Dodaj do ulubionych

Kod do ESOTIQ - kto ma i nie potrrebuje?

20.06.12, 14:29
Bo ja nie dostałam (jeszcze?), a jedynie dzisiaj mogę do salonu podjechać... Może któraś dostała, a nie planuje zakupów i może mi swój kod przekazać? Byłabym wdzięczna. Piszcie na johana19@wp.pl -> wyslę wówczas nr. tel.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/yiu0wl6gf.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/7t8cys4iu.png
Obserwuj wątek
    • bunkowa Re: Kod do ESOTIQ - kto ma i nie potrrebuje? 20.06.12, 15:09
      wysłałam
      • johana19 bunkowa 20.06.12, 17:21
        Dzięki wielkie - jadę na zakupy smile
    • lucyna_1980 Re: Kod do ESOTIQ - kto ma i nie potrrebuje? 20.06.12, 15:43
      jeśli interesuje cię kod na zakupy o wartości min. 300 zł (50% rabatu) czyli po odliczeniu 150 zł to pisz - mogę wysłać bo takich dużych zakupów nie planuje
    • monika78kr Re: Kod do ESOTIQ - kto ma i nie potrrebuje? 23.06.12, 15:09
      Dziewczyny, skad wy macie te kody? Jesli ostatnia propozycja jest aktualna to bardzo prosze o kod na gazetowego, mam upatrzone kilka rzeczy, przydalby sie jakis rabatsmile
      • puellae_2007 Re: Kod do ESOTIQ - kto ma i nie potrrebuje? 24.06.12, 10:32
        Niestety rabat obowiązywał do piątku. Przychodzi sms dla "stałych klientów". Za zakup powyżej 300 zł ( od ceny 100%) był udzielany rabat w wysokości 50 %. U mnie w sklepie był istny szałsmile
        • monika78kr Re: Kod do ESOTIQ - kto ma i nie potrrebuje? 24.06.12, 11:05
          Wlasnie w piatek bylam w sklepie i zdziwila mnie ilosc klientow, ale niczego nie podejrzewalamwink Szkoda, bo spodobalo mi sie kilka rzeczy. A moze zrobia teraz -50% dla wszystkich, po tym jak zadowolili stalych klientow?...
          • robin81 Re: Kod do ESOTIQ - kto ma i nie potrrebuje? 24.06.12, 11:51
            Promocja obowiazywala na praktycznie 99% asortymentu. Przy kasie byla tablilczka-ze jak sie wysle sms ESOTIQ na podany numer, to tez dostanie sie znizkowy kod. Czekalam 30min do przymierzalni, ale warto bylosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka