Dodaj do ulubionych

podesty dla maluszkow lub mam

07.03.12, 22:09
w tkmaxx w wawie w centrum sa takie w kolorze niebieskim po 35 zł.wlasnie nabylam droga kupna smile bo moja pociecha zaczyna sama korzystac z toalety a wlacznik do swiatla ktos kiedys zamontowal jak dla czleka o wzroscie orangutana smile

allegro.pl/podest-stolek-antyposlizgowy-skladany-22cm-i2177993801.html
sa niebieskie brazowe jak by co sluze pomoca smile
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: podesty dla maluszkow lub mam 07.03.12, 22:44
      samca orangutana konkretnie. bo samice niskie sa wink
      • mariannamm Re: podesty dla maluszkow lub mam 07.03.12, 23:07
        smile
    • amarulla Re: podesty dla maluszkow lub mam 08.03.12, 12:14
      są też w jysku, takie same widziałam w tkmax w Opolu - wersja w lampardzie cętki za 49,99 wink
      • eesti_2005 Re: podesty dla maluszkow lub mam 08.03.12, 12:45
        A czy one są stabilne? Chciałam taki kupić, ale wydaje mi się on jednak zbyt niebezpieczny dla dwulatka...
        • beakarp Re: podesty dla maluszkow lub mam 08.03.12, 14:14
          my mamy taki wyższy z Ikei, jest dużo tańszy
        • asiula1306 Re: podesty dla maluszkow lub mam 08.03.12, 14:14
          mi też wydaje się trochę niestabilny, oczyma wyobraźni widzę jak składa się pod córką, ja mam taki firmy, użytkowany ponad dwa lata, najpierw przez syna teraz przez córkę i sprawdza się świetnie, a kosztował 15 zł
          https://www.plast-team.pl/images/products/list/3019.jpg
          • eesti_2005 Re: podesty dla maluszkow lub mam 08.03.12, 14:27
            beakarp, macie ten Bolmen www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80159519/ ? Na Allegro z wysyłką wychodzi ok. 40zł, trochę drogo sad
            asiula1306, a gdzie kupiłaś ten Plast Team? Bo na Allegro też wychodzi 35zł.
            • beakarp Re: podesty dla maluszkow lub mam 08.03.12, 14:48
              Tak, Bolmen, i jest supersmile A kupiłam bezpośrednio w Ikea. Jeśli ktoś ma dostęp to TKMaxx, to i di Ikea chyba też?
              • eesti_2005 Re: podesty dla maluszkow lub mam 08.03.12, 14:54
                Niestety w Szczecinie nie ma Ikei, za to TkMaxx jest.
                I tak właśnie myślę, czy lepszy będzie 20cm czy 30cm podest... Może podjadę do TkMaxx i wypróbujemy ten składany. Dzięki za informację smile
            • mariannamm Re: podesty dla maluszkow lub mam 08.03.12, 14:48
              Jest stabilny moja 3,5 latka juz testowala.Zeby go zlozyc musialaby to zrobic celowo
              sam sie nie zlozy testowany byl juz wiec jest ok.Nam pasuje.
              Ten z Ikea jest niewygodny do celow jaki sluzy mojej corce
              ma wejsc na niego i wlaczyc swiatlo jest za wysoki dla niej.Ten nizszy jest za niski a ten jest idealny.Ja na niego tez weszlam i nie zlozyl sie podemna.
              • magata.d Re: podesty dla maluszkow lub mam 08.03.12, 18:21
                W Jysk są po 35 zł, więc tu gdzie zalinkowałaś trochę drogo.
            • asiula1306 eesti_2005 09.03.12, 14:08
              były kiedyś w Biedronce,jakiś czas później znowu się pojawiły, może jeszcze będą, ja kupowałam jakieś 2 lata temu
              • eesti_2005 Re: eesti_2005 09.03.12, 14:20
                Dzięki za odpowiedź, będę szukać smile
    • wielkajolka Re: podesty dla maluszkow lub mam 11.03.12, 14:27
      ja zdecydowanie polecam te podesty. Mam w domu cztery (różnej wysokości) i są ciągle w użyciu. Zwykle są pod stołem jako podnóżki, ale są ciągle wyjmowane i służą dzieciom jako stopień. Dzieci świetnie dają sobie same z nimi radę. Nie zdarzyło się żeby podest się złożył - raczej nie ma takiej możliwości. A w wakacje, na wyjeździe bez takiego stopnia byłoby ciężko (dzieci same sobie podstawiają pod umywalkę (bo zwykle jest za wysoko), a potem składają i odkładają na miejsce (fajna rzecz bo zajmuje niewiele miejsca a u nas baaardzo często się przydaje - ja też korzystam z tych wyższych jak muszę po coś sięgnąć).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka