Dodaj do ulubionych

Ehh...Kolejny miś Gerbera zaginął :(

10.06.12, 01:39
Widziałam, że jakiś czas temu zatroskane mamy szukały "rodzeństwa" zagubionych ukochanych miśków, teraz niestety i ja od kilku dni niemal nie robię nic innego poza przekopywaniem internetu w poszukiwaniu Gerberowego misia. Mój 1,5-roczny syn zgubił swoją najukochańszą przytulankę i mam "mały" problem w domu, jak na złość na Allegro żadnego miśka nie ma, producent milczy... Zdesperowana jestem wink Może u którejś z Was zalega na półce i się kurzy taki misiek?

https://niedzwielandia.files.wordpress.com/2009/03/dscf9028.jpg?w=225&h=300

Jeśli tak chętnie odkupię lub wymienię na innego pluszaka/grę/dobrą kawę itp - wedle życzenia

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Małgośka
Obserwuj wątek
    • sisterofnight79 Re: Ehh...Kolejny miś Gerbera zaginął :( 10.06.12, 13:19
      co w tych misiach takiego jest ?
      przykro mi, niestety nie pomogę, miałam takiego ale jakiś czas temu powędrował zastępować zaginionego smile
      powodzenia w szukaniu !
      • maltry Re: Ehh...Kolejny miś Gerbera zaginął :( 12.06.12, 23:30
        > co w tych misiach takiego jest ?

Co jest w misiach nie mam pojęcia, nasz był dla młodego tak ważny ponieważ zastąpił smoczek, kiedy już przyszedł czas "odsmoczkowania" smile
    • jagulkka Re: Ehh...Kolejny miś Gerbera zaginął :( 10.06.12, 22:04
      Na półce mojej córeczki siedzi taki, zakurzony. Nie jestem tylko pewna na 100% czy to ten. "Nasz" ma ok.30 cm, nie ma już koszulki Gerbera, jest jasnobrązowy (w nieco innym odcieniu niż ten ze zdjęcia - ale pewnie na każdym komputerze odcień misia jest inny).
      Ja też (na zapas) szukam "siostry" ukochanej małpki mojej córki więc chętnie oddam misia lub zamienię na "siostrę" małpki (kto wie może jest u was smile)
      • maltry Re: Ehh...Kolejny miś Gerbera zaginął :( 12.06.12, 23:32
        Dziękuję za dobre chęci, jednak szukam dalej misia w koszulce - jakiś czas temu jedna z dziewczyn miała właśnie misia bez koszulki (szukałam zamiennika jakbym coś podejrzewała, że zaginie uncertain ) więc zdjęłam koszulkę naszemu i porażka, wył i szukał swojego, w ubranku sad No zobaczymy...
    • odra78 Re: Ehh...Kolejny miś Gerbera zaginął :( 11.06.12, 12:34

może tu spróbuj
      szafka.pl/c66467-moj-pierwszy-mis-gerber.html
      • maltry Re: Ehh...Kolejny miś Gerbera zaginął :( 12.06.12, 23:34
        Dzięki, zapomniałam o "szafce" kompletnie
        • mba657 Re: Ehh...Kolejny miś Gerbera zaginął :( 23.07.12, 00:05
          Hej,
          szukasz jeszcze? Odkopałam naszego wink wygrany w konkursie, właściwie nieużywany więc stan idealny. Córa chętnie się podzieli wink
          • antosia_2010 Re: Ehh...Kolejny miś Gerbera zaginął :( 27.08.12, 12:39
            mba657 napisała:

> Hej,
            > szukasz jeszcze? Odkopałam naszego wink wygrany w konkursie, właściwie nieużywan
            > y więc stan idealny. Córa chętnie się podzieli wink

Witam!
            Czy posiada Pani jeszcze tego misia? Bardzo chętnie go odkupię.
            Jestem początkująca na forum i nie potrafię jeszcze napisać do Pani prywatnej wiadomości dlatego kontaktuję się w ten sposób.
          • antosia_2010 Re: Ehh...Kolejny miś Gerbera zaginął :( 27.08.12, 12:40
            Witam!
            Czy posiada Pani jeszcze tego misia? Bardzo chętnie go odkupię.
            Jestem początkująca na forum i nie potrafię jeszcze napisać do Pani prywatnej wiadomości dlatego kontaktuję się w ten sposób.
            mba657 napisała:

> Hej,
            > szukasz jeszcze? Odkopałam naszego wink wygrany w konkursie, właściwie nieużywan
            > y więc stan idealny. Córa chętnie się podzieli wink

• natali00 ja też szukam misia 20.06.14, 15:35
      Hej , teraz ja poszukuję takiego , jak się jeszcze uchował , dajcie znać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka