tempera_tura 18.03.12, 11:57 Gdzie kupie? Są w jakimś supermarkecie w regularnej sprzedazy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tempera_tura Re: Pampers bed mats 18.03.12, 11:58 allegro.pl/pampers-mata-do-lozka-dla-dzieci-i-doroslych-i2196852154.html Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Pampers bed mats 18.03.12, 16:21 W każdej aptece kupisz podkłady Seni lub Tena, na sztuki (z większych paczek) lub po 5 szt. www.doz.pl/apteka/p9990-Seni_Soft_podklady_higieniczne_60_cm_x_60_cm_5_szt www.doz.pl/apteka/p13819-Seni_Soft_podklady_higieniczne_90_cm_x_60_cm_30_szt www.doz.pl/apteka/p12610-Podklady_chlonne_Tena_Bed_Plus_60_x_90_cm_5_szt Tena moim zdaniem lepsze. Jak w aptece nie mają, poproś o zamówienie i za kilka godzin dojadą. Odpowiedz Link Zgłoś
tempera_tura Re: Pampers bed mats 18.03.12, 17:35 Nie szeleszczą? Syn nie toleruje: Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Pampers bed mats 18.03.12, 22:05 Mówiąc szczerze trudno powiedzieć, bo pewnie zależy od materaca, prześcieradła itd. Te tena są takie bardziej grube, solidne. Ja używam głównie jako przenośnego przewijaka, ale też używałam dla starszego przy odpieluchowywaniu. O tych pampersowych nawet nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Pampers bed mats 19.03.12, 08:54 w zadnym supermarkecie nigdy nie widzialam, ale ja bywam w polsce co kilka miesiecy i wtedy ze 2 razy w czasie pobytu robie wieksze zakupy marketowe, wiec moglam przegapic. uzywam ich dla mojego starszego, bo sa moim zdaniem najlepsze. w polsce uzywam podkladow belli, ale sa mniejsze i bardziej sztywne, bardziej szeleszczace. te pampersowe sa takie mieciutkie i cieniutkie i nie szeleszcza pod przescieradlem. no i najwazniejsza ich zaleta jest to, ze maja specjalne, szerokie boki, ktore wklada sie pod materac, dzieki temu nic sie w nocy nie przesunie. no, ale u nas w kazdym chyba markecie sa i cena nie jest tak duza, jak w polsce. huggis tez ma takie podklady, tez zakladane pod materac, ale nie wiem czy w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 huggies 19.03.12, 09:13 uzywalam jeszcze takich, ale jakos pampersowe mi bardziej pasuja, choc te bardzo podobne www.mysupermarket.co.uk/#/tesco-price-comparison/nappy_accessories/huggies_drynites_bed_mats_7.html Odpowiedz Link Zgłoś