Dodaj do ulubionych

Maclaren Quest Denim

13.09.12, 09:04
Dziewczyny, czy któraś ma może Maclaren Quest Denim. Przeczytałam w opisie, że jak to z dżinsem bywa może on farbować i się przecierać. Jeżeli chodzi o przecieranie to nie ma dla mnie żadnego znaczenia, ale ciekawa jestem czy faktycznie farbuje, nie chciałabym ubrać córki na biało i wyjąć z wózka w niebieskim ubranku. Teraz mamy Inglesine sprawdza się super, przemierzyła z nami już kawałek świata i cały czas jest super sprawna, ale na wiosnę chciałabym kupić nowy wózek i właśnie zastanawiam się nad dżinsowym Maclarenem.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Maclaren Quest Denim 13.09.12, 09:25
      jesli tak pisza to na pewno będzie farbować.
      to samo pisza na prawie wszystkich metkach nowych jeansow i osobiscie odczułam na kremowych pokrowcach kanap-dobrze ze sie sprało.
      jak ubierzesz dziecko na biało to na pewno slady będą.mozna dokupic wkładke maclarena albo wyprac siedzisko.tylko po deszczu moga ci zostac na tym jeansie-budce plamki a siedzisko po praniu moze kiepsko wygladac. wiem ze wozek moze sie podobac ale jeans to kompletnie niepraktyczny wózkowy materiał moim zdaniem
    • gaga-sie Re: Maclaren Quest Denim 13.09.12, 10:06
      A ja mam od pól roku ten wózek i nic nie farbuje. Z początku używałam z wkładką, teraz bez wkładki. Nigdy nie zauważyłam,żeby cokolwiek się zabarwiło, deszcz nie pozostawił śladu. Ten jeans jest taki grubszy, zwarty. Z tym,że na biało syna nie ubierałamwink
      • gaga-sie Re: Maclaren Quest Denim 13.09.12, 10:10
        A tak obok tematu; rozważ jeszcze Peg Perego pliko mini w tej kategorii wagowej. Ma większą budę, lepiej się składa i ma większe kółka. Tylko,ze wózki PP mają luźniejsze stelaże, co nie każdemu pasuje.
    • verenne Re: Maclaren Quest Denim 13.09.12, 10:18
      Jak się boisz, że będzie farbowac, to kup może inny model.
      Ogólnie to maclareny polecam. Mam volo (najtańszy, bez rozkładanego siedziska, ale za to najlżejszy) i to był najlepszy wybór dla starszaka.
    • onyks14 Re: Maclaren Quest Denim 13.09.12, 12:09
      dzięki dziewczyny za tak szybkie odpowiedzi i podpowiedzi, oglądam różne modele i do tej pory najbardziej podoba mi się właśnie ten będę szukać jeszcze, gaga-sie dzięki, obejrzę sobie wózek, o którym pisałaś i na podkładki też sobie popatrzę do maclarenów.
      pozdrawiam smile
      • gaga-sie Re: Maclaren Quest Denim 13.09.12, 14:06
        Nie ma sprawy, zajrzyj na stronę sklepu Tosia, mają dobre ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka