Dodaj do ulubionych

Osobistsa Stylistka

14.04.25, 09:02
Często wyświetla mi się rolka OSA osobista stylistka.
Pani chwali się: jestem pierwszą polską personal shopper. Napisałam 3 książki o stylu, współprowadziłam program TV, a teraz dzielę się swoją wiedzą w kursach online.
Ale nie przekonują mnie jej stylizacje, i ma w sobie coś zniechęcającego, nieustannie dziwne dzióbkowata mina, i ponoć ma 42 lata, jakoś w to nie wierzę.
Obserwuj wątek
    • jaktolecialo Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 09:07
      Nie znam. Druga stylizacja dla mnie fajna.
    • kropkacom Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 09:11
      Przecież nie masz obowiazku korzystać z jej usług. A że się reklamuje... Kolejny watek gdzie będzie się po kimś jeździło a potem oczekiwanie, że ludzie wokół nas będą życzliwi.
      • goscini1234 Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 09:32
        Nikt po nikim nie jeździ, skoro ona publicznie pokazuje swoją pracę i siebie, bo w tym przypadku to akurat jest połączone, to mogę wyrazić swoją opinię, tak jak np. o Gesslerowej, jej kuchni i jej włosach.
      • taki-sobie-nick Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 21:23
        kropkacom napisała:

> Przecież nie masz obowiazku korzystać z jej usług. A że się reklamuje... Kolejn
        > y watek gdzie będzie się po kimś jeździło a potem oczekiwanie, że ludzie wokół
        > nas będą życzliwi.

Autorka wyraża się o stylistce stosunkowo neutralnie, nie widzę tu jadu.

A komentujący, cóż... Na wielu stronach internetowych spotykam się z apelem, żeby MYŚLEĆ ZANIM PUŚCI SIĘ KOMENTARZ.

• alpepe Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 09:15
      Ja ją zablokowałam sobie, bo nie mogłam na nią patrzeć. Szewc bez butów chodzi.
      • alpepe Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 09:16
        I jeśli ma 42 lata, to źle wygląda.
      • goscini1234 Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 09:59
        Jak się blokuje? bo to "wyświetl mniej" klikałam, a nadal ją widzę
        • alpepe Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 10:31
          Ja mam na fb, po prostu kliknęłam w jej profil i go zablokowałam.
        • marta.graca Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 10:50
          Wchodzisz na jej profil, po prawej stronie klikasz na trzy kropki i klikasz "zablokuj".
    • primula.alpicola Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 09:30
      Mnie też nie przekonują, więc nie oglądam.
    • danaide2.0 Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 10:23
      Z 8 czy 10 lat temu miałam w rękach jej książkę. Tam twarz miała nieco inną minę, wieku nie sprawdzałam, podobało mi się jak stylizuje starsze panie, ale nie mój kierunek. Modowy, bo nie powiem, że nie biologiczny.
    • palacinka2020 Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 10:48
      Mnie sie ona podoba bo nie radzi zmieniac.kupowac nowych ubran a raczej pokazuje jak stylizowac te, ktore juz mamy.

Widze wiele filmikow od innych blogerek typu "jak poprawic te stylizacje" i tam: zmien spodnie, zmien buty, zmien bluzke. Ta cala Osa raczej ci powie, by dodac pasek, rozpuscic wlosy i zarzucic chustke.
      • danaide2.0 Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 11:05
        Ja jednak wolę zmienić bluzkę niż pograć paskiem i chustką.
        Zmiana bluzki może być też na taką, którą już mamy. Miałam taką jedwabną od noa noa, której nie nosiłam latami, bo coś było nie tak. Nie pasowała. Po czym kupiłam takie jedne jeansy - dokładnie o ten efekt chodziło.
      • taki-sobie-nick Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 20:23
        palacinka2020 napisała:

> Mnie sie ona podoba bo nie radzi zmieniac.kupowac nowych ubran a raczej pokazuj
        > e jak stylizowac te, ktore juz mamy.
        >
        > Widze wiele filmikow od innych blogerek typu "jak poprawic te stylizacje" i tam
        > : zmien spodnie, zmien buty, zmien bluzke. Ta cala Osa raczej ci powie, by doda
        > c pasek, rozpuscic wlosy i zarzucic chustke.

Nie mam czego rozpuszczać, co zrobi OSA?
        • palacinka2020 Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 21:40
          Nie mam pojecia, nie jestem stylistka i ubieram sie byle jak.
    • beata.1968 Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 11:43
      Miałam dwie jej książki , obie upolowałam w Biedronce po 6,99 zł . Przeczytałam , część porad stosuję. Ma kanał na YT , można zobaczyć czy jej osobowość ci pasuje . Nawet ją lubię chociaż jej wygląd zupełnie mnie nie przekonuje.
    • mia_mia Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 11:47
      Zupełnie nie odpowiada mi jej stylistyka, gust i rzeczywiście ma w sobie coś irytującego.
    • taki-sobie-nick Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 20:38
      Sama OSA stylizuje się w sposób niezachęcający, więc...?
      • motyllica Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 22:11
        Ja wolę jej męża: Michał Wyrobekwink
    • raczek-nieboraczek-2 Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 22:30
      lubię,
      choć nie wszystko wykorzystuję
    • taki-sobie-nick Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 22:34
      Ja bym zakazała ustawą tych dziubków, patrzeć na to nie można.
      • nick_z_desperacji Re: Osobistsa Stylistka 16.04.25, 07:24
        A potem ktoś zakazałby ustawą Twojego typu twarzy...
    • taki-sobie-nick Re: Osobistsa Stylistka 14.04.25, 23:44
      Popatrzcie na te buty...

personalstylist.pl/wp-content/uploads/3-3.jpg
      • mabel_mora Re: Osobistsa Stylistka 15.04.25, 07:18
        Versace Medusa, te buty były hitem kilka lat temu, powstało miliony podróbek w ich stylu, tzn. inspirowanych ich stylem big_grin
        jej buty to raczej nie versace, mnie sie podobaja i nosilabym te oryginalne
        • taki-sobie-nick Re: Osobistsa Stylistka 15.04.25, 21:59
          Okropne. No i ta nazwa...
    • login.na.raz Re: Osobistsa Stylistka 15.04.25, 08:08
      Czy to ta, na której rolkach jest zawsze informacja o jej wieku? Coś w stylu: "Mam 50 lat i sweter noszę tak"?

Jeśli tak - to jest ona wyjątkowo irytująca i klikam, by mi się nie wyświetlała
    • kotejka Re: Osobistsa Stylistka 15.04.25, 17:53
      Moj najmlodszy syn ma taka przypadlosc, ze co nie zalozy, to wyglada jak siodme dziecko stroza. Mimo calkiem milej chlopiecej urody wink
      Tu mu sie urwie, tu obwisnie, tu pogniecie, a tu podynda. Ale on ma ambicje byc lekarzem-zapasnikiem, a nie stylista, dzieki Ci Boze.
      No wiec ta osa tez tak ma, niby szczupla, a jakas niezgrabna, wygieta, pogarbiona, buzia niby mila, a z tym dziobkiem ma glupkowaty wyglad. grzywki zawsze przykrotkie jak ten wiejski glupi jasio nosi.
      No i te ciuchy, jak z darow dla powodzian, od czapy, bez ladu skladu i nawet na rolkach gdzie ma byc stylowo pomiete i powyciagane. I te natchnione pierdulety - Nos.co chcesz jestes boska
      Cudownie moge byc, chetnie bede
      Tylko nie takich tresci szukam, jesli interesuje sie moda, chce praktycznych rad. To wole radzka, o ciuchach tez nic wartosciowego, ale barwna, dowcipna i sympatyczna. Poleca fajne ksiazki i kocha pieski. Jak ja big_grin
      Wiec dla mnie w ogole od czapy te tresci osy. Ot jakas babeczka wpada w samozachwyt i chce zeby ja lajkac. Ja nie lajkam

• 71tosia Re: Osobistsa Stylistka 16.04.25, 02:12
      Co to jest ten czub na głowie ma tym drugim zdjęciu?
      • kotejka Re: Osobistsa Stylistka 16.04.25, 05:55
        71tosia napisała:

> Co to jest ten czub na głowie ma tym drugim zdjęciu?

To tzw. Dyndak, ja uwielbiam
        Stylizuje tsk wlosy na grzyby, spacer z psem i na silownie. Nie wiedzialam, ze gonie trendy. big_grin
        Mozna dodac dyndakowi troche orientalnego stylu spinajac go paleczka do sushi (tak robie jak nie mozna znalezc gumki) leoiej sie trzyma i stylowo wyglada big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka