Dodaj do ulubionych

Torebki Batycki na Gruponie :-)

21.09.12, 09:31
www.groupon.pl/deals/cala-polska/BATYCKI/10661028?nlp=&CID=PL_CRM_1_15_101_265&a=1661
ciekawe czy ma zamek, ale chyba nie...
Obserwuj wątek
    • marado Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 11:52
      jak sie kupuje taka torebke to sie nie jezdzi tramwajem, wtedy bez zamka moze bycsmile))
      • janka39 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 12:12
        ...a jak sie kupuje taka torebke na grouponie, to mozna sie baaardzo mocno rozczarowac. Ja kupilam w maju TOO 24 (ten model powstal chyba specjalnie dla grouponu, bo byl podobny do too 25, ale znacznie gorszej jakosci)
        Torebka byla z brzydkej skory, smierdziala klejem, miala paskudna czarna podszewke. Wygladala jak z bazaru. Odeslalam czym predzej. I od tej pory nawet nie spogladam w strone tych torebek
        A za niewiele wiecej kupilam niedawno przepiekna, klasyczna, znakomicie wykonczona, z piekna podszewka torebke TH, model nina. W regularnej cenie kosztowala prawie 1100 zl, na wyprzedazy polowe mniej smile Batycki to przy niej uboga krewna wink
        • bez_gwarancji Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 12:17
          Byłam pewna, że właśnie ty się zaraz odezwiesz big_grin Boli, że na grouponie rozdają ten twój mega luksusowy nabytek? big_grin
          • janka39 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 22:32
            bez_gwarancji napisał(a):

> Byłam pewna, że właśnie ty się zaraz odezwiesz big_grin Boli, że na grouponie rozdają
            > ten twój mega luksusowy nabytek? big_grin

Ha! Przejrzalas mnie! Gratuluje bystrosci umyslu. W sumie uswiadomilas mi cos, czego sama nie bylam swiadoma. Tak, to bol...
            A powazniej, to wspolczuje, ze patrzysz na ludzi z taka bezinteresowna zawiscia. To musi byc smutne i bolesne zycie. Szczere wyrazy wspolczucia
    • bez_gwarancji Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 12:15
      To chyba ta www.sklep.batycki.pl/shop.html/detale/1/626.html
      piszą że zamykana na zamek.
      • mmala6 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 13:14
        ale napisane też (na grouponie):
        Zupełnie nowy wzór torebki: nie jest jeszcze dostępny na rynku.

Więc niewiadomo.
        • ap77 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 10:52
          cholera, wlasnie takiej szukam i teraz nie wiem zamawiac czy to badziew z Chin?
          Pomozcie

na allegro podobne po 259, ale tez nie wiem jak z jakosc
          allegro.pl/hit-skorzana-torebka-torba-damska-wloska-skora-i2627547854.html
          • basilicum Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 11:17
            włoskiej firmy GENUINE LEATHER

a co to za firma? W internecie takiej nie ma, może po prostu sprzedający nie wie co to genuine leather?

na alibaba.com włoskich torebek genuine leather made in china jest zatrzęsienie
            • patatajowa Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 11:45
              genuine leather to ten sam holding co ma "keep away from fire" tongue_out
              • sto.krotka79 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 12:10
                patatajowa napisała:
                > genuine leather to ten sam holding co ma "keep away from fire" tongue_out

hahahaahah smile smile
              • emtii Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 12:44
                patatajowa napisała:

> genuine leather to ten sam holding co ma "keep away from fire" tongue_out

i " vera pelle" jeszcze ;P
    • kkowalska1 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 12:41
      www.sklep.batycki.pl/shop.html/detale/1/685.html to chyba ta, symbol ma ten sam
    • kkowalska1 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 12:46
      www.sklep.batycki.pl/shop.html/detale/1/681.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka