daaisy1 zamiast CHICCO LONDON 20.06.04, 00:47 zamist chicco london proponuję CI babydreams- travel - są prawie identyczne, porównywałam je. Różni je zdecydowanie cena (ok 200zł babydream jest tańszy). www.babydreams.com.pl polecam i pozdrawiam Edytka Odpowiedz Link Zgłoś
monad2 Re: zamiast CHICCO LONDON 20.06.04, 08:48 Nam w sklepie odradzili bo sa bardzo awaryjne (kilka juz złomowali bo nie dało sie naprawić). Zobacz na parasolki holenderskie ORBIT od tego roku na rynku dla mnie bomba a cena 299 zł-ma budke, folie na zamek dopinaną, kilka pozycji siedziska i dla mojej dwulatki jeszcze sporo miejsca da długosc i szerokosc. Świetnie sie prowadzi , rączki mozna ustawic w dowolnej pozycji, ma resory, duze kółka- ja jestem wybredna ale ten wózek jest super. Ma dwa lata gwarancji ponoc nie nadążają z produkcją tak szybko schodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 baby dreams travel - 249zł 20.06.04, 12:58 jeszcze raz podkreślam prawie identyczny jak chicco london Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia73 Re: czy ktoś wie coś na temat CHICCO LONDON 22.06.04, 19:20 Witam, my wlasnie kupilismy w promocji za 340 zl i wydje mi sie OK. Dla mnie to drugi wózek przewozowy tylko do samochodu, ale Mateuszek bardzo chętnie w nim siedzi - dużo chętniej niż w Inglesinie Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś