lechmiki 29.02.12, 12:19 miał ktoś te buty dla dzieci? sprawdziły sie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechmiki Re: junior kids z ccc 29.02.12, 13:41 up nie macie żadnych opini o tych butkach? Odpowiedz Link Zgłoś
night_irbis Re: junior kids z ccc 29.02.12, 21:41 Z tego co podają na stronie CCC z dn. 06.02.2012 ccc.eu/pl/news - Junior Kids - to nowa marka i na jej temat opinii po prostu jeszcze nikt nie może mieć... Jak dla mnie - wizualnie bez rewelacji. Cenowo również (jak za buty ze skóry ekologicznej). Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: junior kids z ccc 29.02.12, 22:06 A one są z ekologicznej? Kozaczki jesienne tej marki były ze skóry naturalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
lechmiki Re: junior kids z ccc 29.02.12, 22:07 no własnie tez mi sie tak wydawało ze to skóra dlatego pytam o opinie no ale widze ze faktycznie buty nie sprawdzone jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: junior kids z ccc 29.02.12, 22:08 JUnior kids pojawiły się zimą, znajomych córka ma kozaki, zadowoleni, buty wygodne, lekkie, ze skóry naturalnej nie eco. Kolekcja wiosenna to nowość, więc pewnie nikt nie kupował. A orientuje się ktoś jakie są ceny tych butów? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-0011 Re: junior kids z ccc 29.02.12, 22:14 Mam takie buciki - syn rozm 25 i córka 35. Kupowałam je jesienią. Córka ma takie za kostkę czerwone a mały ma takie niby zimówki ale na mrozy zakładałam mu inne. Wedlug mnie są calkiem fajne a szczególnie te chłopięce - mięciutkie i jak do tej pory nic się z nimi nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
lechmiki Re: junior kids z ccc 29.02.12, 22:16 ceny to od 70 -90 zł właśnie ogladam katalog wiosna -lato ccc i wpadły mi w oko Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wp Re: junior kids z ccc 01.03.12, 10:30 a jest gdzieś ten katalog w wersji elektronicznej? nie znalazlam na stronie, albo źle szukałam. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: junior kids z ccc 29.02.12, 22:42 Córa nosi jeszcze zimowe, kupione pod koniec zeszłego roku. Fajne są; mięciutkie, łatwo się zakładają, wyglądają jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lechmiki Re: junior kids z ccc 01.03.12, 10:57 w avanti nowym był katalog ccc ,pewnie na ich stronie tez jest oferta Odpowiedz Link Zgłoś
mamka22 Re: junior kids z ccc 01.03.12, 12:49 Mamy zimowe kozaczki Junior Kids, fioletowe, skóra naturalna oczywiscie. Jestem zachwycona, lekkie, mięciutkie, wygodne, łądnie wykonane. Polecam bardzo Widziałąm teraz na wiosnę nowe modele w sklepie, też wyglądają solidnie, tylko jakoś kolory mnie nie przekonują! Odpowiedz Link Zgłoś
majamel Re: junior kids z ccc 01.03.12, 13:20 oglądałam je jesienia w sklepie. nie przekonały mnie-były kiepsko zrobione bo moim zdaniem miały bardzo płaskie czubki i sądze ze palce mogłyby bolec. ale to moja subiektywna opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiagda Wiosenne buty 23.03.12, 13:25 jak wrażenia? jesteście zadowolone? Zastanawiam się nad zakupem i szukam opinii :] Odpowiedz Link Zgłoś
lamond77 Re: Wiosenne buty 23.03.12, 13:56 Witam. Kupiłam te buty mojemu synkowi do przedszkola- są wykonane ze skóry naturalnej. Mały śmiga od tygodnia, zadowolony, buty wygodne. Nosi na zmianę z Primigami Odpowiedz Link Zgłoś
zoanma Re: junior kids z ccc 30.04.12, 17:08 Kupiłam buty JUNIOR KIDS dla mojej córki w listopadzie 2011 r.śliczne , czerwone z kożuszkiem w środku. Przez pierwszy miesiąc kiedy nie było mrozów córka nosiła i była zadowolona -ja też .W marcu wyjeliśmy z szafy , zaimpregnowaliśmy po kilkunastu dniach buty zaczęły przemakać i strasznie farbować, troszkę póżniej zamki już się odpinały i buty zaczęły sie próć. oD MIESIĄCA REKLAMUJEMY TE BUTY I NIC -ODWOŁUJEMY SIE OD DEZYCJI JUŻ 4 RAZ ALE NIE DAMY ZA WYGRANĄ !!!!119 ZŁ MOZEI NIE DUŻO ,ale dlaczego kiedy reklamowaliśmy trampki za 39 zł reklamacje uwzględniono a tylko sie rozklejały Odpowiedz Link Zgłoś