Dodaj do ulubionych

w-wa chrzest

31.03.12, 00:30
gdzie w warszawie można kupić fajne ubranka do chrztu?
Obserwuj wątek
    • mamatin Re: w-wa chrzest 31.03.12, 00:35
      w abrakadabra, w mothercare.
      • mazja4 Re: w-wa chrzest 31.03.12, 21:00
        a jakiś sklep nie firmowy możecie polecić.
        • tuszeani Re: w-wa chrzest 31.03.12, 21:34
          Nie wiem jakie ubranka uważasz za fajne, ale przy Rondzie Wiatraczna są dwa sklepiki w których mają duży wybór ubranek do chrztu, wydaje mi się że da się dobrać coś do każdego gustu. To nie jest na bazarze, tylko w takim ciągu małych sklepików wzdłuż Grochowskiej na odcinku między domem sióstr (takie wielkie gmaszysko) a wjazdem zakolem w Wiatraczną.
          W sklepie specjalizującym się tylko w chrztach jest moim zdaniem dużo większy wybór, ale ceny są znacznie niższe w tym drugim, takim trochę typu mydło i powidło.
          Ja szukałam czegoś prostego i skromnego dla chłopca, kupiłam w końcu przez net, ale tam widziałam kilka rzeczy które mi się podobały, typu komplet ecru sztruksy + sweterek. Garniturów też był spory wybór.
          • rob-win Re: w-wa chrzest 31.03.12, 21:48
            allegro smile
            • joasia-ja1974 Re: w-wa chrzest 01.04.12, 00:55
              Może śmiesznie to zabrzmi ale polecam różycki. Kupiłam tam córeczce na chrzciny, śliczny polarowy, skromny komplecik ( nie lubię koronek, falbanek i kokardek w nadmiarze ). Pojechałam tam po wielu latach właśnie tylko w tym konkretnym celu...kilka budek z ciuszkami do chrztu a wybór przeogromny i skromniejsze i bardziej ozdobne no i tanie. Nie lubię takich bazarów ale w tym celu jak najbardziej. Dużo ubranek także jest w maximusie, kilka stoisk ale dobrze zaopatrzone i maja wszystko ciuszki, szatki, buciki...
    • ktosco Re: w-wa chrzest 01.04.12, 04:22
      nie piszesz czy dla chlopca czy dziewczynki ? smile

ta Pani robi rozne cuda dla dziewczynek sukienki,czapeczki itp

www.vnbabyboutique.com
      www.facebook.com/pages/VN-Baby-Boutique/127604857301099
    • mazja4 Re: w-wa chrzest 01.04.12, 15:30
      dziewczyny nie piszę czy dla chłopca czy dla dziewczynki ponieważ jestem producentem i szukam sklepów , żeby wstawić swój towar a nie znam w ogolę sklepów w warszawie. Przepraszam jeżeli kogoś wprowadziłam w błąd ale nie będę was bajerować jak inni tutaj smile pozdr i dziękuję za pomoc. Jeżeli ktoś może mi jeszcze pomóc to chętnie skorzystam . U nas jest np sklep super wyposażony , sklep typu biały ale fakt ceny też super mają smile
      • kropkaa Re: w-wa chrzest 24.04.12, 11:54
        Wystaw na All, zrób sklep internetowy.
      • afroddytta Re: w-wa chrzest 24.04.12, 19:04
        Mama i Tata w Starych Babicach, ale popularny i dużo osób z Wawy się tam zaopatruje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka