Dodaj do ulubionych

Pościel The Dog

02.08.12, 13:36
Chce zakupić dla Młodej taką pościel, ma fioła na punkcie psów i innych zwierząt. Czy ktoś widział na żywo, kupował, użytkuje?
Przesyłam link do pierwszej z brzegu aukcji tej pościeli allegro.pl/posciel160x200-the-dog-pony-winx-kubus-tomek-bob-i2513647270.html
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Pościel The Dog 02.08.12, 14:12
      Mam pościel The Dog z Jyska, jest Ok, nie za cienka.
    • wronka33 Re: Pościel The Dog 02.08.12, 14:25
      Kupiłam synkowi pościel z Bobem firmy Detexpol. Jakość rewelacyjna, ale kosztowała ok 120 zł w sklepie(takim zwykłym stacjonarnym w małym miasteczku). Były też The Dog i wiele innych. Tutaj masz linka do producenta
      www.detexpol.pl/index/61/Po%C5%9Bciele%20Licencyjne
      Te z Jyska były jak dla mnie beznadziejne- niemiłe w dotyku i ten zapach...
    • alojw Re: Pościel The Dog 02.08.12, 19:15
      Mam tą, którą zalinkowałaś i nie polecam. Straszna "cienizna" nie warta tych pieniędzy.
    • ulululu77 Re: Pościel The Dog 02.08.12, 20:55
      i my też mamy tę pościel - ale kupioną w BRW (tym od mebli), a nie w Jysku
      nasza akurat jest super - porządna, grubsza bawełna (nie wiem, czy robi ją inny producent niż do Jyska?), już była parokrotnie prana, trzyma rozmiar, kolory też nie blakną
      tylko ciężko się ją prasuje sad

mamy pościel Barbie Muszkieterki z Jyska i faktycznie jest zdecydowanie cieńsza, choć nam akurat ta cieńsza odpowiada, poszewka do przykrycia na ciepłe dni
    • akasha78 Pościel The Dog-dzięki dziewczyny za pomoc 03.08.12, 08:44
      Jeszcze raz dzięki za pomocsmile
      • edytka119 Re: Pościel The Dog-dzięki dziewczyny za pomoc 03.08.12, 14:50
        Ja osobiście polecam pościel firmy bertax z bielawy. Produkują dużo pościeli od najtańszych do ekskluzywnych, np.: pościel satynowa , pościel kora , pościel z kory, pościel satyna żakardowa (premium) ,
        Osobiście kupiłam u nich pościel z satyny i kory oraz kołdry i poduszki puchowe, ale mają także półpuchowe i antyalergiczne. Do tego prześcieradła frotte z gumką
        Pozdrawiam
        Kasia
        bertax.pl/
        pościel z kory bertax.pl/0-o_c_92_1.html - idealne kolory, pościel z bielawy a to najważniejsze!
        kora ma ładne kolory i jest miękka w dotyku, jest droższa niż z importu ale jakość idealna.

z czystym sercem mogę polecić kołdry i poduszki, prześcieradła frotte i jersey oraz satyna bo akurat to kupowałam bertax.pl/0-o_c_94_1.html

mają także pościel hotelowa - fajne wzory

bertax.pl/public/cache/img/resources/private/offer/1/00000363/318/BQKKcWgTJNRSfkSMJhQE/650x650.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka