Dodaj do ulubionych

Sukienka next z zebra

09.08.12, 09:04
Hej.
Dzięczyny mam pytanie.
Zastanawiam się nad zakupem dla córki kolezanki sukienki z najnowszej kol. nexta .Czy wiecie się może jak ona wygląda cenowo w funtach???

allegro.pl/sukienka-jeansowa-z-zebra-4-5-l-next-jesien-i2526869214.html
Jestem ciekawa jaki mają na tym zarobek smile A sukienka jast boska.
Pozdrawiam.Kasia.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Sukienka next z zebra 09.08.12, 09:55
      Hej, Kasiu dzięczyno.
      jak myslisz ile czasu zajełoby ci wrzucenie w google słowa "next" a potem znalezienie na stronie producenta tej sukienki?
      spróbuj, obstawiam ze w godz,max. dwie powinno ci sie udac wink
      acha, magiczna literka "Ł" przy cenie na ich stronie oznacza własnie funty.
      potem tylko znalezienie tez w guglach kursu funta i gotowe wink
      • sagaa Re: do Patatajowej 09.08.12, 10:09
        Tyle się opisałaś, żeby udowodnić pytającej jej nieumiejętność wyszukiwania w internecie, a sama wcześniej sprawdziłaś czy sukienka faktycznie jest na stronie Next?
        • patatajowa Re: do sagaa 09.08.12, 10:22
          nie.
          poniewaz w tresci postu wyczytałam ze sukienka jest z najnowszej kolekcji załozyłam ze jest.
          • sagaa Re: do Patatajowej 09.08.12, 10:39
            To błędnie założyłaś.

Niektóre ubrania sprzedawane w Next są dostępne wyłącznie w sklepach i nigdy nie pojawiają się w katalogu online. Sukienka, o którą pyta Konik.2000 nie jest (przynajmniej aktualnie) dostępna w katalogu online (tak, sprawdziłam!)
    • dag_dag Re: Sukienka next z zebra 09.08.12, 11:22
      Będę dzisiaj w Nexcie, mogę zerknąć, może przypadkiem będzie (kilka dni temu raczej nie było). A jaki rozmiar?
      • konik.2000 Re: Sukienka next z zebra 09.08.12, 13:04
        Rozm. 104-110
        Dzieki
        • dag_dag Re: Sukienka next z zebra 09.08.12, 21:57
          Niestety, nie było tej sukienki w moim sklepie, a do większego Nexta nie dam rady zajrzeć, za chwilę wyjeżdżam na wakacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka