kamilar Re: Do booooooju Poooooooooooooooooolsko !!! 02.09.06, 20:26 Nie typuję ,wierzę w naszych, tak bardzo, ze nawet tego meczu nie obstawiałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Do booooooju Poooooooooooooooooolsko !!! 02.09.06, 20:29 Widziałem Maka na stadinie Krzysztoniaka w Bydzi,mógłby się ogolić trochę. Jeszcze mecz się nie rozpoczął a on z puszką piwa w dłoni jak z szabelką. Wobec takiego faktu na pewno wygramy z tymi hokeistami - finlandczykami (jak to powiedział w trakcie igrzysk zimowych nasz wspaniały komentator pan Darek,dzisiaj też komentuje czyli będzie git) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: I co...wygrałem. 02.09.06, 22:26 Słoik musztardy. Necro, wręcz nagrodę. Ja zawiążę szarfę (miejsce wybiorę sama :ppp ) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: I co...wygrałem. 02.09.06, 22:43 bzz_bzz napisała: > Słoik musztardy. > Necro, wręcz nagrodę. Ja zawiążę szarfę (miejsce wybiorę sama :ppp ) Łaaaaaaaaaaaaał o jak mię się podobują takie prezenty w samej szarfie, napisz na mojego @ jak znajdziesz miejsce. Tymczasem sieknijmy na smutki Finlandię po już po zawodach,w środę też w tyłek dostaniemy,bo jeden jeleń na rykowisku wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: I co...wygrałem. 02.09.06, 22:48 ponieważ na sobie nie znalazłam odpowiedniego miejsca, zawiążę na Twoje odpowiednie miejsce. Rozbieraj się! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: I co...wygrałem. 02.09.06, 22:53 bzz_bzz napisała: > Słoik musztardy. > Necro, wręcz nagrodę. Ja zawiążę szarfę (miejsce wybiorę sama :ppp ) Nekro jest od Ketchupu. Od musztardy to jestem ja i tow.zewsi Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: I co...wygrałem. 02.09.06, 23:01 Hmm.. Necro ostatnio wręczał wszystkim, to mnie zmylił :) Zatem Ty wręcz puchar Morfiemu, bo Necro i tak już śpi :) [Szarfa już przywiązana (widać kawałek - z nogawki wyłazi :)))] Odpowiedz Link Zgłoś