Dodaj do ulubionych

Revlon colorstay

02.04.12, 11:59
Jaki wybrać kolor podkładu revlon colorstay? Przez kilka lat używałam podkładów avon kolor nude lub ivory. Podkład kupie na allegro bo w mojej małej mieścinie nie ma gdzie obejrzeć go na żywo. dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • ola.otiska Re: Revlon colorstay 02.04.12, 12:55
      Ja też kupowałam na allegro i tez nie miałam możliwości obejrzenia kolorów w drogerii. Wpisałam w google nazwę, ja akurat kupowałam mineral mousse, zaznaczyłam "grafika" i pojawiło się dużo zdjęć z odcieniami, niektórzy nawet wrzucali prównanie różnych odcieni na dłoni. Alebo wpisz dana nazwe odciania czy tez nr, może akurat któs wrzucił w neta próbkę danego koloru.
      Ja znalazlam takie: www.google.pl/search?um=1&hl=pl&client=opera&rls=pl&channel=suggest&biw=1025&bih=596&tbm=isch&sa=1&q=revlon+colorstay+mineral+mousse&oq=REVLON+COLORSTAY+mineral+&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_l=img.1.0.0l10.30898l30898l0l31775l1l1l0l0l0l0l71l71l1l1l0.frgbld.
      • noo_noo Re: Revlon colorstay 02.04.12, 13:05
        Ja z doborem koloru nie pomogę. Mi dobrala sprzedawczyni w douglasie, może popytaj na forum wizaz, albo osobę ktora sprzedaje na allegro. Uważalabym na podrobki, ponoc ten puder jest czesto podrabiany. Ale warto poszukac i dobrac odpowiedni kolor - ja tego pudru uzywam od lat i jestem zachwycona, twarz wyglada naturalnie, a mimo wszystko dobrze kryje, no i rzeczywiście utrzymuje się wiele godzin. A i jeszcze dobrze nakłada sie na nakremowaną twarz- a w pewnym wieku zaczyna być to istotne wink
    • mama_pyzuni Re: Revlon colorstay 02.04.12, 13:08
      Zastanawiałabym się na Twoim miejscu nad 150 a 180, ja mam i ten i ten. 150 używałam zimą, teraz jest już za jasna i wolę 180.
      Możesz kupić też na początek dwie próbki, np tu:
      allegro.pl/nowosc-revlon-colorstay-tlusta-miesz-24hrs-probki-i2242330621.html
      • emma_noether Re: Revlon colorstay 02.04.12, 13:34
        Mam odcień 180 i mi pasuje. Nie mam specjalnie jasnej karnacji, lecz taką zwyczajną, jak to miewają zazwyczaj ciemne blondynki z zielonymi oczami, ładnie opalające się na słońcu (bez etapu "buraka") smile
        • pasik Re: Revlon colorstay 02.04.12, 14:54
          180 to klasyka polecam
          jeśli masz możliwość przejdź się do Douglasa ( perfumerie)...byłam kiedyś na etapie wybierania Revlona. Ekspedientka odlała mi do małych pojemników kilka rodzajów podkładu.
          Zdecydowałam się na 180- kupuję na allegro od kilku lat.
          • mamaagula Re: Revlon colorstay 02.04.12, 17:43
            Jednak zdecyduje się na 180. Boje się ,że 150 będzie za jasny. A do jakiej cery macie? Wyczytałam w necie ,że do cery normalnej i suchej jest gorszy ( mniej kryje i jest mniej trwały) i lepiej kupić do cery tłustej i mieszanej.
            • mama_pyzuni Re: Revlon colorstay 03.04.12, 13:03
              mam do tłustej i mieszanej i jest bardzo fajny! Bałam się zatykania porów, wysuszania itp, ale po dwóch miesiącach stosowania nic takiego się nie dzieje. Buzia wygląda naturalnie i gładko (do zmatowienia używam pudru Creme Puff Max Factora)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka