Dodaj do ulubionych

Bielizna PLIE

17.04.12, 11:36
Poszukuję czegoś "obciślejszego" pod sukienkę. Kiedyś miałam jakieś body Mitex, ale było okropne, załozyłam raz i tyle, pamiętam, że jedynie spocić się w nim można było porządnie wink Szukając natrafiłam na firmę Plie i takie cuś: zmyslowa-bielizna.eu/50419-body-plie-p-949.html Chciałam zapytać czy ktoś użytkował (niekoniecznie ten model ale ogólnie coś korygującego Plie) i jakie wrażenia, tzn. czy faktycznie oddychający materiał, bo to dla mnie ważne i czy nie obciska bardzo, bo raczej nie chodzi mi o jakieś super wyszczuplenie poprzez ściskanie i wypychanie w nieodpowiednich miejscach smile
Obserwuj wątek
    • natalek79 Re: Bielizna PLIE 18.04.12, 08:08
      podbijam pytanie, bo może znajdzie sie ktoś kto odpisze...
      • e-olenka Re: Bielizna PLIE 18.04.12, 08:25
        Ja kupiłam sobie dokładnie ten model na sylwestra, mam duży biust i zależało mi, żeby nie spłaszczał mi biustu smile, dlatego padło na ten model. Materiał sztuczny, ale w miarę oddychający, nie opina mocno, wręcz słabo - weż rozmiar mniejszy od razu, ja wziełam początkowo swój rozmiar to wymieniałam, bo wisiało jak koszulka smile. Mnie denerwowały zatrzaski w kroku, sa trzy,małe, plastikowe, dla mnie nieco trudne do zapinania w toalecie, ale komus innemu może to nie przeszkadzać.
        • natalek79 Re: Bielizna PLIE 18.04.12, 12:00
          dzieki za odpowiedź. No właśnie u mnie też z tym biustem sporym problem...mam troszkę oponkę po 3 dziecku i jedyne co to mi właśnie na tym zależy żeby ją troszkę schować pod kieckami, czy akurat w tej partii ciała jest to body odpowiednie?
          Dziś widziałam na żywo podobne z Gatty, ale z szortami po kolana, więc się nie zdecydowałam. Może ktoś poleci mi coś fajnego z innej firmy, przetestowanego oczywiście smile
    • pannazmokraglowka Re: Bielizna PLIE 31.05.13, 13:53
      Hej! Ja mam figi z wysokim stanem tej firmy, czasem mysle, ze nie sa takie wspaniale, ale kiedy je zakladam zmieniam zdanie. Sa zupelnie inne od mitex, ktory jest abrdziej rozciagliwy i ma takie pasy na posladkach brzuchu, co niby tam bardziej sciage, te w sumie nie maja, material lekki nie jest, ale nie tylko je zakladam do sukienek, ale czasem i do spodni po obcisle bluzki. Jestem zadowolona, tylko sie lekko w pupe wbijajauncertain mam swoj rozmiar, takze i taki polecam. Teraz zastanawiam sie nad body lub bokserkami z wysoka talia, bo kupilam z mitexu body na all, ale zwracam, bo jest beznadziejne, nic nie koryguje ani nie ukrywa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka