Dodaj do ulubionych

ikea- zakup on-line

10.03.12, 15:53
Mam problem muszę szybko kupić kanapę w ikei ale nie mam czasu do nich jechać czy można kupić przez internet coś mi świta że czytałam że można ale nie jestem pewna na 100%
Obserwuj wątek
    • mea8 Re: ikea- zakup on-line 10.03.12, 15:56
      Nie moznasmile Ale poszukaj w swojej okolicy posrednikow, ktorzy zbieraja zamowienia, kupuja i przywoza pod dom.
    • pelasia_0 Re: ikea- zakup on-line 10.03.12, 18:22
      Niestety nie, ale na allegro sporo rzeczy można kupić i tak jak ktoś wyżej wspomniał są dostawcy, którzy sprowadzają. Za to jakiś czas temu pytałam na ich profilu na fb, czy nie planują otworzyć sklepu internetowego. Podobno w niektórych krajach już testują i jak dopracują, to będzie również w Polsce. Ale kiedy? Któż to wie...
    • gemmavera Re: ikea- zakup on-line 04.06.12, 09:08
      A właśnie, że można. smile
      Katowicka Ikea proponuje taka usługę:
      www.ikea.com/pl/pl/store/katowice/sprzedaz

tyle że jeśli nie mieszkasz na Śląsku, to koszty dostawy (zakładając, że w ogóle dostarczą kanapę gdzieś dalej) mogą zabić. wink
      • matizka Re: ikea- zakup on-line 04.06.12, 09:37
        generalnie sprzedaż IKea ma się za dobrze stacjonarnie, by się decydowali na sklep internetowy. A sklep w Katowicach wbrew temu co się wydaje jest ciut inny niz pozostałe - ma inną formę własności i chyba dlatego się zdecydowali.

Z tym, że jeśli chodzi o sofę to bym zadzwoniła do sklepu czy nie da się jej jakoś zamówić telefonicznie, bo są takie sofy, których nie ma w sklepie - tylko i tak jest to dostawa po jakimś czasie lub odbiór z takiego dodatkowego magazynu. Więc może i tak niewile w sklepie się załatwia.
        • rufys Re: ikea- zakup on-line 04.06.12, 13:32
          Ja znalazłam tak:

Tekst linka
          • mmala6 Re: ikea- zakup on-line 04.06.12, 13:35
            a ja bym się bała kupować taką sofę czy meble bez wcześniejsze pomacania. Wiele razy okazywało się, że na zdjęciu w katalogu coś wyglądało super a w rzeczywistości niekonieczniewink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka