Dodaj do ulubionych

Gdzie promocja na dziecięce sandały

07.05.12, 17:56
najelepiej przez internet, gdyż mieszkam na zadu... i nie ma u nas fajnych sklepów oprócz Chińszczyznysad
Najbardziej interesują mnie ECCO, PRIMIGI czy superfity
dziewczynka rozm 25/26
Obserwuj wątek
    • mamaagula Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 17:57
      allegro
      • eedytkaa Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 18:03
        no własnie przeszukałam i ceny kosmicznesad
        • patatajowa Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 18:29
          ceny kosmiczne jak to w pełni sezonu.
          troche za póżno na jakies super obnizki.
          gdzies mi tu migneła reklama mivo-na buty ecco mają rabat chyba 20% ale wybor kiepski.
          • patatajowa Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 18:37
            na geoxy na limango moze sie jeszcze załapiesz za fajne ceny.5 godz do konca.tylko trzeba dlużej poczekac.
    • szmytka1 Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 18:21
      w e-timberland jest teraz majowa promocja, trochę taniej. Kupiłam ich sandaly co prawda synowi, są swietne. Mają też coś dla dziewczynek. Jakbym umiała celować to bym mu chyba sprawiła na przyszly rok takie same.
      • mamaoskarka Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 18:25
        www.outletstore.pl/
      • tanika01 szmytka1 07.05.12, 20:01
        Jak wypada rozmiarówka timberlandów?
        • szmytka1 Re: szmytka1 07.05.12, 20:45
          forum.gazeta.pl/forum/w,583,134870396,134870396,sandaly_timberland_syn_jaka_jakosc_podeszwa_itp_.html
          poczytaj wątek, bo nie wiem jaki rozmiar Ciebie interesuje. Ja kupiłam model powerplay r. 30, UK 11,5, JP 18,5, M/M.
          Rzeczywista długość jest następująca (mierzyłam cm krawieckim i uwzględnialm profilowanie wkladki): całość 19,5 cm, miejsce na wkładce zaznaczone zieloną obwódką 17,9-18 cm. Są dobre na mojego syna, ktry ma stopę 18-18,2 cm i starczą spokojnie na całe lato, zapas jest spory, bo od tej zielonej linii jest z przodu około 6-7 mm. Myślę, że owe JP 18,5 rzeczywiście oznacza maksymalną długość stopy jaka wejdzie w ten but.

O samych butach mogę powiedzieć, że są bardzo fajne, chętnie kupiłabym znowu takie. Synowi wygodnie, chodził w nich przez ten ciepły tydzień miniony. Podejrzewam, że M/M oznacza tęgość średnią i pasuje mojemu synowi idealnie na dość szczupłą nogę,a le mierzyłam też synowi znjaomej na stopę pulchną, szeroką i też były ok.
    • eedytkaa Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 19:30
      kurcze, początek sezonu a rozmiarówka przebrana okropniesad
      Kiedy mogę spodziewać się jakiś promocji?
      limango wykupione, w ogóle nie było rozm 26, outletstore też już nie ma nicsad
      • mamaoskarka Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 20:08
        Promocje juz byly... w marcu.
      • patatajowa Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 20:19
        za późno sie obudziłas z zimowego snu wink
        nie czytałaś w lutym/marcu watków na forum o tanich sandałach ?
    • alkara Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 21:37
      www.promoda-outlet.pl/21008-6-202-21-sandaly-ecco.html - troszkę taniej sad
      www.promoda-outlet.pl/23867-6-202-27-sandaly-geox.html - geoxy też są fajne smile
      www.comfortbut.pl/product-pol-1040-Sandaly-dziewczece-ECCO-SPEEDY.html
      www.comfortbut.pl/product-pol-1026-Sandaly-dziewczece-ECCO-URBAN-SAFARI.html
      może coś się tobie przyda smile
      • pomilak1 Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 22:04
        ja też niestety zaspałam i chyba pierwszy raz będę zmuszona kupić buty w normalnej cenie uncertain zeszłoroczne bartki są na styk, więc jeszcze m-c i będą za małe.
        • janka39 Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 07.05.12, 22:12
          alez Wy lubicie te emocje związane z polowaniem... jak za PRLu wink
          W zeszłym roku kupiłam Młodszemu sandały chyba gdzies pod koniec maja czy w czerwcu, w salonie ecco (bo jeszcze nie bylam na nich obrazona wink ) za ok. 130 zł (poprzednia kolekcja)
          A przywoite sandały w dobrej cenie, bez polowania w tym roku kupilam Mlodszemu w deichmannie: elefantenty 119 zl, inne - ok. 99. Rownie dobre jak ecco, czy superfity...
          Starszy czeka na geoxy z limango
          • szmytka1 Re: Gdzie promocja na dziecięce sandały 08.05.12, 10:15
            A ja w tym roku niestety nie dopasowałam młodemu żadnego modelu elefantena, były albo za szerokie, a te węższe aż za wąskie się okazały i byl probelem żeby pasowała długość, jak juz jakoś dobralam tęgość. Lubie też niektóre barenschuhe. No ale w sumie bardzo się ciesze, że te timberlandy kupiłam bo kosztowały tylko 89,90 i wysyłka free

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka