slonko1335
12.03.12, 10:36
Jakiś czas temu zakupiłam ofertę grupona. 5 wejść do bawialni. Wydrukowałam kupon. Opis wygląda następująco:
"Groupon ważnydo 08.04.2012 i dostępny od razu po zakupie w zakładce „Moje Konto”, Oferta
obejmuje 1 z 2 opcji:, 1) Karnet 5 wejść do bawialni, 2) Organizacja urodzin (solenizant + 15 gości) –2 godziny zabawy w bawialni, Wybór opcji podczas zakupu oferty. Należy dokonać rezerwacji do 26.02.2012 w celu ustalenia terminu – karnety można odbierać w każdej z 3 lokalizacji po zakończeniu emisji oferty , Poczęstunek naczynia we własnym zakresie, Każde dodatkowe dziecko – dopłata w wysokości 20 zł."
Wybrałam opcję numer jeden czyli wejścia do bawialni a nie organizację urodzin. Wczoraj byliśmy w bawialni i pani stwierdziła, że wejściówki na te 5 wejść do bawialni trzeba było odebrać do 26.02. Według mnie nie ma nic takiego w opisie opcji numer 1, jest i owszem w opcji numer dwa. Założyłam, że wcześniejsza informacja o ważności kuponu do 08,04 dotyczy wykorzystania tych wejść do tego dnia i do tego czasu mogę sobie korzystać z wejściówek ale nie ma podanego terminu do kiedy muszę te wejściówki odebrać.
Czy wy też tak to rozumiecie? mam odpuścić czy składać reklamację?