dorciaszek 24.06.12, 19:32 Bardzo zachcialo mi się kupić rolki. juz sobie wyobrażam siebie smigajaca wieczorkiem mozecie jakies polecic? chodzi mi takie do zwyklej jazdy fitness za jakies rozsadne pieniazki. myslalam ok 250 zl mozecie cos polecic na co zwrocic uwage? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ireland1 Re: rolki 25.06.12, 11:19 W Decathlonie masz duży wybór,możesz przymierzyć i pośmigać po sklepie Warto tam zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: rolki 25.06.12, 11:50 Zajrzyj do Decathlonu i/lub Intersportu. Pooglądaj, poprzymierzaj. Weź ze sobą osobę towarzyszącą - będzie ci służyć oparciem przy stawianiu pierwszych kroków i pomoże wyhamować jak nadto się rozpędzisz Rolki są bardzo różne - powinny być m.in. bardzo dobrze dopasowane do stopy i łydki. Ważna jest też waga ciała i wzrost. Ja wybrałam rolki Rollerblade Spark: esklep.intersport.pl/pl/product/74374/lyzworolki-rollerblade-spark-80-w Te rolki są polecane dla początkujących, do jazdy rekreacyjnej. Są naprawdę świetne, mogę je polecić. Dla mnie idealnie dopasowane, dzięki specjalnej konstrukcji buta i sznurowania. Są dość drogie (udało mi się kupić z 20% rabatem), ale stwierdziłam że w moim wieku , bezpieczeństwo jest najważniejsze. Do tego mam ochraniacze: esklep.intersport.pl/pl/product/66300/ochraniacze-firefly-jr.-171186 Inne, polecane przez profesjonalistów rolki (oprócz Rollerblade) to: Fila, K2 (np. model Athena) Przed zakupem polecam poczytać o wyborze rolek, np. na forum: www.wrotkarstwo.pl/forum/viewforum.php?f=69 wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107549 (tutaj warto wyszukać wypowiedzi osoby o nicku Zico) Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: rolki 25.06.12, 16:02 dzięki! w go sporcie jest wlansie w wyprzedazy rolki K2 athena sport za 299 zl warte uwagi?? -- Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: rolki 25.06.12, 16:10 Tak. Na mnie K2 były trochę zbyt szerokie, dlatego warto zmierzyć kilka par różnych firm i dobrać te najwygodniejsze. dorciaszek napisała: > dzięki! > w go sporcie jest wlansie w wyprzedazy rolki K2 athena sport za 299 zl > warte uwagi?? Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: rolki 26.06.12, 15:48 kurcze zachorowałam na te Łyżworolki Rollerblade Spark 80 ale cena ich mnie powala Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: rolki 26.06.12, 19:48 mam z decatholna takie www.decathlon.com.pl/PL/rolki-damskie-fit3-czarne-ro-34080202/ i nie mam zastrzezen. fajnie sie jezdzi, wygodne, zwrotne. Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaszek Re: rolki 05.07.12, 22:14 Kupiłam rollerblade spark 80 w exisport za 400 zl sa cuuuuuuuuuuudne jutro zaczynam jazde ale sie ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś