Dodaj do ulubionych

50% w Tesco na artykuły papiernicze kolekcjinerski

31.05.12, 09:07
W Tesco 50% na artykuły papiernicze z postaciami z bajek ( bloki, zeszyty, długopisy itd.) Rabat naliczany przy kasie. No i jeszcze można załapać się na jakś gratis jeśli zakupy są powyżej 100 zł
Obserwuj wątek
    • antarka W jakich dniach... 31.05.12, 10:00
      Jak w temacie ,w jakich dniach to będzie ??
      Pozdrawiam.
      • slonko1335 Re: W jakich dniach... 31.05.12, 10:04
        31.05-03.06 info z gazetki promocyjnej Prezenty lubią dzieci strona 10.
    • natalek79 Re: 50% w Tesco na artykuły papiernicze kolekcjin 31.05.12, 12:25
      Tylko dzisiaj, ja obkupiłam dzieci w zeszyty, bloki, pióra, kredki bambino drewniane itp. W sumie promocja jak promocja, te bajkowe zawsze 2x droższe niż inne, ale biorąc pod uwagę promocję wychodzą jak zwykłe. Chociaż bambino się opłaca, bo ze złotą kredką 24 szt. za 24,99 zł, więc pół taniej to i tak żadnych innych nie kupi za 12 zł, bo bez obrazków te same za 19,99.
    • kasiaaug nie na wszystko 31.05.12, 12:52
      ja kupowałam kredki mazaki min. firm BIC ale też no name, i nie naliczyło mi zniżki- na półkach nie ma informacji że nie wszystko podlega promocji, więc poszłam do punktu obsługi tam Pani powiedziała żę dotyczy wybranego asortymentu -skoro tak zwróciłam wszystko- tak więć sprawdzajcie dokładnie paragony.
      • gosjana Re: nie na wszystko 31.05.12, 13:49
        Bic jest beznadziejny, dobrze ze zwróciłaś wink
        • anulajc Re: nie na wszystko 31.05.12, 14:08
          Przecież napisalam,że tylko kolekcjonerskie z postaciami z bajek. Zwykłe zeszyty i piśmiennicze rzeczy nie są objęte rabatem.
          • kasiaaug Re: nie na wszystko 31.05.12, 14:09
            ale nie ma tej informacji ani w gazetce ani na sklepie.
      • pasmo30 Re: nie na wszystko 31.05.12, 18:10
        Mi nikt nie umiał powiedzieć, na które produkty jest rabat. Nawet pani z punktu obsługi klienta stała ze mną przed regałami i nie umiała powiedzieć co jest przecenione. Kazała mi przychodzić i sprawdzać w punkcie obsługi. Szybko odpuściłam bo coś nie mogłam nic "upolować". Nawet kredki bambino z kubusiem puchatkiem, pod którymi była kartka 1/2 ceny okazało się że wchodzą w regularnej cenie.
        Dla mnie szkoda czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka