ola25 21.09.12, 09:31 www.groupon.pl/deals/cala-polska/BATYCKI/10661028?nlp=&CID=PL_CRM_1_15_101_265&a=1661 ciekawe czy ma zamek, ale chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marado Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 11:52 jak sie kupuje taka torebke to sie nie jezdzi tramwajem, wtedy bez zamka moze byc)) Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 12:12 ...a jak sie kupuje taka torebke na grouponie, to mozna sie baaardzo mocno rozczarowac. Ja kupilam w maju TOO 24 (ten model powstal chyba specjalnie dla grouponu, bo byl podobny do too 25, ale znacznie gorszej jakosci) Torebka byla z brzydkej skory, smierdziala klejem, miala paskudna czarna podszewke. Wygladala jak z bazaru. Odeslalam czym predzej. I od tej pory nawet nie spogladam w strone tych torebek A za niewiele wiecej kupilam niedawno przepiekna, klasyczna, znakomicie wykonczona, z piekna podszewka torebke TH, model nina. W regularnej cenie kosztowala prawie 1100 zl, na wyprzedazy polowe mniej Batycki to przy niej uboga krewna Odpowiedz Link Zgłoś
bez_gwarancji Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 12:17 Byłam pewna, że właśnie ty się zaraz odezwiesz Boli, że na grouponie rozdają ten twój mega luksusowy nabytek? Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 22:32 bez_gwarancji napisał(a): > Byłam pewna, że właśnie ty się zaraz odezwiesz Boli, że na grouponie rozdają > ten twój mega luksusowy nabytek? Ha! Przejrzalas mnie! Gratuluje bystrosci umyslu. W sumie uswiadomilas mi cos, czego sama nie bylam swiadoma. Tak, to bol... A powazniej, to wspolczuje, ze patrzysz na ludzi z taka bezinteresowna zawiscia. To musi byc smutne i bolesne zycie. Szczere wyrazy wspolczucia Odpowiedz Link Zgłoś
bez_gwarancji Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 12:15 To chyba ta www.sklep.batycki.pl/shop.html/detale/1/626.html piszą że zamykana na zamek. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 21.09.12, 13:14 ale napisane też (na grouponie): Zupełnie nowy wzór torebki: nie jest jeszcze dostępny na rynku. Więc niewiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 10:52 cholera, wlasnie takiej szukam i teraz nie wiem zamawiac czy to badziew z Chin? Pomozcie na allegro podobne po 259, ale tez nie wiem jak z jakosc allegro.pl/hit-skorzana-torebka-torba-damska-wloska-skora-i2627547854.html Odpowiedz Link Zgłoś
basilicum Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 11:17 włoskiej firmy GENUINE LEATHER a co to za firma? W internecie takiej nie ma, może po prostu sprzedający nie wie co to genuine leather? na alibaba.com włoskich torebek genuine leather made in china jest zatrzęsienie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 11:45 genuine leather to ten sam holding co ma "keep away from fire" Odpowiedz Link Zgłoś
sto.krotka79 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 12:10 patatajowa napisała: > genuine leather to ten sam holding co ma "keep away from fire" hahahaahah Odpowiedz Link Zgłoś
emtii Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 12:44 patatajowa napisała: > genuine leather to ten sam holding co ma "keep away from fire" i " vera pelle" jeszcze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kkowalska1 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 12:41 www.sklep.batycki.pl/shop.html/detale/1/685.html to chyba ta, symbol ma ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
kkowalska1 Re: Torebki Batycki na Gruponie :-) 22.09.12, 12:46 www.sklep.batycki.pl/shop.html/detale/1/681.html Odpowiedz Link Zgłoś