zajacowna 20.05.12, 15:00 www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-FE9929AE-B3DF4918/lidl_pl/hs.xsl/index_26969.htm czy warto kupic ta trampoline? czy cena jest ok? czy to sie odrazu nie rozsypie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_amelii Re: lidl trampolina warto??? 20.05.12, 19:55 Za tą cenę na allegro kupisz prawie 4 metrową(366),więc uważam,że nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadoktor Re: lidl trampolina warto??? 25.05.12, 10:38 warto. jakość wykonania prima sort! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidaa Re: lidl trampolina warto??? 20.05.12, 21:41 ma siatkę wewnątrz-nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
dzidaa Re: lidl trampolina warto??? 20.05.12, 21:42 ma siatkę na zewnątrz-nie warto, tak miało byc sorki Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: lidl trampolina warto??? 21.05.12, 07:35 dzidaa napisała: > ma siatkę wewnątrz-nie warto Dokładnie,ja tez mam siatkę wewnątrz i wolałabym,żeby moje dzieci nie skakały po spręzynach(u sąsiadów dziewczynka wcisnęła sobie tam noge i ma wykręconą).No,ale to też zalezy od szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: lidl trampolina warto??? 21.05.12, 03:35 700 zł za tak trampolinę to przegięcie Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: lidl trampolina warto??? 21.05.12, 09:46 z siatką to prawda, musi być wewnątrz, spręzyny są twarde a osłona na nich żadna tak naprawdę i jeśli dziecko tam wyląduje = uderzy się to płacz murowany, choć nie wiem czy to nie jest kwastia takiego a nie innego montażu tej siatki. poza tym za tę cenę to trampolina jest mała, widziałam też trampoliny w katalogu Auchan - na pewno były większe. a w tej Lidlowej nie widzę drabinki, nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: a z biedronki warto? 22.05.12, 01:39 w auchan od środy jest trampolina 305 cm z siatką wewnątrz za 489 zł i 20 zł na konto skarbonka str. 16 www.auchan.pl/promocje/od-23-31-maja/lista/ukryta u nas zawsze jest jedna rozłożona w sklepie, pamiętam z poprzednich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jimy_mvp wiadomość do magda-lenka78 25.05.12, 07:44 Pani Magdaleno, bardzo proszę Panią o PILNY kontakt na adres jimy_mvp@interia.pl w sprawie kuponów z Groupon'a do Wesołego Miasteczka w 2011 roku (rok temu tu na forum Gazeta.pl napisała Pani posta na ten temat który bardzo mnie zainteresował) ... w tym roku ja również podobnie jak Pani kupiłem kupon do Wesołego Miasteczka na Grouponie i zostałem nabity w przysłowiową butelkę przez Zarząd WPKiW oraz Groupon'a ... mam do Pani kilka BARDZO WAŻNYCH pytań i dlatego bardzo proszę o PILNY kontakt !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś