Dodaj do ulubionych

gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprzedazy?

24.02.12, 13:23
no własnie gdzie? czy h&m ma coś jeszcze ometkowane na czerwono? a jak re kids? c&a? cubus? albo moze jeszcze gdzieś? wczesniej nie miałąm okazji nic kupić a chciałabym dzieciom na przyszły rok szafy uzupełnić. bede wdzieczna za pomoc. a moze ktoś mi wskaze w krakowie konkretne miejsce gdzie coś jeszcze taniej kupie? nie chodzi mi o coś konkretnego bo na przyszły rok nic nie mam wiec i kurtki i spodnie i bluzy, polary, sniegowce itd mnie interesują.

A moze ktoś wie czy w h&m lub reserved są jeszcze buty sniegowce dla dzieciaków?
Obserwuj wątek
    • mamuska25 Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 24.02.12, 13:32
      Tydzień temu byłam w Galerii Krakowskiej. W h&m totalnie nic nie widziałam wyprzedażowego, w re kids były buty i kurtki. Kurtki super, ale rozmiary przeważnie małe albo bardzo duze sad w 5-10-15 udało mi się kupić kilka bluzeczek15-19 zl i bluzy 25 zł; w cool club spodnie dresowe po 15 zł; w Cubus widziałam tylko kurtki.
      Ale miałam ogólnie mało czasu zatem mogłam sporo przeoczyć smile
    • tweety_28 Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 24.02.12, 13:54
      H&M to juz nowa kolekcja pełną parą. W Re kids też już raczej nic nie znajdziesz.
      Cubus - coś tam jeszcze tydzień temu wisiało, ale mało.
      Mothercare - też juz prawie nic nie ma.
      W Smyk-u można jeszcze coś trafić, ale też już kiepsko z rozmiarówką.
      Generalnie w większości sklepów już dawno po wyprzedażach.
      • frestre Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 24.02.12, 13:57
        wczoraj w Smyku była już TYLKO nowa kolekcja
        • tweety_28 Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 24.02.12, 14:01
          A ja wczoraj w Smyku kupiłam jeszcze córce bojówki i bluzeczkę z zimowej kolekcjismile
          W Galerii Krakowskiej było trochę wieszaków z przecenami, ale tak jak pisałam wcześniej rozmiarówka przebrana, a mimo to zainteresowanie było spore.
    • frestre Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 24.02.12, 13:56
      zależy od wieku
      w Mothercare widziałam 3 w cenie 2 na przecenione
      w Reserved resztki, ale rzeczywiście kilka kurtek jeszcze wisiało

więcej nie widziałamsmile
    • beakarp 5-10-15 24.02.12, 15:36
      Oni na pewno mają jeszcze wyprzedaz
      • mariannamm Re: 5-10-15 24.02.12, 18:06
        Warszawa smyk na Kruczej 3 pietro tam caly rok jest wyprzedaz.
    • mielin Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 24.02.12, 21:39
      -W Ecco dopiero teraz zaczynają się najlepsze wyprzedaże dziecięce buty do -50% w sklepach firmowych;
      -w Smyku jeszcze dużo towaru, we flagowym na Kruczej w W-wie pełno towaru dla obu płci;
      - w Benettonie resztki na -50% ale w ZT spokojnie jeszcze coś da się wygrzebać;
      -w Endo multum wszystkiego- teraz najfajniejsze ceny np. tshirty po 19,99;
      -w Wójciku jeszcze sporo towaru przynajmniej w Blue City;
      -w Mothercare mimo promocji 3 za 1 w tych podmiejskich lokalizacjach jeszcze sporo rzeczy (np. na Targówku);
      - w Deichmannie także przecena trwa.
      Nie ma co liczyć na H&M, Zarę (ostatnie resztki), C&A.
      • mefiko Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 26.02.12, 09:57
        mielin napisała:

> -W Ecco dopiero teraz zaczynają się najlepsze wyprzedaże dziecięce buty do -50%
        > w sklepach firmowych;
        > -w Smyku jeszcze dużo towaru, we flagowym na Kruczej w W-wie pełno towaru dla o
        > bu płci;
        > - w Benettonie resztki na -50% ale w ZT spokojnie jeszcze coś da się wygrzebać;
        > -w Endo multum wszystkiego- teraz najfajniejsze ceny np. tshirty po 19,99;
        > -w Wójciku jeszcze sporo towaru przynajmniej w Blue City;
        > -w Mothercare mimo promocji 3 za 1 w tych podmiejskich lokalizacjach jeszcze sp
        > oro rzeczy (np. na Targówku);
        > - w Deichmannie także przecena trwa.
        > Nie ma co liczyć na H&M, Zarę (ostatnie resztki), C&A.

Ustawienia Wyloguj
        mefiko

Ulubione fora
        Ulubione wątki

♥STYCZEŃ 200...
        Wnętrza mieszkań
        Moda
        Mania czytania
        Zakupy
        Marki
        Ząbki
        Kryminały i sensacje

+ dodaj zdjęcia Twoje: Posty Zdjęcia

Serwis eDziecko poleca

Snobizm po polsku

reklama
        REKLAMY GOOGLE

Modne Buty Dziecięce
        Nowa kolekcja zimowa 50% taniej. Nie czekaj aż się skończy !
        mivo.sklep.pl
        Panasonic Toughbook
        Najwytrzymalsze na [wiecie laptopy z procesorem Intel® Core™ i5 vPro™
        www.toughbook.eu/polska
        Szukasz Mieszkania?
        Oferty wynajmu, kupna mieszkań. Aktualne oferty z Twojego miasta !
        domy.pl/mieszkania

O, nie widziałam, że Targówek jest POD MIASTEM!
        • hugo43 Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 26.02.12, 11:26
          akurat park targowek,gdzie jest szansa cos dostac w mothercare i smyku ,to straszne zapupie.
        • mielin Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 26.02.12, 18:36
          Czepialska Mefikowink, centrum o nazwie Park Targówek leży tuż obok/graniczy z centrum M1 w Markach, i z pewnością jest to już lokalizacja podmiejska.
    • katt-hia Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 24.02.12, 21:53
      w Smyku sporo, bluz, bluzek, spodni dla obu płci, małe i duże
      w C&A kupiłam wczoraj kurtkę rozm.74 za 17 zł i sweterek tez za 17 zł sporo tego jeszcze było ale dla maluchów tylko, dla większych nic nie ma
      • hugo43 Re: gdzie jeszcze znajde cos dla dzieci na wyprze 26.02.12, 09:20
        ja buty na zime kupilam na allegro,skorzane mrugaly z membrana za 99pln!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka