Dodaj do ulubionych

Lilou przez internet :(

26.04.12, 22:12
czyli jak zniechęcić klienta .... A tak poważnie : czy kupowałyście przez internet i czy działał Wam system składania zamówień ? Od wczoraj usiłuję wykonać zamówienie ( z różnych komp i z innego miejsca, więc to nie jest wina sieci ) i ...ciągle jakieś problemy z systemem . Czy tak jest zawsze ? Napisałam do nich , odp, że już powinno być ok i ... nie jest . Wysłałam ekran zamówienia mailem, ale Pani odp, że ma być w systemie ? ....
Obserwuj wątek
    • magata.d Re: Lilou przez internet :( 27.04.12, 11:31
      Zbieram się od jakiegos czasu, żeby zamówić, ale jeszcze nie próbowałam. Zmartwiłas mnie sad Nie mam wpopblizu sklepu stacjonarnego. Daj znać, jak się uda.
      • magata.d Re: Lilou przez internet :( 27.04.12, 11:32
        ..w pobliżu wink
        • alkara Re: Lilou przez internet :( 28.04.12, 15:12
          Zamawiałam w grudniu i jakieś 2 tygodnie temu. Oba zamówienia bez problemu więc może naprawdę coś im serwer szwankuje. Nie ma co się zniechęcać smile Jak zamówiłam w poniedziałek w czwartek miałam już u siebie.
    • magata.d Re: Lilou przez internet :( 28.04.12, 22:15
      I w tym sklepie sprzedają lilou? Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie reklamuj!
    • alkara Re: Lilou przez internet :( 28.04.12, 23:46
      co ma piernik do wiatraka ???
      • magata.d Re: Lilou przez internet :( 29.04.12, 08:46
        alkara, to nie była odpowiedź do Ciebie, tylko do posta następnego, który został juz usunięty. Osoba reklamowała sklep, w dodatku z artykułami dla dzieci wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka