Dodaj do ulubionych

-30% w reserved

29.05.12, 18:46
z kuponem z facebooka na odzież dzieciecą, można go też rozesłac do znajomych
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: -30% w reserved 29.05.12, 19:50
      Jak ktoś nie ma konta na fb, to ze strony reserved.com jest kupon na 20%
    • agaszaga Re: -30% w reserved 29.05.12, 22:42
      A mógłby mi ktoś przesłać na maila gazetowego ten kupon z fb? Z góry dzięki, A.
      • pia_ Re: -30% w reserved 29.05.12, 22:45
        każdy kod na kuponie jest indywidualny i można go tylko raz wykorzystać, więc musisz się zarejestrować sama na fb
        • agaszaga Re: -30% w reserved 30.05.12, 11:01
          Dzięki smile chyba rzeczywiście założę to konto, chociaż długo się wzbraniałam... smile
    • noo_noo Re: -30% w reserved 30.05.12, 08:42
      kupon mozna przesłac zanjomym, ale tylko tym, którzy posiadają konto na fb. Najprościej jest chyba załozyć konto - nie musisz podawać pelnych danych, ani zdjec.
      • patatajowa Re: -30% w reserved 30.05.12, 08:49
        oczywiscie ze warto założyc konto na fejsbuku wink
        ja mam takie fikcyjne tylko do "zostawania fanem" róznych marek odzieżowych, obuwniczych ,kosmetycznych etc. tongue_out
        i do otrzymywania kuponów, znizek i takich tam wink
        • bluutka Re: -30% w reserved 30.05.12, 09:02
          Też tak robię, dla siebie i dla dziecka smile. Nawet nie tyle co można dostać jakiś rabat ale na pewno szybciej przychodzą wiadomości o promocjach.
          • a-e-p Re: A dlaczego nie korzystac z konta real na FB? 30.05.12, 12:28
            Atak na serio co złego/ niebezpiecznego jest w tym ze na moje realne konto sciagam info z kilku sklepów o rabatach czy promocjach? To jakis obciach ze korzystam z promocji i ludzie wiedza w jakich sklepach kupuję? Ci nieliczni znajomi, ktorych mam na FB moga dzieki temu skorzystac. Myslicie ze 'Big Brother is watching'? smile
            • patatajowa Re: A dlaczego nie korzystac z konta real na FB? 30.05.12, 18:13
              chyba chodzi o to ze ktos nie ma realnego bo nie chce.wtedy moze miec fikcyjne.a jak ma realne to moze i na na to wink
    • pia_ Re: -30% w reserved 30.05.12, 15:08
      Promocja jest na cały asortyment włącznie z przecenami. Byłam z córką i uzupełniłyśmy jej garderobę, fajne rzeczy w fajnych kolorach smile
      • grabasik Re: -30% w reserved 30.05.12, 19:50
        Pia_ w którym wrocławkim Reserved jest największy wybór dziewczęcych rzeczy? Zwykle odwiedzam Magnolię ale może warto pojechać w inne miejsce? Czy w SkyTower jest dział dziecięcy?
        • pia_ Re: -30% w reserved 30.05.12, 20:32
          Wydaje mi się, ze największy wybór jest tam, gdzie mają osobny sklep reKids czyli w Magnolii i w Pasażu Grunwaldzkim. Nie byłam jeszcze w Sky Tower. Ja robiłam dzisiaj zakupy w Magnolii, mieli sporo nowych rzeczy i pełną rozmiarówkę.
          • leesha Re: -30% w reserved 30.05.12, 20:50
            Ja się już jakiś czas temu wyleczyłam z ubrań tej marki. Jednak skusiłam się na bluzki z garfieldem, ale niestety po upraniu dwóch żółtych oddaję dwie białe, których na szczęście nie zdążyłam odmetkować.
            • eszulczewska Re: -30% w reserved 30.05.12, 21:24
              Z ciekawosci pytam - jak pierzesz ubrania z metkami (papierowymi badz co badz)? smile
              • leesha Re: -30% w reserved 01.06.12, 00:01
                eszulczewska napisała:

> Z ciekawosci pytam - jak pierzesz ubrania z metkami (papierowymi badz co badz)?
                > smile

A w którym miejscu napisałam, że uprałam z metkamiwink?
                Bluzki oddałam, już miałam w rękach fajne spodenki dla córki, ale posłuchałam głosu rozsądku i odwiesiłam. Wzornictwo fajne, ale ubrania niewymiarowe, no i kurczą się w praniu.
                • kostruszka Re: -30% w reserved 01.06.12, 18:03
                  Dla córki (12 lat) od lat kupuję ubrania głównie w reserved - NIGDY nic się nie skurczyło lub zdeformowało - chyba po prostu miałaś pecha.
                • eszulczewska Re: -30% w reserved 01.06.12, 21:47
                  Zrozumialam, ze zolte bluzki po wypraniu zrobily sie biale smile I ze na szczescie nie zdazylas ich odmetkowac smile
                  • leesha Re: -30% w reserved 02.06.12, 08:49
                    big_grin
            • pia_ Re: -30% w reserved 30.05.12, 21:28
              Kupuję tam od zeszłego roku głównie tiszerty, jestem bardzo zadowlona z ich jakości. Prane wielokrotnie, nic się z nimi nie dzieje, w tym i z tymi, które mają naszywki cekinowe.
              • eo_wina Re: -30% w reserved 01.06.12, 19:49
                Tak na marginesie, Reserved to moj ulubiony sklep od T-Shirtow. Maja chyba najciekawsze wzornictwo, jesli o koszulki chodzi. Obok oczywiscie mojego ukochanego Abercrombie&Fitch, no ale tego nie ma jeszcze w Polsce, niestety.
                Co do jakosci - zalezy na jaka bawelne sie trafi. Ja juz nauczylam sie rozpoznawac, z ktorego T-shirta po dwoch praniach zrobi sie szmatka, a ktory bedzie mi sluzyl kilka sezonow smile
    • pelasia_0 Re: -30% w reserved 30.05.12, 20:52
      O jak jest też na przecenę to fajnie. A już przecenili chociaż trochę kurtki wiosenne? Bo nie wiem czy warto się wybrać.
      • dorciaszek Re: -30% w reserved 30.05.12, 21:15
        tam chyba napisane ze nie laczy sie z innymi promocjami czyli tak jakby nie dotyczy przecen
        kupiliscie z -30% na przeceny??
        • julka-4 Re: -30% w reserved 30.05.12, 21:16
          Pisze że nie łączy się z innymi promocjami,ale obejmuje rzeczy z przecenysmile
        • pia_ Re: -30% w reserved 30.05.12, 21:22
          Kupiłam bluzę dresowa przecenioną i na nią też był rabat 30%. Na pewno były przecenione wiatrówki, ale nie zaglądałam co i po ile.
          • pe-likanek Re: -30% w reserved 31.05.12, 15:35
            Dziewczyniny, czy mogłaby któraś z Was przy okazji zakupów z kuponem kupić dla mnie niebieski polarek w ciemnoniebieskie i białe kwiaty z dodatkiem beżu (zdjęcie wrzucę wieczorem) w rozmiarze 110? U mnie już niestety nie ma, ale strasznie mi się podoba.
            Z góry dziekuje
            • czarnulkaaa2 Re: -30% w reserved 01.06.12, 08:49
              Wczoraj robiłam zakupy w Galerii Łódzkiej-rabat przysługuje również od przecen. Dużo rzeczy jest przecenionych, bluzy, sweterki rozpinane na 39.90, bluzki z długim rękawem na 19,90, bielizna-majtki cała. Jak się odejmie jeszcze 30% to ceny wychodzą bardzo przyjemne...
              • magdalenkaad Re: -30% w reserved 01.06.12, 09:57
                Czy przecena jest też na dodatki na dziale dziecięcym ? Chodzi mi o torebki ?
                • antyka Re: -30% w reserved 01.06.12, 14:53
                  Bylam wlasnie w galmoku, niestety nei chcieli mi dac 30 proc. rabatu na rzeczy przecenione sad
                  • agulek.3 Re: -30% w reserved 01.06.12, 15:59
                    To fragment z regulaminu promocji,do tego powinni się stosować:
                    Promocja nie łączy się z innymi promocjami. Promocja obowiązuje równie na modele
                    przecenione (oznaczone pomarańczową metką).
                    • kasikbc Re: -30% w reserved 01.06.12, 21:08
                      a ja znalazłam coś takiego "Rabat 20% lub 30% nie łączy się z innymi promocjami, upustami, które obowiązująw tym samym czasie w Salonach Reserved Kids " wiec nie bardzo łączy się to z pomarańczowymi metkami.
                • luizka.s Re: -30% w reserved 01.06.12, 18:22
                  Tak, na dodatki dzieciece tez obowiazuje ta promocja, wlasnie kupilam corce torebke z pieskiemwink
                  • plum1000 Re: -30% w reserved 01.06.12, 21:00
                    Czy na kuponie jest jakis kod kreskowy? bo poszla dzis siostra z kuponem i na nim nie bylo zadnego kodu i nie przyjeli jej kuponu ze ma byc kod.mam konto na FB i nie widze zadnego kodu..
                    • eo_wina Re: -30% w reserved 01.06.12, 21:24
                      Oczywiscie, ze jest kod kreskowy na kuponie - w lewym dolnym rogu - mam go wlasnie przed oczami. Mozna tez spisac ten kod i podac go przy kasie.
                      • patatajowa Re: w Rz dziś -15% w sklepie 01.06.12, 23:21
                        w Rzeszowie dzis w rekids było -15% na caly asortyment bez kuponu.
                        lub -20 i -30% z kuponami.
                        kupony jednorazowe bo kobieta przede mna chciala skorzystac a kasjerka jej mowi ze taki kupon juz był wykorzystany w tym sklepie o godz 11 wink
                        rzeczy z przeceny tez sie łapaly na obniżke.
                        • kasikbc Re: w Rz dziś -15% w sklepie 02.06.12, 15:01
                          potwierdzam ,rzeczy juz przecienione tez się łapią na kupon smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka