cm..a tu wszędzie biodrówy albo obcisłe rurki. Baaaaardzo rzadko udaje mi sie dostać naprawdę pasujące dżinsy.... Odpowiedz Link Zgłoś
calimeczka Re: dżinsy - nie biodrówki 21.02.12, 19:18 Fajny temat, sama wiecznie takich poszukuję... Obecnie posiadam 2 pary jeansów w szafie- jedne z ciut za niską talią, a drugie z ciut za wysoką. Ale na idealne trafić nie mogę. Przy każdych zakupach mierzę jeansy i ciągle nie mogę znaleźć pasujących. U mnie w małej mieścinie jest problem z wyborem niby jest wiele par - ale wszystkie biodrówki, i co najgorsze z licrą... Odpowiedz Link Zgłoś