mruwa9 26.05.12, 16:53 gdzie i czy w ogole mozna kupic ebooki po polsku na kindle? Zanim zainwestuje, chcialabym wiedziec, ze bede miala co czytac na czytniku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pleschanka Re: kindle i ebooki 26.05.12, 17:26 Chyba już w większości księgarni sprzedających ebooki. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_online Re: kindle i ebooki 26.05.12, 18:15 na chomiku sa za darmo a teraz czekam...... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: kindle i ebooki 26.05.12, 18:38 Masz kilkanaście portali z darmowymi ebookami, a do tego całkiem sporo księgarni sprzedaje ebooki. Ja na brak książek nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: kindle i ebooki 26.05.12, 18:47 a mozesz podeslac linki? Moze byc na priva.. Nie interesuje mnie jedynie Reymont i Mickiewicz, ktorych mozna publikowac bez ograniczen, chodzi mi o wspolczesna literature. Chce sie zorientowac, co jest dostepne i czy warto wyskoczyc z tych ponad £100. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: kindle i ebooki 26.05.12, 18:57 Księgarnie i darmowe ebooki . A, masz jeszcze biblioteki cyfrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: kindle i ebooki 26.05.12, 19:00 I przyda Ci się program Calibri do konwertowania plików. Mam kundla od pół roku chyba, może krócej, i nie żałuję tych dwustu dolarów w najmniejszym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: kindle i ebooki 26.05.12, 19:08 W ogóle miejsc gdzie można kupić ebooki jest sporo. Na kindle wrzucasz format pdf lub lepiej mobi. Większość innych formatów da się przekonwertować na mobi ( o ile nie mają blokad) ale coraz więcej księgarni sprzedaje także w formacie mobi. Tak że jest co czytać. Jeszcze nie wszystko ale coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś