mamamisi2005 14.10.12, 15:36 dziewczynka zażyczyła sobie, ze ma byc niespodzianka z czego moze sie ucieszyć? do 150-200zł (lub za mniej, wtedy moga byc 2 rzeczy) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.rene Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 14.10.12, 15:51 a co lubi? czym sie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka0408 Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 14.10.12, 15:51 Zerknij do wyszukiwarki - ostatnio było trochę o prezentach dla 8-9 latek. Może coś wybierzesz z tamtych propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
halinka2222 Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 15.10.12, 13:19 Zestaw twórczy Craft w Empiku .cena ok.50 zł zawiera wiele elementów np filce , kleje , tasiemki , koraliki itp do samodzielnego tworzenia. kupiłam 9 letniej córce -zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 28.11.12, 19:27 Byłam dziś w Empiku, niczego takiego nie znalazłam. Na stronie też nie ma "Zestawu twórczego Craft". Czy to prawidłowa nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś
halinka2222 Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 29.11.12, 10:24 Nazwa jest prawidłowa. Byłam wczoraj w Empiku i teraz są wersje do robienia ozdób świątecznych .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
halinka2222 Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 29.11.12, 10:39 to ta firma : CRAFT PLANET : kreatywny-zakatek.pl/Produkty%283,,%29.aspx?search=craft+planet Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 28.11.12, 21:25 Mam podobny problem. Z tym,że dziewczynka ma 9 lat. Bardzo lubi psy,ale ma ich kilka w domu i właściwie wszystko dotyczące psów i o psach również Nie bardzo wiem co jej sprawić Ubrań ma wystarczająco dużo, nawet charmsy z Apartu ma już . Przy zestawach kreatywnych jej nie widzę. Lubi rysowac ale przy nawlekaniu i klejeniu koralików jej nie widzę. Z kreatywnych rzeczy gra na instrumencie. Ma dużo zajęc w szkole muzycznej chyba lepiej,zeby czas wolny, którego ma mało, byl bardziej dla niej rozrywką i zabawą. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 30.11.12, 22:05 Dla ośmiolatki psiej maniaczki kupiłam pościel z serii the dog, zestaw świąteczny z empika: zaopiekuj się mną z książeczkami Holly Webb bo czyta je namiętnie, puzzle z psami oczywiście, Top Model zeszyt doggy do projektowania psiego wizerunku. Wczoraj w carrefourze oglądałam jeszcze takie kolorowanki po numerach z dołączonymi farbkami i pędzelkiem-były takie z psem między innymi: www.maluje.pl/rvs-pbn-junior-quotspanielquot-zestaw-do-malowania-p-1540.html Odpowiedz Link Zgłoś
barbie09.07 Re: Slonko 01.12.12, 10:57 Slonko dziękuje za podpowiedź. Oświeciłaś mnie pościel dobry pomysł, w ogóle cała seria fajna Pójdę tym tropem Odpowiedz Link Zgłoś
granulka_3686 Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 30.11.12, 23:33 teraz jest taka nowa zabawka chu chu love wampirek - moze taki zestaw? Odpowiedz Link Zgłoś
mamgabi Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 28.11.12, 22:34 Moja 8 latka czeka na coś związanego z Monster H. Teraz jest na to moda. Pościel, segregator, lalki ... Odpowiedz Link Zgłoś
inx123 Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 30.11.12, 22:18 a moja na wszystko co jest związane z winx club...oprócz lalek i gadzetów dostanie mp3, konsolę taneczną, gre pc a.b star wars, zestaw harumiki - suknie ślubne, jeszcze mam na oku szkatułkę do wyklejania z baletnicą orb factory Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: Prezent dla 8-latki - co kupić? 01.12.12, 09:21 Moja ośmiolatka jest na etapie lego friends, ucieszyłby ją też zestaw do tworzenia biżuterii i wszelkie inne kreatywne oraz książki z serii Biuro detektywistyczne Lassego i Mai - zaczytują się dziewczyny w klasie. Odpowiedz Link Zgłoś