alexia.x 28.05.12, 14:04 witam, chciałabym zakupić tą bluzeczkę chętnie skorzystałabym z zakupów online, ale coś mi nie chodzi ich strona może ktoś pomoże albo zakupi stacjonarnie a ja pokryję wszelkie koszty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexia.x Re: Stradivarius prośba 28.05.12, 14:34 sprawdziłam i strona nie działa w Firefoxie otworzyło się w Explorer, ale niestety bluzeczka już niedostępna www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/stradivarius/209516/885009?useHistoryBack=true jeśli ktoś mógłby mi zakupić stacjonarnie i przesłać rozmiar S byłabym zobowiązana Odpowiedz Link Zgłoś
viki.christina7 Re: Stradivarius prośba 28.05.12, 17:30 hej, zadzwoń do silezj w katowicachi, jak bedzie to popros o odłożenie, mogę jutro podjechac i kupic Odpowiedz Link Zgłoś
alexia.x Re: Stradivarius prośba 28.05.12, 20:35 DZIĘKUJĘ jutro zadzwonię i dam znać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alexia.x viki.christina7 29.05.12, 10:07 Dzwoniłam i Pani odłożyła Na e-maila napisałam szczegóły JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKUJĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś