Dodaj do ulubionych

Tatuum Outlet Factory Wrocław :)

15.07.12, 09:55
W poszukiwaniu letnich, długich sukienek na urlopowy wyjazd w gorące klimaty zaglądnełam wczoraj już zdesperowana i wykończona do Tatuum w outlecie. Kupiłam dwie, rewelacyjne sukienki z lekkiego płócienka, wiązane na szyi, jedna w tonacji turkusu, druga w mocnym różu. Cena początkowa 219, outletowa 149, a od dwóch dni turkusowe kosztują 49 zł, a różowe 29 zł. Polecam smile
Obserwuj wątek
    • minkapinka Re: Tatuum Outlet Factory Wrocław :) 15.07.12, 10:09
      O, to moze w Warszawie tez są.
      • pia_ Re: Tatuum Outlet Factory Wrocław :) 15.07.12, 10:29
        Są w dużą kratę, ale nie pogrubiają wink, fajny fason, no i na upały idealne. Turkusowe są droższe bo sie lepiej sprzedają. Gdybym sie miała decydować tylko na jeden kolor to nie wiedzialabym który, bo oba fajne.
        • minkapinka Re: Tatuum Outlet Factory Wrocław :) 15.07.12, 10:44
          obydwa kolory lubię, więc jutro się przejadę. Dopiero ostatnio przekonałam się do Tatuum, przede wszystkim dlatego, ze mają sukienki w normalnej długości, a nie jak np. w Zarze do połowy uda.
          • pia_ Re: Tatuum Outlet Factory Wrocław :) 15.07.12, 10:58
            To fakt, teraz szukałam długiej sukienki, ale we wszystkich sklepach były tylko takie na kogoś kto ma z 180 cm przynajmniej. Te z tatuuma są długości tuż nad kostkę. Ja mam 170 cm i tylko u nich znajduję długoś dla mnie idealną, czyli tuż za kolano. No i mają sporo lnu, który uwielbiam.
            • kroliczyca80 Re: Tatuum Outlet Factory Wrocław :) 15.07.12, 12:03
              Szkoda, że te sukienki są w kratęsad Kolory brzmią nieźle, ale wszelkie kraty niestety dyskwalifikują dla mnie każdy damski ciuch. A outlety tatuum polecam - w Krakowie kupiłam dwie lekkie, przejściowe kurtki, takie lekko puchowe, z dużym kołnierzem - limonkową za 49 zł, identyczną fioletową za 29 zł (chyba ta sama zasada, co z sukienkami), ceny wyjściowe - ok 230 zł. Przed zimą kupiłam też ultra ciepły puchowy (naprawdę puchowy) płaszcz zimowy za 199 zł (przecena z 540) - pochodziłam w nim pół zimy i niestety pękł przy zamku na wysokości biustu. Zareklamowałam, bez problemu oddali pieniądze.
              • paramecium Re: Tatuum Outlet Factory Wrocław :) 16.07.12, 09:51
                No właśnie, bardzo odpowiada mi stylistyka Tatuum
                i wiele rzeczy mi się podoba, ale już w dwóch bluzkach/koszuli
                po prostu rozszedł się materiał. Miałam odpowiedni rozmiar, prałam ręcznie,
                nie wiem o chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka