Dodaj do ulubionych

lidl trampolina warto???

20.05.12, 15:00
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-FE9929AE-B3DF4918/lidl_pl/hs.xsl/index_26969.htm czy warto kupic ta trampoline? czy cena jest ok? czy to sie odrazu nie rozsypie???
Obserwuj wątek
    • mama_amelii Re: lidl trampolina warto??? 20.05.12, 19:55
      Za tą cenę na allegro kupisz prawie 4 metrową(366),więc uważam,że nie warto.
      • mamadoktor Re: lidl trampolina warto??? 25.05.12, 10:38
        warto. jakość wykonania prima sort!
    • dzidaa Re: lidl trampolina warto??? 20.05.12, 21:41
      ma siatkę wewnątrz-nie warto
      • dzidaa Re: lidl trampolina warto??? 20.05.12, 21:42
        ma siatkę na zewnątrz-nie warto, tak miało byc sorki
      • mama_amelii Re: lidl trampolina warto??? 21.05.12, 07:35
        dzidaa napisała:

> ma siatkę wewnątrz-nie warto

Dokładnie,ja tez mam siatkę wewnątrz i wolałabym,żeby moje dzieci nie skakały po spręzynach(u sąsiadów dziewczynka wcisnęła sobie tam noge i ma wykręconą).No,ale to też zalezy od szczęścia.
    • magda-lenka78 Re: lidl trampolina warto??? 21.05.12, 03:35
      700 zł za tak trampolinę to przegięcie
      • magda-lenka78 Re: lidl trampolina warto??? 21.05.12, 09:46
        z siatką to prawda, musi być wewnątrz, spręzyny są twarde a osłona na nich żadna tak naprawdę i jeśli dziecko tam wyląduje = uderzy się to płacz murowany, choć nie wiem czy to nie jest kwastia takiego a nie innego montażu tej siatki. poza tym za tę cenę to trampolina jest mała, widziałam też trampoliny w katalogu Auchan - na pewno były większe.

a w tej Lidlowej nie widzę drabinki, nie ma? smile
        • eedytkaa a z biedronki warto? 21.05.12, 21:30

• magda-lenka78 Re: a z biedronki warto? 22.05.12, 01:39
            w auchan od środy jest trampolina 305 cm z siatką wewnątrz za 489 zł i 20 zł na konto skarbonka
            str. 16 www.auchan.pl/promocje/od-23-31-maja/lista/ukryta
            u nas zawsze jest jedna rozłożona w sklepie, pamiętam z poprzednich lat.
            • jimy_mvp wiadomość do magda-lenka78 25.05.12, 07:44
              Pani Magdaleno, bardzo proszę Panią o PILNY kontakt na adres jimy_mvp@interia.pl w sprawie kuponów z Groupon'a do Wesołego Miasteczka w 2011 roku (rok temu tu na forum Gazeta.pl napisała Pani posta na ten temat który bardzo mnie zainteresował) ... w tym roku ja również podobnie jak Pani kupiłem kupon do Wesołego Miasteczka na Grouponie i zostałem nabity w przysłowiową butelkę przez Zarząd WPKiW oraz Groupon'a ... mam do Pani kilka BARDZO WAŻNYCH pytań i dlatego bardzo proszę o PILNY kontakt !!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka