Dodaj do ulubionych

Ubranka dla dzieci w Bon Prix

08.09.12, 12:32

Czy kupujecie swoim dzieciom ubranka w Bon Prix? Podoba mi sie kilka pozycji i zastanawiam sie jakie macie doświadczenia z jakością tych ubranek. Czy ta wysoka cena przekłada się na jakość?
Obserwuj wątek
    • katriel Re: Ubranka dla dzieci w Bon Prix 09.09.12, 02:31
      Mój trzyletni syn ma kilka t-shirtów z bonprixa, kupionych przy okazji zakupów dla mnie.
      Ceny wysokiej nie miały; gdyby miały, to bym nie kupiła (bonprix to naprawdę nie jest
      jakaś supermarka). Jakość ujdzie, choć nie powala. Jednej z koszulek naprasowanka
      się sprała po kilku miesiącach w miarę częstego użytkowania (syn ma dużo koszulek,
      ale tą akurat lubił) i wygląda dosyć ohydnie.
      W zeszłym roku miał bluzę dresową na zamek i ta była chyba solidniejsza (ale za to
      wyglądała zupełnie inaczej niż na zdjęciu katalogowym).
    • asia_i_p Re: Ubranka dla dzieci w Bon Prix 09.09.12, 07:11
      Mamy zestaw legginsy+tunika (kupiony na Allegro). Nie pruje się, nie odkształca w praniu, nie kurczy i nie rozciąga, ale nie wygląda jakoś rewelacyjnie - niby jak na zdjęciu, ale ogólne wrażenie lekko pidżamowate. Bardzo kiepskiej jakości jest dołączony paseczek, pasek nawet nie skaju, tylko płótna powleczonego plastikiem, wywlekają się nitki przy brzegu. Może kwestia modelu, jaki wybraliśmy.

W Bonprix podobno mocno zależy jakość od modelu - ale pod niektórymi rzeczami są recenzje użytkowników, warto poczytać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka