muminek05 13.04.12, 21:53 Proszę o poradę, jaki pierwszy rowerek zakupić dla rocznego dziecka ? Najczęściej widzę u innych te kolorowe wiewiórki, kaczuszki itp. Czy rzeczywiście to fajne ? Bo jaki inny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eesti_2005 Re: Rowerek dla rocznego dziecka 13.04.12, 22:13 Albo jakiś jeździk albo Lak Magic. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Rowerek dla rocznego dziecka 13.04.12, 22:24 Te śmieszne to sie nadają żeby tylko dziecko siedziało, a rodzic kieruje i pcha. Moje starsze za chiny ludowe nie chciały jeździć takimi, co z przodu miały pedały, odstały swoje i tyle. Bardziej sprawdzają sie jeździki. Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: Rowerek dla rocznego dziecka 13.04.12, 23:47 szkoda pieniędzy na rowek dla roczniaka , bardziej w tym wieku dziecko jest zafascynowane chodzeniem na własnych nogach niż siedzeniem w pchanym przez rodziców cudzie Odpowiedz Link Zgłoś
matyldamoja Re: Rowerek dla rocznego dziecka 14.04.12, 08:59 a mój syn właśnie na roczek dostał rowerek i był zachwycony, lubił jak się go pchało potem sam go prowadził a teraz po demontażu zabezpieczeń wsiada kiedy ma ochotę i próbuje pedałować, nadal za nim przepada, a mamy taki allegro.pl/smart-trike-rowerek-trojkolowy-3w1-bidon-gratis-i2247462230.html Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Rowerek dla rocznego dziecka 14.04.12, 10:09 Te kolorowe wiewiorki i kaczuszki to koszmarny kawal plastiku, ktory zastepuje czesciowo wozek. Pedalowac na tym sie nie da... Zaczekaj jeszcze z pol roku i kup hulajnoge mini micro - zdziwisz sie, ze taki maluch da rade, albo jeszcze rok i lak magic. Szkoda kasy na te paskudne niby rowerki Odpowiedz Link Zgłoś
jolllka Re: Rowerek dla rocznego dziecka 15.04.12, 01:21 My równiż mamy smart trike - zakup udany - Maluch jest bardzo zadowolony :] Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Rowerek dla rocznego dziecka 14.04.12, 12:15 Ja właśnie za radą forum kupiłam dla roczniaka scuttle buga, jeszcze nie dotarł. Lak magica kupiliśmy dla 2,5 latka, dla roczniaka na pewno się nie nadaje, u nas dostanie w spadku właśnie za rok. Te rowerki 3w1 to dla mnie porażka, sama nigdy nie kupowałam dla swoich dzieci, ale nasi znajomi je zachwalali, ale raczej lubili kupować, bo to się psuło szybko i kupowali chyba kilka razy (łącznie dla 3 dzieci), choć na prawdziwym spacerze ich z tym wynalazkiem nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldamoja Re: Rowerek dla rocznego dziecka 14.04.12, 13:05 u mnie 3w1 jest ponad rok , czego zeszły sezon wiosenno - letni cały czas na dworze w użyciu a resztę roku jazda po domu i nic się z nim nie stało Odpowiedz Link Zgłoś