Dodaj do ulubionych

raklamacje Kappahl

04.04.12, 11:24
kupilam 5 latkowi dzinsy chodzil 3 tygodnie i dzins sie strasznie wytarł na kolanach a wygladał bardzo solidnie www.kappahl.pl/article/dzinsy__378844
wątpie żeby mi to uznali ale może mozna spróbować jak myslicie .
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 11:35
      ja tez wątpie ale jak masz czas to sie przejedż i zapytaj.
      • listopad2009 Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 12:33
        w normalnym użytkowaniu raczej dżnins się nie wyciera. Może bawi się w wyścigi i pomyka na kolanach... U mojego syna w przedszkolu tak robią - i w ciągu 2 tygodni 4 pary spodni z dziurami - w tym solidne dżinsy. I kolejne pary też poprzecierane.....
        • patatajowa Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 12:45
          o wlasnie, jesli juz to reklamowałabym wykładzine w przedszkolu wink
          moj syn w ubiegłym tygodniu przyszedł z kompletnie startymi kolanami w nowych sztruksach bo bawił sie w wyscigi "i tak sobie kolanem jezdziłem po podłodze" wink
          • kamelia14 Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 13:02
            nie to nie przez wykladzine bo oni w przedszkolu maja taki miękki dywan coś takiego www.dywany24.com/e-sklep/dywany_nowoczesne/2236a_krem1
            ale fakt na kolanach napewno lubi sie bawić...
            kurcze nawet widzialam ostatnio w przedszkolu jak babka dziecku zmieniala spodnie na takie dresowe pewno żeby nie zniszczyło dzinsów i ja w glowę zachodziłam po co ona mu zamienia te gacie...
            a reklamowałyście cos kiedyś w kappahlu ? jak ono do tego podchodzą?
    • agata9991 Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 15:02
      Reklamowałam wełniane getry z wzorem norweskim-guma się rozciągnęła, że nie nadawały się do noszenia. Bez problemu zwrócili pieniądze od ręki.
    • kanna Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 15:22
      Dżinsy do zabawy na podłodze w przedszkolu to dziwny pomysł uncertain - niewygodnie.
      • patatajowa Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 16:06
        kanna napisała:
        > Dżinsy do zabawy na podłodze w przedszkolu to dziwny pomysł uncertain - niewygodnie.

to moj syn ma dziwne pomysły bo za chiny nie ubierze do przedszkola dresów. tylko jeansy lub sztruksy w sezonie wiosna-jesień-zima.
        a zalinkowane przez zalozycielke watku to jedne z wygodniejszych spodni do przedszkola-luzny fason, miękki jeans i wygodny sciągacz w pasie.
        • kamelia14 Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 20:54
          mój tez nie ubierze dresów elegancik jeden...
          po domu co najwyżej i to i tak muszę go namawiać , przekonywać
          też uważam że są wygodne ,zresztą gdyby było inaczej nie chciałby ich nosić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka