Dodaj do ulubionych

Mazury z 4 latkiem-pytanie

18.03.12, 09:55
Wiem ze nie to forum ale tutaj o morzu tez bylo wiec moze cos wiecie. Fajne miejsce na mazurach poszukiwane. Pomozecie?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Mazury z 4 latkiem-pytanie 18.03.12, 10:04
      forum.gazeta.pl/forum/f,595,Podroze_z_dzieckiem.html
      • patir23 Re: Mazury z 4 latkiem-pytanie 18.03.12, 10:14
        tak wiem wiem,ale moze cos aktualnego. Takze cos blisko Warszawy cena tak do 50 zl osoba
        • mariannamm Re: Mazury z 4 latkiem-pytanie 18.03.12, 10:26
          Pisz niespelna 200 km od Warszawy.Bardzo fajne miejscie niedaleko Kadzidlow park dzikich zwierzat i duzo wody i lasow mozna na rowerach jezdzic.
          My jezdzimy do osrodka energetyk w kolo jest masa osrodkow tam maja odnowine domki z lazienkami i wyposazone kuchnie.
          • patir23 Re: Mazury z 4 latkiem-pytanie 18.03.12, 13:45
            szukam fajnych atrakcji i jeziorko plaza itd
          • patir23 Re: Mazury z 4 latkiem-pytanie 18.03.12, 14:33
            ten energetyk to w Piszu?
    • szmytka1 rozważ Warmię 18.03.12, 12:53
      ja jestem z Warmii, więc lokalny patriotyzm każe mi polecić Frombork. Najlepiej wybrac się w czasie oblężenia Fromborka i pokazać dziekcu rycerzy, super fajna sprawa, ja bardzo lubię. We Fromborku jest basen na wolnym powietrzu, a 10 km dalej w Braniewie kryty basen z sauną, atrakcjami dla dzieci, jacuzzi i na przeciw mini zoo, któtrego ejdnak nie polecam, jesli wrażliwi ejsteście na krzywdę zwierząt, bo warunki niefajne. Można z Fromborka statkiem popłynąć do Krynicy Morskiej i wrócić w ten sam dzień, poplażować tam, albo zostać. Latem kursuje kolej nadzalewowa, mozna zrobic sobie wycieczkę pociagiem na tej samej zasadzie co statkiem, np. do Elbląga, dalej do Ostrody kanałem przez pochylnie.
      Kadzidłowo wspomniane wyzej tez jest fajne, w pobliżu parku dzikich zwierzat jest również saknsen starych drewnianych domów. Jeśli stawiacie tylko na przyrodę i naturę, to znajdziecie mnóstwo gospodarstw agroturystycznych.
    • magdalenca78 Re: Mazury z 4 latkiem-pytanie 18.03.12, 21:06
      zalesiemazury.pl/main.php?fid=489&pg=6&pg2=&pg3=100&id_lang=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka