Dodaj do ulubionych

Baren Schuhe-jakie buty w podobnej jakości i cenie

27.07.12, 18:45
Więkoszośc butów moich dzieci to właśnie baren schuhe, niestety mają rozmiarówkę do 30-stki a syn właśnie wyrasta z tego rozmiaru. Lubiłam te buty bo w niewysokiej cenie dzieci miały porzadne jakościowo skórzane buty- moim zdaniem jakoscią odpowiadały Elefantenom jednak cena około połowę niższa.
czy znajde na rynku buty w podobnej cenie ("adidaski" 80-90 zł, półbuty, sandałki 60-80 zł- na przecenach mozna było kupić o połowe taniej) i podobnej jakości, oczywiscie skórzane?
Obserwuj wątek
    • edyta0 Re: Baren Schuhe-jakie buty w podobnej jakości i 27.07.12, 20:37
      Ostatnio rzycily mi sie w sklepie te buciki, ktore sa przecenione

www.deichmann.com/PL/pl/shop/chlopiece/chlopiece-przecena/00006001101769/p%C3%B3%C5%82buty%20dzieci%C4%99ce.prod?r=5&c=3&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=chlopiece/chlopiece-przecena
      • fantomka44 Re: Baren Schuhe-jakie buty w podobnej jakości i 27.07.12, 22:24
        Buty mcarthura i lasockiego są w tych samych cenach i jakości.
    • czarna.perla Re: Baren Schuhe-jakie buty w podobnej jakości i 28.07.12, 02:36
      lasocki dla dzieci? pierwsze słyszę ale może faktycznie są.
      Szukam takich od rozm. 30 w górę.
      • hugo43 Re: Baren Schuhe-jakie buty w podobnej jakości i 28.07.12, 08:10
        ja poluje w internecie na porzadne firmy,w niskiej cenie.udalo mi sie kupic trzewiki garvalin za 99,snowboardery ecco za 99.przy odrobinie szczescia i sporej cierpliwosci zawsze cos sie znajdzie.
    • szmytka1 Pocieszę cię 29.07.12, 21:12
      Hej, ja też lubię baren schuhe i chętnie Cie pocieszę. Istnieje kontynuacja tej linii pod nazwą Yorik. Zimą kupiłam synowi bareny w r. 29 a identyczne siostrzenicy (były uniseks) właśnie Yorik w r. 34. Obejrzyj sobie np. na niemieckiej stronie, że modele często się powtarzają, u nas mniej, ale zamierzam kupić wiosną na próbę jakiś model Yorik w r. 31, bo teraz jeszcze dokończymy wiosenne baren schuhe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka