kamelia14 04.04.12, 11:24 kupilam 5 latkowi dzinsy chodzil 3 tygodnie i dzins sie strasznie wytarł na kolanach a wygladał bardzo solidnie www.kappahl.pl/article/dzinsy__378844 wątpie żeby mi to uznali ale może mozna spróbować jak myslicie . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 11:35 ja tez wątpie ale jak masz czas to sie przejedż i zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
listopad2009 Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 12:33 w normalnym użytkowaniu raczej dżnins się nie wyciera. Może bawi się w wyścigi i pomyka na kolanach... U mojego syna w przedszkolu tak robią - i w ciągu 2 tygodni 4 pary spodni z dziurami - w tym solidne dżinsy. I kolejne pary też poprzecierane..... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 12:45 o wlasnie, jesli juz to reklamowałabym wykładzine w przedszkolu moj syn w ubiegłym tygodniu przyszedł z kompletnie startymi kolanami w nowych sztruksach bo bawił sie w wyscigi "i tak sobie kolanem jezdziłem po podłodze" Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 13:02 nie to nie przez wykladzine bo oni w przedszkolu maja taki miękki dywan coś takiego www.dywany24.com/e-sklep/dywany_nowoczesne/2236a_krem1 ale fakt na kolanach napewno lubi sie bawić... kurcze nawet widzialam ostatnio w przedszkolu jak babka dziecku zmieniala spodnie na takie dresowe pewno żeby nie zniszczyło dzinsów i ja w glowę zachodziłam po co ona mu zamienia te gacie... a reklamowałyście cos kiedyś w kappahlu ? jak ono do tego podchodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 15:02 Reklamowałam wełniane getry z wzorem norweskim-guma się rozciągnęła, że nie nadawały się do noszenia. Bez problemu zwrócili pieniądze od ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 15:22 Dżinsy do zabawy na podłodze w przedszkolu to dziwny pomysł - niewygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 16:06 kanna napisała: > Dżinsy do zabawy na podłodze w przedszkolu to dziwny pomysł - niewygodnie. to moj syn ma dziwne pomysły bo za chiny nie ubierze do przedszkola dresów. tylko jeansy lub sztruksy w sezonie wiosna-jesień-zima. a zalinkowane przez zalozycielke watku to jedne z wygodniejszych spodni do przedszkola-luzny fason, miękki jeans i wygodny sciągacz w pasie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: raklamacje Kappahl 04.04.12, 20:54 mój tez nie ubierze dresów elegancik jeden... po domu co najwyżej i to i tak muszę go namawiać , przekonywać też uważam że są wygodne ,zresztą gdyby było inaczej nie chciałby ich nosić. Odpowiedz Link Zgłoś